Trevligt så länge det vara!

Heeej !

Vart ju utgång i fredags och det var roligt så länge det vara ! Säger så här det är tjejer som gäller i mina ögon nu !
Killar är okänsligt svartsjuka och beter sig som svin ..
Man kan inte bete sig hur man vill ! Om man har alkohol i kroppen !
Vi siktar in på valborg nu och hoppas det inte är nå svin som förstör för mig då ! Igår vart det en slapp dag och så, skönt var det ! Tänkte hoppa in i duschen nu sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på :)!


Ikväll kör vi

Hej !
Skönt att vara pigg idag ! Känns riktigt skönt.. Haha kan fortfarande inte släppa det där killen , jag skrev till honom nån borde ta förstasteget , han svara mig varje fall!
Tjejer om det skulle hända er samma sak chansen ! Ha mod så löser det sig !
Valborg är fixad ! Jag och Sarah drar till Västerås och festar :D ! Slå den ni
Känns jävligt skönt och det ska bli awesome ! Sen idag så blir det ut med lite kompisar ! Så ikväll kör vi lackarna i taket !


PUUUUUSSSS;*


Hemma!

Hej!
Kom typ nyss hem efter en slapp skoldag och att ha vart på stan ett tag :)!

Köpte ny brunkräm när jag ändå var på stan ! Också köpte jag naglar ! Riktigt nöjd blev jag :)..
Också har jag fixa alkohol för i morgon blir det utgång :D !
Sen så idag i skolan har vi vart på 2 olika loppisar och kolla på hur priserna ligger på ett ungefär ! Kan ju säga så här jag tror jag blev kär ! Jag såg en sån snygg kille som praktisera på erikshjälpen ! Gud blicken fastna flera gånger och kunde inte släppa blev helt till mig ! Han var grymt snygg :) !
Känner mig som 14 igen men svårt att förklara ni tjejer förstår vad jag snackar om ! Nu blir det soffhäng och ta det lugnt :)


PUUUUSSS !


Godmorgon !

Hej
Igår körde jag lite bil, det gick jätte bra !
Körde till stallet och höll på med hästarna ett tag, mysigt !
Det var det äventyret det blev med mor igår !

Just nu sitter jag på bussen och öser musik på väg till skolan :) !
Jag hann inte ta en bild på mig själv , kollade fel på buss tabellen så gick 10 minuter tidigare än vad jag behövde .. Hoppas på att det blir en slapp dag idag med i skolan :) !
Idag tänkte jag klä mig lite mer fint .. så det blev sammet leggins stickad vit tunika , skinnjacka och pälsväst ! Tänkte ta pälsmössan också men kändes som det var lite för varmt för det !
Men jag känner mig bekväm i det jag har på mig :)!
Nu tänker jag slappa och lyssna på musik innan lektion :)

PUSSSSS ;*


Vuxen poäng !

Hej !
Jag tänker alltid att jag ska göra ett morgon inlägg när jag sitter på bussen men jag somnar ju alltid nästan eller så orkar jag inte för jag vill bara slappna av på bussen på väg till skolan ..

Men varje fall vart en lugn dag i skolan kan man väl säga ! Vi har inte gjort så mycket mer än och hållt på med det som ska säljas på loppis ...
Efter skolan drog jag och carro till försäkringskassan och prata lite sen vidare till banken ! Sen ett litet soc möte också !
Så ganska mycket prat idag !
Nu ska jag ut på äventyr med mor min hörs sen !

Pussss ;*


rensa ur !

Hejj!
har nyss bara slappa sen jag kom hem kolla på film och ätit lite ..
NU ska jag ta tag i och RIVA ut alla kläder jag äger ! och sen rensa ur .. Blir loppis på skolan om nån vecka så jag har delatgit med att sälja mina kläder! och jag hoppas det går med vinst , jag menar jag har ju bra klä smak ;)!
lite almänt bara, spelar ingen roll om man slutar tidigare i skolan idag som jag sa i mitt tidigare inlägg... bussarna går så sällan så att det spelar ingen roll. och det känns bara 2 dagar avklarade och förra veckan bara 1 dag så det tar sig ganska bra! menar det var ju ett tag sen man gick i skolan nu, men om jag ska vara ärlig så är det skönt och lite intressea har jag fått igen! hoppas det håller i sig! eller så är det nån som heter Philip som också tycker det är jobbigt med skolan men han gör sitt bästa! och det kan ju vara han som gör mig lite motiverad ! men det håller på att bli ändring nu! just nu är det bara slapp med tanken på att vi håller på och fixar in för loppis!
somnade varje fall på bussen på väg hem! kan ju säga att jag hade huvudet i knä så jag hade sjukt ont i nacken ! jag är lite trött om jag skulle lägga mig så skulle jag somna men icke jag skippar big brother idag tror jag och sover istället!
En annna sak jag blir så trött! jag har inte fått nå pengar denna månad .. så i morgon måste jag ta kontakt med alla lärare och massa tjafs! jag blir så trött ..
http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M denna är så KUNG ni måste kolla och lyssna :)!
Men nu ska jag rensa ur gaderoben !
PUSSS ;*

12:53

Hej !
Försov mig i morse så jag kom till skolan halv 11, också vart det bara en slapp dag typ när jag kom till skolan så var det lunch sen idrott och sen slut ! Så riktigt skönt ! Men man får vänta 45 minuter på bussen , det suger verkligen ...
Också jag lyckades klämma mitt finger mellan 2 stolar i matsalen det gjorde för jävla ont om jag ska vara ärlig !
Och i morse hoppa katten upp på mig och bet mig i navel piercingen ! Så hade en katt hängandes i naveln ! Sinnes sjuk katt lär jag säga , och ont gjorde det ..
Typ lite oturs dag idag kan man ju lätt säga !
Jag är svin trött idag ! Eftersom det blev en tripp till stan igår på grund av att Henke missa bussen ..
Så somnade inte fören halv 2 .. Men ska inte klaga snart är skol dagen över ! Sen är det snart slut på denna vecka och då är det lång helg !

PUUUUSSS !


4 dagar kvar !

Cha Cha bloggen !
Nu ska jag berätta för er mina älskade läsare , att om 4 dagar drar jag till Enköping och träffar sötnosen min !

Idag har jag vart i skolan och det var ju så att jag fick reda på ett och annat så har bara vart arg idag !

Sen så fick vi sluta tidigare varje fall , skönt var väl det !! Åkte hem åt lite mellanmål och la mig i soffan och kolla på just married . Sluta med att trött mössan somnade !
Sen så vakna jag stack upp till cicci och vi kolla som vanligt på Big brother !
Sluta kvällen med att min älskade mupp bror missa sista bussen hem så mamma och jag fick åka in till stan och hämta honom annars hade han tänkt gå 4 mil .. Skönt att han är hemma i trygga händer , slutligen ligger jag i sängen och ska sova . Ska ju upp snart ..
PUUUUSSSS ;**


Godmorgon !

Hejsan hoppsan !
Har typ nyss vaknat blev väldigt sent igår ! Träffade cicci pissi som var full som en kastrull igår ! Tur var väl det för det var länge sen jag skratta så mycket :)! Så det var skönt !
Sen har jag drömt den underbaraste skönaste drömmen på länge :) ! Typ att vi festade och hade jätte roligt :)! Vet inte villa som var med i drömmen men men :p..
Sen nu när jag kollar ut genom fönstret så SNÖAR det o.O ! Vad är det för fel ! Nej sommaren kan man glömma känns det som !
Hoppas alla är bakis för det är inte jag ! Eftersom äckel Brynäs tog hem SM-guld igår så var det fart på Gävle!
Varje fall ligger här och tänker om jag ska ta hål i tungan :p woopwoop men inte idag eftersom jag ska äta tårta i morgon , ska fundera vidare på den iden ett tag . Jag är ju väldigt sugen och det har jag vart i många år ! Men det lutar åt det hållet då det börjar bli dags nu :) !
PUUUUUUSSSS ;*


Soffhäng !

Hej !
Ligger i soffan och tar det lugnt efter att ha gjort 90 st sit up ! Så ligger bara och slappar och inväntar ringer som börjar kl 8 :) , ser fram emot det !
Annars idag har det inte hänt så himla mycket ! Ligger och kollat vädret just nu , när tänker den riktiga våren komma ?
Trött på snö blandat plask nu ! Jag vill att det ska bli sommar och sol så man kan börja ta på sig sommar kläder ! Skulle vara underbart ! Hata dåligt väder !
Blir bara en slapp dag idag varje fall ! Och kan hoppas på att det blir fart i morgon fullt ös medvetslös ! Skulle inte sitta fel med en härlig utgång med trevligt folk :) ! Så jag hoppas på det bästa !
Vad ska man skriva ner mer ? Att man kanske ska ta sig nått att äta det skulle inte heller sitta fel :)!

Aja PUSSS ;*


Förvirrad !

Hej / godmorgon !
Jag har vart vaken en stund ! Gick till Ica och köpte frukost sen åt jag och mamma och Henke lite frulle, vi har städat lite grann :) men känner mig helt slut och trött !
Och när jag sitter och äter frukost får jag ett sms av Danne ! Nu är jag så förvirrad så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Be om ursäkt nu ? Vad hjälper det mig ! Ingenting . Och vad är det för mening att be om ursäkt nu finns ingen anledning till det ! Jag är besviken och arg! Men ska försöka andas och ta det lugnt !
Och sen vill jag inte vara 18 heller ! Alla små glin som vill att man ska köpa ut cigg och snus ! Tråkig ålder om jag ska vara ärlig allt känns så fel idag! Har nog inte vakna på rätt sida idag :/! Men jag tänker ta mig ett träning pass och bara glömma allt för ett tag !


PUSSSS ;*


Lägg dags !

Hej !
Nu tänker jag dejta kudden och täcket !
Har förbannat ont i mitt stackars huvud , det gillas absolut inte.. Och för en stund sen satt jag och mamma och prata i mitt rum , satt i sängen och ska luta mig mot väggen ! Då åker väder rullgardinen och gardinen ner ! Muttrarna tappa fäste i väggen ! Så nu kommer det bli as ljust i mitt rum ! Det gillas inte heller !
Och en sak till om 8 dagar är det den 27e och det kan betyda att jag ska åka till mitt söt hjärta ! Och mysa en massa !
Det ser jag fram emot ! Fantastiskt underbart en massa gull mys det skulle inte sitta fel just nu ..
Sen en annan sak det är den 19 idag . Det menas med att lille broshan fyller hela 6 år idag ! Så ett stort grattis till honom !
Nu tänker jag sova bort huvudvärken och drömma om söt hjärtat mitt <3 !
Puss och Godnatt mina sötnosar !


underbart !

vad sägs som att vara nykär ? det är ju en helt underbar känsla! men jag har inte riktigt den känslan ännu! men jag hoppas den kommer snart..
P är så fin så det finns inte ord för det, också är han bara för söt och snäll ! vad får mig att tacka nej? ingenting!
nu kör jag mitt race och funkar inte det så får det vara .. jag kan inte påstå att jag är kär för det är jag inte, men jag tycker om honom .. för han är väldigt speciell och finast! och det är ju så här om jag vill ha nå så tar jag det!

funderar just nu på om jag ska köra ett lite tränings pass :) har ändå inget att göra.. men tror jag ska leta lite träningstips på internet ... känns lite onödigt att jag duschade tidigare om jag ändå tänkte träna ännu en gång! men jag kör tills jag inte orkar mer!

det vart ett kort inlägg men jag har inge mer att skriva ..

PUUUSSS ;*

Uppdatera lite !

Heej alla fina människor :)!

Allt för mycket som hänt. Men jag får väl hitta på nått att skriva om ! Börjar liksom om och om hela tiden känns det som.. Måste börja skärpa till mig :)!
Jag hoppas alla mår bra , för det gör jag :)!

Har börja gått i skolan också försöker jag träna så gott jag kan , ska ha magrutor till sommar ! Har hållt på lite till och från men nu ska jag träna varje dag fram till sommaren :) !
Sen så har jag börjar pratat med en jätte sötnos vi får se hur det blir med det ;).

Lite trängsvärk i armarna ! Och lite i magen när jag skrattar ! Skönt då vet jag att jag är på väg ! Ska skriva ett inlägg senare också :)
PUUUUSSSS ;*


RSS 2.0