Godnatt !

Hej !
Ny borstade tänder och ny tvättat ansikte :)!
Säng dags , tänkte börja läsa en bok som heter balen.. Lite tidsfördriv innan man somnar in ! Också blir man så skönt avslappnad när man ligger och läser :) ! Ja vad ska man mer säga ny dag i morgon nya frisk tag! Kort inlägg men det får duga :)
Godnatt :)!


Tips !

Hellu !
Nu har jag ett tips till alla som också får hemska skavsår av nya tränings skor ! Jag får jätte STORA skavsårs blåsor, och då tar det emot att sätta på sig tränings skorna ! Då har jag ett suveränt tips till dig som också får skavsår , och det bara tar emot när du ska stoppa ner foten !

Alla har Foppatoffler ! Det går super att power walka i Foppatoffler , det är mjukt och det gör inte ont om man går ! Det var så skönt att bara gå och inte känna nå sko skav alls ! Så nu kommer jag fortsätta med att gå med foppisar i alla fall när det är sånt här underbart väder ute ! Jag tänker inte klaga på vädret för det är helt magiskt skönt !
Men jag tycker man ska testa att gå i foppisar ! Om vädret tillåter så klart !

Nu tänker jag jag göra lite sit up ! Sen slappa till Big brother :) !

Puuussss


Trött trött trött trött !

Hellu !
Jag somnade inte bra .. Så nu funderar jag på att gå ut och gå och sen kolla på Big brother ! Jag ska ut och gå ! Så jag byter om och tar en rask promenad ! Och mammi följer med på en rask promenad ! Jag är så trött så trött ! Jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Men en sak i taget !
Vi börjar med byta om sen gå !


Doktorn !

Hellu :)
Kom typ nyss hem ! Sitter och bara tar det lugnt , vart jätte trött på bussen .. Men ingen ide att somna för jag var ju nästan hemma ! Skoldagen har vart lugn vi har börjat med loppisen , men jag missa idag för jag ska ju till doktorn ! Men vi fortsätter i morgon :)

Har Inge mer att skriva ..

PUUUSSS !


Ingenting att göra !

Hej !
Mätt och glad :) kyckling och ris blev det :) med beasås om ommmo !
Kolla på film monte Carlo ! Mysig film !
Nu ligger jag halv död i soffan och funderar på att fixa fram kläder som jag kan ha i skolan i morgon :p har man tråkigt så har man? Hoppas det är sånt här väder i morgon också :) !
I morgon ska jag ta min andra spruta mot livmoderhalscancer :) !
Aja leta fram kläder ! Ska leta i mammas garderob också heh ;)!


Söndag !

Hej !
Funderar på att göra något att äta kyckling och ris eller nått liknande ! Ska kolla runt vad som finns här hemma :) !
Sen så ska jag ta en lång promenad i det fina vädret ! !
Synd att det blåser kallt annars hade jag legat och pressa i solen ! Men kärlek till vädret i alla fall !
I morse hade jag och kissemiss morgon mys en stund ! Så mysigt !
Nu ska jag ställa mig i köket och fixa ihop nå riktigt gott :) sen sätta mig i soffan till en riktigt bra film och njuta av det goda jag lagat ! Uppdaterar sen vad det blev !
PUUUSSS !


Tjejer -.-

Hej !
Tjejer är hemska otäcka djur !
När en tjej känner sig "hotad" av en annan att man är snyggare eller finare eller tjejen också skulle se ut som den snygga tjejen.. Då visar hon svartsjuka och försöker kränka den "snygga" tjejen ! Varför är det så ? Kan inte tjejer bara erkänna att jag tycker du är snygg ? Istället för att starta "bråk" för svartsjuka tjejer ! Jag tycker bättre om killar för att detta stämmer så himla bra ! Killar blir inte svartsjuk om man ser bra ut ! Dom är snäll och trevlig ändå ! Men tjej är bitchiga otrevlig och hemska ! Nån som håller med mig ?


Oboy !

Hej !
Detta är till alla människor ! Den som inte dricker oboy den är det nå fel på !
Det goaste sättet att göra oboy på är inte ha i 3 skopor oboy pulver sen vispa om ! Det är inte gott !
Man har i 3-4 skopor pulver ! Har i en liten skvätt mjölk också rör man ihop det så det blir som "chokladsås" då har man i lite mer mjöl ungefär halva glaset .. Då blandar man ut klumparna som kan tillkomma ! Efter man blandat som en galning då häller man i mjöl ända upp !
Sen är det bara och dricka ! Oboyen blir tjockare och krämig/gräddig det är så himla gott ! Till alla oboy älskare ni kommer inte ångra er om ni testar !
Jag kan dricka upp 1 1/2 liter själv på 24 timmar bara för det är så gott med oboy xD ! Och jag har alltid druckit oboy sen jag var jätte liten !
Men glöm inte Att testa det är lätt värt det !

Jag har gjort naglar idag , rosa och fin !
Just nu har jag gjort ett härligt glas oboy och en korv macka! Ska ta en lång power - walk med hundarna !
Somna på soffan och vaknade för drygt en halv timme sen men Aja ! Ska ju göra lite nytta nu :)


PUUUSSSSS


Lite blandat !

Hej !
Dålig på att uppdatera efter det hänt nånting ! Men det var skit i samma !
Valborg var väldigt speciell mycket känslor och tjafs och bråk hit och dit ! Det bästa man kan göra är att ställa upp för sina vänner men ibland funkar det inte , man ger och ger och får ingenting tillbaka ! Det är lite tråkigt !
Men idag kör jag tvätt och städ dag ! För det kan behövas !
Mina känslor håller på att bubblar över hit och dit ! Ena stunden känner jag mig glad andra depp osv ! Just nu vill jag dra fram sommar kläderna och bara steka ! Men kanske är lite för tidigt !
Också vill jag slänga allt i min garderob och bara köpa nytt ! Just nu önskar jag att jag var miljonär ! Förstå hur skönt det skulle vara och vara handla och handla ! Och pengarna tog aldrig slut heller !
Just ja jag höll på och glömma denna månad blir det att dra till Stockholm ;) !
Mer om det lite längre fram ! Och snart ska vi väl ha loppis tror jag så lite mer om det när jag friska upp minnet ! Hoppas alla mår bra för nu kännas det skönt när jag skrivit av mig lite !

PUUUUSSSS ;*


RSS 2.0