Ny vaken !

Godmorgon världen !
Har nyss vaknat så ligger Fortfarande i sängen och gör ingen ting ! Igår var jag med älsklingen på jobbet ibland får jag för mig att följa med för att jag inte vill vara hemma själv ! Idag följde jag inte med för han börjar kl 11 och slutar runt 3 så blir inte hemma själv så länge.. Men eftersom biljäveln gick sönder igår så ska han åka och fixa det så blir väl Inge tidigare än vanligare fall ändå !
Vi var på väg till en tråkig bil träff och på E4-an smäller det till sen börja växlarna låta jätte mycket .. Menmen igår var det varje fall 2 årsen och 4 månader sen vi vart tillsammans ! Och det firade vi inte.. Men jag köpte en bukett röda roser och en godis påse åt älsklingen !!

I lördags drog jag ut på äventyr i Linköping med Linda :) och det blev shopping och sen slapp i hennes soffa :) då införskaffa jag mig nya mjukis byxor och en mjukis tröja ! Jätte skönt det bästa köpet på länge ! Sen så köpte jag mascara och en kajal !

Sen så fortsatte shoppingen igår på älsklingens lunch rast jag insåg att nästan allt i smink väg var slut så det var ju bara köpa nytt ! Jag som alltid kört på samma brunkräm i flera år nu testar jag nå nytt bara för att det vara slut på alla ljusa färger ! Så det ska bli spännande att se :) har alltid kört på LORELAL Paris foundation för jag tycker den är bra ! Finns 2 st tror jag en med silver kork och en med röd och jag kör med den röda för jag tycker den är med tjock än den andra .. Den är bara rinnig .. Och då har jag alltså köpt en ny som också är ny för sitt liksom ! MAYBELLINE new york ! Så tänker hoppa in i duschen sen testa den om den är bra :)

Fast blir inte det på engång ska fortsätta ligga och dra mig i sängen :) !

Men ni går ha det så bra så kan jag göra ett inlägg om vem jag tyckte bäst om :)

PUUUUUSSS ;*


Blablabla

Heeeej !

Just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova lite .. I morgon blir det att skriva på massa papper så man kanske får ett sommar jobb (y) .. Sen bär det av till min älskade pojkvän eftersom det är sportlov !! Det gillas ..

Nu ska jag tala om för er att jag har jobbat lite extra och det gillar jag starkt har då jobbat inom äldre omsorgen .. Det har gått jätte bra så nu i morgon kl 1 ska jag iväg på möte om sommarjobb :) kan det bli bättre ?

Jag är så stolt över mig själv just nu.. Typ inget intressant som hänt .. Mer än jag tänkte börja skriva om min tragiska färgning på håret .. Och nu jag jag beslutat mig för att köpa en peruk ;) mer om detta kommer jag fortsätta skriva om en annan dag inte just nu för jag orkar inte ens hålla i min telefon längre .. Det betyder att det är dags att sova :)

Natti alla söta :)


My onsdag

Hellu !
Idag har jag vart ledig ifrån skola och praktik ! Så bestämde för att åka in till stan och träffa fina Jenny .. Så vi gjorde lite käk tillsammans det blev lax och potatis och egen romsås :) riktigt gott var det! Nu ligger vi och slappar i tv soffan och kollar på sf-kanalen :) !
senare idag blir det att träffa Emma :) sen ska jag sova sen tagga in för första praktik dagen på typ 2 månader :) ..

PUUUUSSS ;*


godmorgon !

Heej! har vakanat till och från sen kl 8 i morse.. inte nog med det dannes telefon har ring 4 ggr så det störde min sömn ! sen så när hans sluta ringa börja min ringa! Men igår när jag färgade så insåg jag att gå till frisan först och gör en avfärgning där och sen färga hemma! jag vart kal på ett ställe mitt i huvudet ser ut som jag har rakat av mig håret där, men som tur är kan jag lägga lite hår över det så det inte syns! ... men igår va jag på riktigt dåligt humör över det! NU får jag helt enkelt vänta på att det växer ut! Idag åker jag hem ifrån älsklingen också.. tråkigt som vanligt! och när jag kommer hem ska jag testa ett blont löshår och se om jag kan ha det eller om håret är för kort för det! märker vi ikväll! behöver bara en till färgning sen är håret blont! det är liksom fortfarande lite gult i topparna inte mycket men lite grann! hoppas verkligen att jag kan ha löhår tycker mitt hår är väldigt kort ! alltså det är för kort! men nu ska jag fixa mig sen ser jag fram emot en tåg resa hem till kalla norrland ! .. PUSSS ;*

jahapp!

Idag börjar jag med att göra hårinpackning med ägg och oliv olja! får se om håret blir så mycket mjukar och glansigare och sådär.. mitt hår gick av ganska myket av all avfärgning så har inte färga på ett par dagar nu! så ska testa idag om det fortafrande går ! annars är jag snart blond är blond gul än så länge! det har gått ganska bra förutom att håret gick av fick ju nästan panik.. men nu kör vi på det igen och hoppas jag blir blond nu ist för gul! Skriver sen hur det blev PUSS ;*

LÄÄÄÄÄNGESEN!

Heej ! igår började jag med att fixa och trixa med håret asså jag ska bli blond igen så är det bara ! igår blev jag bara arg och less på mig själv att de inte blev som jag ville ! men idag när jag vaknade så åkte jag till affären och köpte mera hårfärg ! om det inte funkar nu då vet jag inte riktgt vad! igår använde blekning 2 st, och 1 avfärgning.. och idag kör jag på 2 avfärgniingar och 3 vanliga hårfärger! får se om det vill funka eller inte annars kommer jag bryta ihop! men nu vet ni va jag håller på med kommer själv klart skriva resultat och kanske bild kommer upp om jag lyckas! sen tänker jag tipsa om hur man ska göra om jag lyckas! menar inte det lättaste att färga ifrån svart till blont! men ni får veta mer sen :)! PUSS :*

RSS 2.0