måndag

hallå babes!

fredag:
tog det bar lugnt och laddade upp inför lördagen.

lördag: började med att jag ställt klockan på kvart över 6 så jag kunde åka in till stan och hämta min alkohol hos Robin. tar bussen in till stan men får inte tag på Robin, blir skit förbannad åker ner på stan möter upp carro. vi tar bussen hem till bergby. får alkohol av mamma istället för hon tycke så synd om mig hehe..

jag gör mig i ordning också vidare på grillfest och sedan dans på hembygdsgården såå jävla awesome kväll hade jätte kul med byborna. gick hem för telefonen dog cicci ringer och frågar vart jag tog vägen gick ut och pratade med folket innan jag åkte till stan och träffa mumse hehe!

söndag låg jag bara bakis

måndag: vart i skolan hela dagen haft utvecklings samtal! och fått reda på betygen :D! bara g och vg rätt nöjd ändå fan :D.. haft idrott spelade kubb. nu är jag på väg till tandläkaren, sedan hem och grilla med cicci :D allt har vart awesome! och nu sitter en jätte söt unge på bussen och visar stenar som han hitta också visade han en delfin han hade på handen jätte sööööt :D.

kanske skriver ett inlägg senare


PUUUSSS gullisar :*





God kväll

Hallå där sötnosen!
 
Började med att starta em tvättmaskin så 7 på morgonen, sedan gick jag och la mig i min säng då jag kunde slappna av och somna om. Så sov ingefär till 12 nånting. Sedan låg jag och slappade i sängen då cicci ringde och bad mig komma ut och sola, jag hade ju ändå planerat att sola. så jag pressade i solen i 4-5 timmar! och nu hoppas jag på att det blir bra väder i morgon också. 
 
Kvällen erbjuder: 
 
Ska käka nu, stuvade makaroner och falukorv. Sedan blir det att dra upp till cicci och sitta där och bara mysa. 
det kommer bli en grym kväll lugn och harmonisk! det känner jag att jag behöver just nu. Menar känner mig helt slut eller inte slut utan hur trött som helst efter att ha suttit i solen och inte gjort nånting! Men det har vart en awesome dag med värme och små prat! kan det bli nå annat en kanon? näeee det var väl det jag tänkte! 
 
Nej nu mat så jag slipper känna hunger! 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUSSSS BABES ;*

Godmorgon!

Heeellu mina gullorpullor!
 
just nu är klockan 06:14 på morgonen, väckarklockan var ställd på kvart över 5. Jag ligger forfarande kvar som en pecha! sprängande huvudvärk, irriterande hosta och snuvig näsa. Jaa därför betämde jag mig för att vara hemma idag! PLUS det är grymt väder så när solen kommer till fram sidan så hoppas jag på att det inte blåser nånting och att man steeeks i solen, för då ska jag pressa som satan:)!
 
 
Inge fest i helgen :( då jag trodde jag skulle få mina pengar idag men får dom på måndag, så det blir en till nykter helg! Heja heja Saga! fast hade sett fram emot att festa imorgon på lördag menmen får hoppas på att det är fin väder i morgon också så man kanske kan pressa ryggen och inte bara framsida av kropp!
 
Stallet:
 
Skulle behöva åka till stallet också, så trött på att rida i skogen nu när jag gjort det snart i ett års tid. Så förra veckan när jag var där red jag faktiskt i hagen, eftersom det är en rätt stor hage och det gick alldeles utmärkt, Molle polle var lite bråkig ibörjan men det löste sig! han är så grymt duktig att rida på fast det är en travhäs me like, sen är det inte så att hästar är svår lärda heller. Men det var jätte kul att det gick såbra :D!
 
 
sexprat: 
 
Var hos cicci igår och vi kom in på sexleksaker sedan på hur många vi legat med och det slutade i kaos! Vet inte varför vi kom in på det men vi kom in på SEX och vad är det för fel på sex? Egentligen ingenting menar det är nånting vi alla kommer ha mer eller mindre, men det är inget man pratar om kompisar med hit och dit. Men vi hade riktigt kul åt det igår. pratade om oskulder och ställningar, och båda hamnade i chock när man kom på folk man legat med, helt sjukt vad man hinner med när åren går! Så jag tror jag och cicci ska minst prata om sex i gång i veckan, det är nånting nartuligt och skönt mysigt, varför vara tyst om nånting sånt? det är ju lika vanligt som att borsta tänderna! Men det var kul att ha lite sexprat! 
 
Skriver nog ett inlägg lite senare också eftersom det är så tidigt på morgonen nu och sådär :P!
 
 
 
 
 
 
 
 
PUUSSS babes :*
 
 
 
 
 

13-05-16

Hallådär babe :*!
 
nu har jag mycket på gång här! 
 
Börjar med att det är dags för körkort, igår fick jag hem mitt bevis om körkorts tillstånd sååå glad nu är det ÄNTLIGEN på gång på riktigt! Ska bara gå på handledarkursen med mina päron, Men var lite olaglig idag och körde till ica, hoppsan rackansbananer köttfärslilmpa.. Men det var kul iaf ;))))..
 
 
Studenten: 
 
Det börjar närma sig 29 dagar kvar och jag är såååååå sjukt taggad! Letar studentklänning för fulla muggar men hittar inget som jag fastnar för så klart. Var in på "gimlins" en bröllops butik men jag tänker inte lägga ut 3000-4000 på en klänning jag ska ha en gång i mitt liv! Hittade dock en klänning för 888 kr, som jag aldrig kommer få ha på mig, för jjhouse fuckar med mitt liv?! dom ville att jag skulle skicka om mina mått på bröst midja och höft, och jag skickade om 3 gånger, sedan fick jag mail om att dom skulle skicka tillbaka pengran.. SÅ pisst off på dom kan man lugnt säga, känns som alla andra ligger steget före alla har allt klappat och klart men inte jag eller nejnej gud neeeeeeeej. 
 
 
Lega sjuk i 6 dagar:
 
Åkte på en dundder förkylning så var sängliggande i 6 dagar helt sjukt:O 
Börja med feber och hosta och ont i halsen orkade ingenting så jag låg bara i min säng! Inte alls kul men imorgon blir det skola då dom vill sätta mig på prov så jag får högre betyg :O! aaaw hur ska det gå?! Håll tummarna åt mig .. 
 
 
Nätdejting: 
Håller fortfrande på men hittar inge vettigt känns meningslöst så nu slutar jag leta eller nu och nu har sluta letat sen längre tillbaka. Men alltid trevligt med en pratstund. Börja prata med en kille som hade flickvän :O helt sjukt och jag visste inte att han hade flickvän, men varför flirta runt om redan har tjej, vart rätt lack pån och han lovade dock att skärpa sig heh! Men jag fortsätter mitt race och hoppas på det bästa! 
 
 
 
 
 
 
PUUUUUUUSSSS gullpulla :*
 
 
 

RSS 2.0