sov dags !

Heeeej !

Hann ju städa och plugga sen hann jag vara hos cicci ett tag och sån därnt. nu är de duschen som väntar sen lägga sig i sängen och kolla på nån film och sova ;)!  sen är de ju fredag i morgon också ! SKÖÖNT med lite ledighet men de blir plugga hela helgen ! för jag är ju så himla duktigt :D ! nystädat rum snart nyduschad så himla skönt sen att jag kan känna mig stolt över att jag har
pluggat ! nu väntar min underbara säng den skriker efter mig! en varm sköön dusch så jag blir lite ren , om man ens blir skitig på några timmar! HEH .

Det finns bara en av dig och de är du!
Det finns bara en av mig och de är jag !
det finns bara två av oss och de är vi  !
Jag älskar dig mest av allt Danie Petterssson <3 !






PUSSSS godnatt :*


torsdag !

Hejsan !

Praktik idag underbart ! i morse klev jag upp en kvart tidigare bara för att de inte skulle bli så stressig halv 9e är jag klar och reda att gå! skulle bara ta en snabbt drag med plattången, men när jag börjer mig ner känns de som jätte mycket snor rinner och de går inte att dra upp de i näsan de bara rinner och när jag kollar ner på golvet är de fullt med blod på golvet jag får panik och springer in på toa för att ta papper de är blod spår över allt så ser nästan ut som jag hade mördat nån. också hade jag panik eftersom jag inte haft näsblod sen jag var typ 6 år eller nått så de har ju gått bra många år nu! och de bara forsade ut så jag lärde få stopp på blödningen innan jag gick ut tänkte inte gå ut med ett papper hängandes, men de var riktigt hemskt visste inte att de va så hemskt att ha näsblod, och efter så många år.. LÄÄSKIGT !

Sen nu på efter middagen har jag vart uppe hos min gammel mormor / farmor i dont konw om de är farmor eller mormor, och vi har suttit och pratat om allt från himle till jord i ungefär 2/½ timme så jag ska dit på lördag och hjälpa henne med att putsa några fönster eftresom hon inte ser nått. så de blir att fixa sånt och nu funderar jag på att fixa mitt rum dammsuga och sånt därnt ! PLUS att jag måste göra rent akvariet de börjar bli skitit och lukta väldigt illa ! men jag vågar ju inte ta i sköld paddan så får fixa de i morgon! Nu blir de städ time !

Pusss :*








Jag älskar dig<3

Jag saknar dig, jag kan inte förklara min kärlek till dig, utan dig känns allt så himla ensamt. Jag vill ligga i din famn och verkligen känna att de är du och jag! du får mig att lee när de känns jobbigt! Tänk att just vi träffades de är så himla undrerbart, men jag kan verkligen inte förklara min kärlek med ord. du är mitt allt♥..

har precis duscha och nu ligger jag i sängen och luktar gott, och tänker på hur mycket jag saknar min Daniel! han är verkligen guld värld, han finns i mina tankar varje sekund. han förvinner verkligen inte ifrån mina tankar.. jag längtar efter honom så jag kan dö! bara 29 dagar kvar sen så får jag hålla om honom och inte släppa taget ! guud va jag längtar att de ska vara så svårt att vara ifrån dig ! ..

När vänner sviker då finns du där, du sviker aldrig du står på samma plast oftas i varje fall, men om man säger så här du lämnar aldrig mig för nått annat ! som alla andra gör, jag är så glad att jag har en som står på samma plats hela tiden, sen att jag får för mig och inbillar mig en massa saker försöker bearbeta dom tankarna så gott jag kan! men nu är de bara 29 dagar kvar sen så blir de en massa mys och allt kommer vara perfekt på vår dag! jag står inte ut jag vill vara med dig NUNUNUNU!!




i my ass !

Hejhej ! internet har krånglat och krånglat så nu har jag koppla upp mig på ciccis internet och de verkar funka nu för engångs skull! de funkade jätte bra igår men inte idag, jag blir så arg så jag spricker..
nu har jag inte skrivit nått på några dagar för jag har faktiskt inte haft tid! men tycker dagarana har vart helt okej ! förutom i måndags när skolan ringer kl 8 och berättar att man har studie dag ! då blev jag lite arg över att ingen hade sagt nått till mig ! idag är de onsdag och då tänkte jag att jag skulle plugga sten hårt ! kanske blir att läsa och skrive en uppsatts de får vi se om jag har lust med! heh nu ska jag häm och hämta mina böcker och sätta mig ner och plugg ! de behövs !





wiiiie

Hejsan!
Jag har skickat in CV till gävle komun och dom skulle höra av sig om jag fick komma på en interljuv! Jag är så glad och de är så himla spännade så jag är alldeles hyper här hemma. Jätte jätte jätte glad.  Fick gå hem från praktiken idag känner mig inge vidare idag mår inge bra alls, tycker att de får vara ett slut på de här nu! öra bara värker och värker!

Tänkte att jag skulle kolla på en film och bara ta de lugnt. Idag ska jag bara tänka på mig själv och ta hand om mig själv,
Igår kollade jag på ( moster till svärmor ) för första gången tyckte den va jätte bra ! så tror faktikst att jag ska kolla på den igen och ta en power nap ;) Heh! Hoppas alla mår bra för jag mår inte bra men jag är super glad :D!

Pusss !

uuusch!

Godmorgon godmorgon, vaknade 10 minuter innan klockan ringde. Aja sånt är livet! ska fixa mig sen praktik. Just jag igår hos doktorn fick jag ny medecin och jag ska anatgligen tillbaka dit i morgon för jag har fortfarande ont i öra! tycker inget hjälper de kliar och de svider och de gör ont! nu tycker jag att de få vara nog! dels att jag gick med de i 2 veckor innan jag gick till doktorn och plus att jag har ätit medeciner i en vecka nu! de börjar gå mig på nerverna att dom aldrig kan göra nått åt nånting ! inge sömn på nätterna! eller nånting.. Nu blir de praktik
Pussss ;*


15:15

Blir att åka till doktorn igen med öra, eftersom de inte blir bra nån gång. jag blir så himla trött på denna värk hela tiden!
värst är på kvällarna när man ska sova, när man vakanr varje kvart av att man vänder sig och lägger sig på öra. Kan inte på stå att jag sovit mycket i natt ! men jag ska rulla till doktorn nu! kort inlägg men de får vara så nu..

Puss puss ;*

ontontontont..

Heeeeeeeej ! bra dag i valbo med broshan! just nu håller jag på att plugga, tänkte göra de i 2 timmar, satt mig ner kl 6 också sa jag till mig själv att jag skulle plugga 2 timmar, har bara gått 35 minuter, men jag måste komma igång med de nu! annars känns de som de aldrig blir av! PLUGG PLUGG PLUGG


jag håller verkligen på att bli riktigt sjuk, de gör hemskt ont att hosa och de är ingenting som kommer heller, de gör de bara värre också att jag fryser hela tiden.. gudarsskyming .. tänker plugga vidare nu puss pusss ;**

Heeemskt !

Hej hopp galopp !
Tycker de vart en jobbig dag idag! de va inge bra väder ute som jag skrev i mitt förra inlägg tror jag att de va, så står de nått om hål i skorna! JAA de märkte jag ju idag ! så fick köpa nya skor idag! och nu är jag ju sjuuk bara för jag gått halva dagen i blöta skor! Hoppas verkligen att jag orkar med morgon dagen! inte för de händer så mkt annat än att plugga! men jag måste in till stan och årdna några äreden ! som de är just nu så har jag ingen lust med de känner mig alldeles slut och inge pigg alls :( ! huvudvärk febervärk och alla möjliga värk! brukar inte klaga men när jag just får feber blir att så himla mer jobbigt! vet inte om de bara är jag eller om de är andra, men jag är så himla lågtempad i vanliga fall, så känner ju av febern på engång när jag får den! och de gör mig hemskt hemskt trött och orkar ingen ting, så är de väl för alla men de känns så himla hemskt! jag som klarat mig så himla bra jätte länge och nu kommer det !.. AJA vad finns de att göra , jo stoppa i mig en massa tabletter ! men vill inte ta mer tabletter än vad jag gör just nu! dels att mina tabletter är så himla starka! och då vill jag inte proppa i mig mer, hur gör man utan tabletter ? sover och dricker te eller vaddå ? jag har inte fått upp värmen i fötterna än.. och de är hemskt och att jag måste ligga med one piecen och duntäcke och ett bomhullstäcke och jag tycker de är piss jummet ! aja nu får jag sluta gnälla och ta mig i kragen och se de positiva i det hela. att jag kommer bli frisk till slut !.. Nu tänker jag i varje fall kolla på film och vet inte vilken film jag kommer somna de känner jag på mig.. och jag hoppas jag vaknar upp som en ny människa i morgon, som antagligen inte komma inträffa kommer må mycket sämre antagligen !
  Puss godnatt ;**


Morgonen !


Godmogon Godmorgon, sitter och sminkar mig lite smått .. och ska börja platta håret nu..
bussen går inte fören om en timme ungefär, så jag har inge bråttomt och de är jätte skönt och inte behöva stressa på morgonen .. 



Jag tycker de börjar bli väldigt kyligt nu! till och med när man kliver upp ur sängen är de kallt så man fryser bara man går på toa, och detta väder det är idag gillar vi inte.. blåsigt och regnigt ! och JAG som inte har några skor och ha på mig! ... har hål i alla mina -.-"


Men de blir att köpa nya skor i morgon ! för då får jag penger pengar pengar ;D! heh nääje nu åter går jag till och platta håret :)









PUSSS ;*

kväller !

Halllåjsan !
sitter och pratar med min bästa bebbe ! jag blir så glad av dina fina ord, de finns ingen som gör mig lyckligare än du!
att vakna upp och veta att du finns där är helt fantastiskt ! Jagälskardig  nu och för alltid av hela mitt hjärta!
du är den som får mig att lee du säger att du älskar mig mest av allt ! och jag älskar dig mer och mer för var dag som går!..

som sagt som ni kanske märker är jag väldigt kärleksfull ikväll för min pojk gör mig så himla lycklig när han sitter och skriver en massa gulliga saker, de känns så bra och de pirrar i kroppen ! heh, kom nyss hem har suttit hos cicci och spela skipbo :) nu blir de in i duschen sen slå på en film och sov! ska upp i morgon till um och prata lite och sådär .. jag kan ju säga att jag förlorade i skibo! bättre lycka nästa gång eller va säger man ;)!

tänker inte åka in till skolan i morgon eftersom jag inte är nå piggilin! nej nu tänker jag duscha innan jag somnar framför datorn,







PUSSS godnatt ;*


...

Sitter och kollar på ett nytt löshår blir så sugen på att köpa, men de får vänta nån till månad :-(  måste köpa en massa andra grejer denna månad, och nästa månad åker jag till älsklingen och då blir de väl inte så mycket pengar över heller. så DET får vänta menmen jag klarar mig med mitt löshår som jag har ett tag till ! förutom att de börjar blir hemskt slitet efter plattången och sånt !

nu funderar jag på om jag ska köpa ifrån Rapunzel med 7 delar just nu har jag bara 4 delar , men de lutar mot 7 delar :) de känns rätt så bra och som sagt väntar man på nå gott väntar man aldrig förlänge :) !

Just nu ska jag ta i tur med min tvätt, plus att jag ligger i lite feber! ockås är de dags att ta medecin igen -.-'" börjar med att ta medecin sen ner i tvätt stugan.. sen ska jag ligga och kolla på tjorven & skållan :) ! bara mysa ner mig och ha de gött :)!








PUSSSS ;*


morgon !

Godmorgon godmorgon, Har precis vaknat och tagit medecin, kommer antagligen somna snart känns som det i varje fall. Jag känner mig inge pigg idag, tror jag håller på att bli sjuk. Trött seg ont i kroppen och knoppen ;) heh.
ligger och kollar på ronja röva dotter, klassisk barn film och de gillar vi :)! Och nu känner man verkligen att de är höst ute de är sol men sviiin KALLT ute! till och med så igår tog jag fram vinterjackan! de är ju otroligt kallt ute ! jag tänker ligga under täcket hela dagen och plugg! jag måste plugga ! Har vart lite halv segt med pluggande denna vecka tycker de har vart mkt denna vecka så jag inte hunnit med. plus att jag hoppa in och jobba en extra dag.. då vart de mindre tid och plugga osv.. men blir hård plugg idag !! ska bara vila en stund till och fortsätta kolla på ronja röva dotter :)!


 

 
PUUSSSS ;*

godkväll ! 21:05

Hej alla go läsare !


har vart hos mormor ätit gott och firat mamma som fyller år i morgon ! nu sitter jag uppe hos cicci och kollar på fångarna på foret :)! småsyskonen mot stora syskonen ;) .. jag som är så himla sugen på party men kommer bli lungt i några veckor fram över eftersom jag går på en hemskt pensellin som gör mig trött och känner mig lite smått konstig när jag tagit den! menmen jag tror jag överlever ! över till fångarna på fortet små syskonen vann ! haha .. nu ska jag vara lite social med cicci och bara ta de lugnt ! och myyys ! och spela lite skibo och självklart vinner ju jag ;D! får se om jag skriver ett till inlägg senare om jag inte somnar börjar bli väldigt väldigt trött !

PUSSS ;*

11:12

Har vaknat till liv nu! Nu börjar dagen på riktigt. Alltså de börjar med frukost MUMMMA . sen blir de dusch dumma mig som inte duscha igår för jag va så himla trött så då duschar jag nu ist ! och får fixa tillbaka så jag duschar på kvällarna, jaa ska alltså fixa mig sen för vi ska till mormor och äta idag! bara för att mamma fyller 39 i morgon.. och jag har ner räkning tills jag blir 18 Woop wooop :P menmen blir varje fall hem till mormor idag, men jag börjar med frukost ! och sånt därnt.. och tänker kolla på barnen på luna tror jag!


skriver ikväll Pusss ;*


godmorgon :) !

Hej hopp alla glada söta läsare, va inte i går jag skrev på min blogg här.. de är jätte jätte länge sen, men jag kom och tänka på den nu på morgonen och att jag saknade den lite grann ! därför tänker jag skriva ett blogg inlägg på denna. bara för jag inte har glömt bort den helt ^^ . Igår va jag till doktorn med mitt höra. som har krånglat helt sommaren.. och de har vart att jag ska blåsa ut lock första gången jag va till doktorn, andra gången jag va till doktorn va de hörselgångs inflamation, och tredeje gången jag gick dit, de va ju som sagt igår. Då har jag öroninflamation! så nu har jag fått medecin åt de! Känns skönt men jag blir hemskt trött av den och lite ont i huvedet ! menmen jag hoppas min värk går över i örat!.. eftersom de va så himla länge sen jag skrev här så tänker jag fatta mig kort vad som hänt. Jag har fortfarande kalrn min kvar! Vi har snart vart tillsammans i 2 år ! Och de är jätte skönt.. har vart hos honom mycket i sommar och sånt ! just JA! jaghar ju skaffat sköldpadda! ( som jag är jätte rädd för ) har till och med tappat henne i golv engång. stackaren ! heh. sen har jag sommarjobbat! och nu försöker jag plugga på jätte mycket ! pluggar hemma och går en halv dag i skolan varje måndag! sen har jag praktik 2 ggr i veckan. så de mesta jag gör är att plugga försöker iaf !

jag vet inte vad jag ska skriva mer.. men kort fattat om mig just nu! också hoppas jag själv att jag kan börja skriva lite oftare :)! PUSSSS ;*



RSS 2.0