baaaaaaaaaaaaajs

åååååh så less jag blir hade precis skrivit klart ett fint inlägg om min kontakt person på blogg appen på telefonen.. också trycker jag på fel knapp så allting försvann :( nu är jag riktigt piss off här kl 6 på morgonen! försöka sova kanske? jaaa om man så kunde det.

försöker sova också gör jag ett nytt försök om några timmar ist!!


Idag var jag jätte hängig men sedan hände det nånting, jag duschade och vart som en ny människa.. så slutade med en ute kväll men mycket trevligt folk, men det ångrar jag nu när jag kommer hem och har sån fruktansvärd värk i bihålen... men jag hade det rätt så trevligt jag kan inte klaga! mer än det som hände nu det va fan värst.. LESS LESS LESS TJEJ !!!
Men nu ska jag sova och försöka göra ett nytt försök om några timmar! Godnatt mina gullorpullor :))) :*

haha hittade den perfekta bilden.. han ser så tjurig ut så tycker den passar in jätte bra just nu!!!
fast den sover ju men låtsas att den är arg och försöker sova.. pUSSSS :*



Apr. 06, 2013


God morgon!

helluu gullpullor!

vaknade för drygt en timme sedan och känner mig helt död febern verkar ha försvunnit men ändä känner jag mig död!

fredag redan vart tog lovet vägen?! jaja njuta av helgen hoppas det blir riktigt bra väder så man kan gå ut i solen och njuta lite eftersom jag vart säng liggande har jag missat dom fina dagarna alla skrivit om på Facebook -.- ..

vad jag har på gång?
jo vila upp mig in för helgen börja en bra skolstart, sedan drar min pappa och hans sambo till Italien och jag ska vara barnvakt åt mib härliga bror Linus :)..
just nu ligger jag och kollar efter skor till studenten men jag hittar ingenting, snart kommer jag bli tokig och tiden tickar iväg bara "/... hur ska jag hinna hitta nånting? !?! klänning har jag redan hittat då jag bara ska mäta mig med måttband så jag får den rätta storleken! smycken och sånt ska jag också börja titta på! Börja öva på att göra riktigt fina lockar eller köpa en fantastisk locktång! börjar bli ivrig vill inte se tråkig ut på studenten!

nej ska inte tråka ut nå mer nu ;).. ska faktiskt ta och sova lite grann igen helt död :(

PUSSSSS ;*









ärligt

heellu gullpullor!

till er mina läsare ifrån mig som skriver det ni läser! jag blir jätte glad att ni kommenterar speciellt om att min blogg är bra osv men sen så skiter jag fullständigt i tävlingar och andra fuxflux grejer! jag skriver ju inte en blogg för jag vill ha massa spamm om massa tävlingar hit och dit jag hade deltagit i tävlingar om jag vore intresserad! yeh bitchen kom fram i ett inlägg ;)!

hoppas ni haft en bra dag för det har jag iallafall nästan jag är äckligt förkyld bara så jag ligger för mesta dels bara nu för tiden! äter glass för jag tror det hjälper "kyla ner kroppen" jo men visst sörrö i mitt huvud är det inte som det ska det spökar nånting enormt där inne! men glass är gott yehright! så alla andra som också är sjuka krya på er gullhönor! och ni gullisar som är friska hoppas ni inte blir sjuka :).

nu ska jag återgå till att försöka sova i den hemska värmen^^

PUSSSSS ;***



planer för idag

Hallådär gullorpullor! 
 
 
Idag blir det soffhäng garanterat hela dagen och häcka framför tvn. jag ska väl duscha om jag orkar.. 
 
Leta student klännig skor och allt som hör till för nu är det bara 2 månader och 12 dagar kvar man får ju lite pirrpirr i magen när man tänker påt så det blir att roa sig med det sånt räkna hur mycket klänning skor och sånt kommer gå på.. kolla på nytt löshår måste jag också göra haft mina slingor i 5 månader nu så dags att ta ut dom.. denna gång ska jag använda tejp eftersom slingorna trasslar så mycket.. 
 
 
Lite kort inlägg får se om jag skriver senare :)
 
PUSSS :*

nätdejting

Heej!
 
Alla vet vad nätdejting är? precis det låter spännande kul och man tror kanske att man ska hitta nån, visst man kan absolut hitta nån det gjorde jag förut.. Men nu är jag tillbaka för att träffa en vettig kille! jag tycker jag stöter på idioter hela tiden.. folk är ju inte kloka.. det är ju inte jag heller ibland men det finns ju gränser..
 
jag och cicci var ut i lördags och vi skulle få förkröka hos en jag haft lite små kontakt med, glad är jag han och hans kompisar hann dra ner på krogen innan vi var klar med allt.. sedan så träffa jag honom inne på den krogen vi var för det första han var inte 24 som han hade utgett sig att vara sedan så var hans kompis jätte otrevlig.. Hans kompis sa att dom hade förväntat sig mer utav mig, då jag vänt mig om till cicci för det kändes sjukt helt sjukt.. 
 
sedan en annan som åkte 40 mil och jag menar då hade jag sagt att jag inte är en som ligger med nån första kvällen och jag är inte en som som håller på överhuvud taget.. han var så dryg på mig hela tiden så dagen efter fick jag skicka hem honom.. det finns gott om idioter och man ska passa sig jäkligt noga.. så nu bollar det om man ska ta bort det eller om man ska ha kvar det...
 
Men till er alla som läser detta som är singlar och får kontakt med killar eller tjejer över nätet tat lugnt det finns gott om idioter där ute! 

RSS 2.0