bajs mage!!!

Heeeelllu min söta gullor pullor!
 
sovit as dåligt inatt vaknade av världens värk i min mage! läkarna sa ju att det var magkatarr aja tro vad dom vill men det är det inte så eftersom jag vaknade av sån värk i natt så kände jag att jag var tvungen att ringa dom och säga att det inte blivit bättre av att äta medicin! så nu har dom tagit massa blod av mig för att kolla om jag har nån tarmsjukdom eller gluten eller laktosintolerant. Jag väntar på svar hoppas jag får svar imorgon eller på måndag! 
 
så jag gjorde det bästa av situationen jag bad mamma köpa laktosfria produkter och glutenfritt bröd! ja då var det så här att jag var så himla trött och sådär när jag kom hem ifrån praktiken så jag somnade på soffan i en timme vaknade va lite små hungrig så gjorde iordning 4 mackor menar dom va inte så stora satt här och smaska i mig det efter jag fick så ont så jag viste inte vart jag skulle ta vägen :(! så jag vet inte riktigt om jag är nånting av det där.. så himla jobbit att ha ont! Men det har vart positvit idag också även fast jag inte sovit nånting inatt för jag har haft ont så vakande jag och var på topp humör nu vart det kom ifrån? sen så var jag på rätt humör nu på kvällskvisten också älsklingen tyckte till och med att jag gjort hans kväll lyckad! ja jag satt och fula ner mig i camen satt och sjöng och grejsa och hade mig! men kul att kunna göra honom glad för det.. Och i helgen kommer bebis hem har bokat upp honom på lördag medan jag bokat upp mikkisklittis också.. det blir party-barty men mina älsklingar. Cicci bjöd mig på fets på lördag och då hade ju jag och klittan bestämt att vi skulle ses och då hade jag ingen aning om att älsklingen skulle komma hem heller så nu har jag fått med mig dom 2 hem till cicci hehe. imorgon är det sista praktik dagen skönt äntligen komma tillbaka till skolan. 
 
Nån annan som kollar på uppfinnarna? 3 tejer har kommit på en drink pinne som ska känna av dom vanligaste "våldtäktsdrogerna" tycker det är asbra så hoppas verkligen dom vinner hela skiten för vår skull liksom hur bra skulle det inte vara? håller tummarna för dom 3 tjejerna!
 
Nej nu ska jag göra mig klar för sängen !
 
Godnatt PUUUUSSS ;*
 
 

fantastisk helg!

Hallådär hade underbar mysig helg med älsklingen! vi storhandlade som jag skrev i förra inlägget!
vi var på bio twilight ååh såå bra! men hade en väldigt väldigt bra helg med Anton. Justfan vi bakade ju lussebullar som smakde skit och var torra.. i söndgas när jag kom hem så träffa jag frun en stund åkte hem kolla på solsidan KUNG! igår va till skolan träffa kuratorn fick även prov med mig hem eftersom jag fortfarande är på praktik. Ja så började igår att skriva 3 härliga sidor om sjukdomar kommer hem ska fortsätta skriva på min uppsats då finns den inte på datorn! så fick skriva om allting kändes ju ganska tråkigt. och nu när jag ska fortsätta här så har jag ingen ork men det måste ju göras så ska börja fixa det nu så jag blir klar nångång!
 
 
PUSSSS ;*
 

godnatt typ!

 
Inget av det som står i förra inlägget stämmer. eller joo allt förutom det där med tvätten..
usch trött trött super trött så det är jobbigt känner mig sjuk också -.- .
 
i morgon bär det av till älsklingen med 15:09 tåget eller när det gick han möter upp mig på stationen vi åker hem dumpar väskan och fortsätter mot länna för stor handling åter igen hoppas inte det blåser och regnar i morgon som sist! kan vara kallt och soligt tycker jag. vart så dystert dom senaste dagarna! har inget att skriva känner mig så tung i huvudet och trött.. ska lägga mig tror jag blääää!'
 
får träffa min fina i morgon ! gud så jag älskar dig !!!! finaste <3
 
 
 
 
nej godnatt 
 
 

Torsdag

Hej!

Igår var det praktik som vanligt.
Igår kom min jacka också super nöjd!
Idag satt jag dit naglar super nöjd med det också! Gick dock inte till praktiken idag för jag mådde Inte så bra i morse! Blir en slapp dag kolla på tåg tills i morgon ska jag göra med och tvätta lite.

PUUUSSS ;*


praktik!

hallådär!
 
haft praktik idag även om jag tvekade på att gå dit idag men jag gick och det är jag glad för. Hade ett väldigt bra möte med handledaren Marie och min lärare Åsa om hur jag mår och sådär så kommer få hjälp nu ifrån skola och kanske lite annat och denna gång ska jag godta hjälpen som jag får! Nu förstår dom också varför jag har så svårt att komma till praktiken eller skolan. Och det känns så klart jätte skönt! Men förutom det var det väldigt bra dag träffade nya människor som jag inte träffat förut och dom är så söta dom där gamlingarna! 
 
Just nu är jag på väg i säng för en ny praktik dag imorgon med nya friska tag.. Men jag har beställt lösnaglar på nelly idag också bara för jag är så trött på mina krota fula ner bitna naglar! Jag kan ju spara ut dom om jag vill och jag är jävligt duktig på det när jag väl sätter på lösnaglar så nu ska det sparas nagalr! började med att beställa 2 paket! Också krånglade sidan lite så fick bara en bild men dom ser i stort sätt likadana ut bara det att den ena är rosa och den andra silvrig! SÅÅÅÅ nu ska det sluta bitas! hjälper ju inte med stopp och väx på mig! Utan om jag vill ha långa naglar så lär jag ta till detta sätt för då biter jag inte även om jag vill så håller jag mig ifrån fingrana.. Och även om det är äckligt så hade det inte hindrat mig men nu jävlar ska jag banka in i huvudet att det verkligen är äckligt.
 
Tidigare idag : Ja jag skulle vara duktig eftersom jag fått pengar idag så börja med att betala min jacka som jag hoppas att jag får till veckan här! sen så efter praktiken så fick jag för mig att jag ska hämta ut min nya medicin så jag tar med mig pappret ifrån sjukhuser traskar till apoteket! När det väl är min tur så förklarar jag då att jag vill hänmta ut min medicin och sådär.. MEN då lär apoteket ansöka om lisens på medicinen så det kommer ta drygt en vecka innan jag får den jävla mecicinen! Tycker det var väldigt irriterande.!!! MEN jag köpte mig en piller burk med MÅ, TIS, ONS, TOR, FRE på hah så nu ska jag lägga i medicinen som jag har nu i den innan jag går och lägger mig här! Ja jag köpte mig en tårta idag också var så sugen på nånting gott så köpte mig en maräng tårta HAHA.. 
 
I natt : igår kväll ska jag lägga mig som en normal människa ja så jag skirver ett godnatt sms till karln kryper ner i sängen somnar, sover så sött och gott! Vaknar av att telefonen ringer.. MIN POJKVÄN SOM ÄR FULL PÅ EN SÖNDAG RINGER !!! usch på han jag blev fly förbannad att han ringer och väcker mig när han vet att jag ska upp men det sa jag ju till honom men det kopplade inte med hans fulla hjärna vad jag sa till honom så vi sa godnatt och att vi älskade varandra sen så skickade jag ett hatiskt sms HÖH! Så går det när man ringer och väcker en sagis när hon håller på med sin skönhetsömn! det gillas verkligen inte.... 
 
ja det var väl det och här kommer det en bild på mina nya naglar som jag hoppas kommer också till veckan här.. 
 
Fredag åker jag till stockholm så gäller att göra sig berädd men nya naglar och ny jacka så jag hoppas verkligen att det kommer nu under veckan! annars blir jag ledsen! mer om Stocklholm senare i bloggen!
 
HÄR KOMMER DOM FINA NAGLARNA! 
 
JAG skoja bara för nu funkar det inte att ta hem bilder heller ifrån nelly! så nu orkar jag inte böka och stöka med detta längre åter går då till min piller burk och lägger ner medicin för en hel vecka! 
 
 
PUUUSSS ;*
 
 

dipdye!

Heeej 
 
sitter och tänker på hur jag ska göra med mitt hår här framöver! tycker det är jävligt snyggt med dipdye men ska börja med att sätta i nailhår som min kära mormor ska hjälpa mig med tänkte jag eftersom min julklapp ifrån älsklingen förklara en hel del jag tänkte börja sätta i nailhår på dom som vill och jag kan ju inte göra det på min själv om man säger så heh.. men jag är så glad att jag fick det av min kära pojk! så glad över det! Men det var ju ändå dipdye jag skulle skriva om! men jag funderar på att göra det.. kanske ska testa på clipsen jag har här hemma höh..  fast inte idag det orkar jag inte ;)! men jag ska testa framöver här! det var väl det jag hade på hjärtat!
 
 
PUSSSS ;*
 
 
såååå snyggt !!!

värdens bästa julklapp

Min julklapp ifrån älskling! bästa bästa älskling! älskar dig <3!!!
 
 

trött tjej!

HEEEJ gullor pullor! länge sen jag skrev gullor pullor nu så dags att återupp ta det ;)!
 
som sagt jag är trött trött och åter igen trött! ligger och funderar på allting om en månad och 1 dag fyller jag år. 
om en månad och 1 dag så är det julbord men älsklipälski! sen är det jul som alla vet? sen nyår jag bara ligger och funderar. också funderar jag på att ta tag i det här med att gå ner vi vikt! funderar över min vinterjacka, Och om jag och bajbi skulle ut och äta i helgen!  liksom det är mycket jag funderar över just nu! 
 
idag ska jag beställa min vinterjacka på riktigt eller om jag gör det i morgon efter praktiken. väntar på svar ifrån bästis festis kanske åker dit idag en liten stund:)! annars jorå satt bilen går bra? inte så mycket att säga just nu för jag är helt död känns det som. somnade gott igår även fast jag inte rört mig knappt på hela dagen! funderar på att gå till ica köpa nudlar och smaska på det ett tag för det va väldligt längesen jag åt nudlar nu. 
 
igår åt jag ketchup i vanliga fall brukar jag inte äta ketchup men asså det var inte gott heller för den delen men det var väldigt surt :O jag tyckte det var surt! men det funkade att ha det till potatis och korv det var rätt så gott knäpp korv och potatis bjuder jag mig själv på idag :D! nej men de var väl inge mer än så idag :)
 
 
PUSSS ;*
 
 
 
 
 

lördag

hallådär!
 
sovit 13 timmar helt okej faktisk skit ont i lederna sen igår då jag och frun har promenerat i flera timmar. 
idag blir det bara att vara hemma ta det lugnt kanske hämta tvätten som jag tänkt göra i 2 dagar nu SLARVER.
 
lördag idag ingen aning om det händer så mycket. just nu ligger jag och kollar på dan bäckman men näe så kul var det inte. be hjärtis att ringa så jag kan prata med honom ett tag för detta suger!
 
orkar inte skriva mer heh PUSSSS :*

Alla har vart med om nånting hemskt nångång!

Hellu!

Idag blir det ett känslosamt inlägg! Alla använder Facebook? Har ni sett tjejerna som skrivit på lappar om våldtäkter?

Jag tycker det är hemskt skrämmande! Jag får så mycket tillbaka blickar sen jag var liten och det var en kompis pappa som gjorde sexuella övergrepp på mig. Kanske lite personligt att skria ut detta men idag är jag stark jag har bearbeta detta i så många åt fått hjälp ifrån barn och ungdom psykiatrin och ifrån barn och ungdoms habilitering och "grinden" . Felet är han fick böta 15000 kr jag åkte dit för misshandel för jag sparka av en tjej ifrån en cykel jag fick böta 12000kr menar jag tycker sexuella över grepp på en 6 åring är värre än en jävla spark på cykel han borde fått bötat och åkt in inom lås och bom! Vist jag kan fortfarande må dåligt över det jag var så försvarslös maktlös! Jag FATTA inte vad som hände. Och ge sig på en 6 åring som sover hur jävla normalt är det?! Frågan är om han gjorde samma sak på sina barn. Alla har var med om nånting hemskt! Ta hjälp finns alltid hjälp att få ifrån nånstans! Skära sig i handleder osv det blir bara fula ärr på en själv som man ska leva med resten av livet! Jag vet jag har själv vart där! Jag mådde så klart dåligt över mycket misshandel och sexuella övergrepp! I början av tonåren börja jag fatta hur sjukt det var! Jag tog till alkohol droger och glasskivor! Men idag är jag så mycket starkare jag har en underbar familj en underbar bästavän och en underbar pojkvän som står på min sida!

Så alla tjejer killar stå på er även om det är tufft i livet, det kommer bli så mycket bättre tillslut! Idag pluggar jag på omvårdnad programmet! Jag har ett funktionshinder som jag lärt mig att leva med. Även fast jag vart mobbad för sär barn och att man är cp! Nej det är det sista jag är! Jag har en lätt utvecklingsstörning som gör att jag måste ha mer hjälp än andra! Så många gånger jag stått själv på raster för jag vart "annorlunda" det är inte okej även om man är nyfödd eller 350 år så har alla rätt att få vara med och umgås/leka! Jag tycker lärare och så gör såna fel det var ingen som brydde sig att jag fick vara själv på raster. Vart aldrig bjuden på kals men hela klassen vart bjuden förutom jag. Men jag står idag på egna ben tar egna beslut om vad jag ska göra med mitt liv. Jag finns till och med till för dom som blir utanför! Jag vet hur jobbigt det är att stå själv utan en vän! Jag tänker aldrig tillåta mobbing!
Idag ser jag mig som en tjej som haft det tufft som klarat sig igenom allt det jobbiga! Och nu står jag här och lever fullt normalt liv! Som jag sa jag har min mamma min lillebror och min kusin! Och min fantastiska vän michaela och min underbara pojkvän anton! Ni gör mig lyckliga ni gör mina dagar värda att kliva upp ur sängen och ha ett leende på läpparna! Tjejer som är på stan eller är med kompisar sent på kvällar! Ta det jävligt lugnt om ni ska hem sent för det finns gott om idioter där ute som man inte kan lita på! Min mamma lärde mig nånting väldigt bra när jag var liten "prata aldrig med främlingar" det gäller även när man blivit stor det finns så mycket skit där ute! Var rädd om er både tjejer och killar!

Godnatt, PUUSSS ;*


julklapp!

Hellu 
 
igår när jag var i valbo med mamma så hitta jag ju så jävla snygga kläder åt pojken min! som jag antagligen kommer köpa också får han det i julklapp. Om man inte säger vad man önskar sig så får man ju ta saken i egna händer. Han ville ju ha nånting töntigt?! hur ska jag kunna fixa nånting töntigt killar alltså.... NU börjar jag med dom här kläderna i alla fall tyckte ju att dom va as fräsch och snygg! så tänker köra hårt på det här nu asså ;)!
 
Jag tänker fixa äggrör eller steka ägg av nå slag här jag är så fruktansvärt sugen på nånting kan inte hejda mig! Morot var inte riktigt min grej den hade ingen sötsamk den va liksom besk uscha! nääe steka ägg sen lägga sig i ett mysigt rum ;)! har vart duktig idag fan tvättat med mitt illamående! imorgon ska jag på beskök hos farbro doktorn! inte blev det att träffa frugan heller idag. men vi sa ses på frdag ^^.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
nu är det ju meningen att man ska ha skjortan under tjocktröjan såå himla snyggt! nu vill jag ha pengar så jag kan få detta ur världen! VISST ÄR DET SEXIGT ;)?!?! raaoooowr !
 

Blääää!

Det var en hemsk natt kan jag ju säga!

Vakande vid 3 känns som jag är full sådär när man är aspackad och man bara måste spy. Flyger upp ur sängen rusar in på toa sitter där men inte går det att spy heller. Tar ett tag innan jag vågar lämna badrummet. Det ända som hände var att det blev kväljningar men fick inte upp nånting. Gick tillbaka till sängen och där somna jag om rätt fort. Vaknade mådde hela okej börja tvätt var upp till sur cicci ett tag. Sen kolla jag och mamma på heatbrake hotell mamma somna jag gick in i mitt rum och sov. Vaknar runt halv 3 mår så illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen och eftersom jag hade tvätt och hänga kändes ju allting så meningslöst!

Kan ju äta och sådär! Men jag mår ju för jävla illa så fort jag ska göra nånting. Eller så gör jag ingenting och mår illa i alla fall.

Ska äta lite fiskgratäng nu och se vad denna dag har att bjuda på.


PUUUSSS ;*


Känslosam tjej!

Hellu!

Haft en underbar dag med mamma i Valbo! Handlade ingenting men jag kolla en hel del va nästan in i alla butiker! Hade så ont i fötterna efter 6 timmars gående i butiker.

Kolla lite på allt möjligt. Saker till att flytta hem ifrån. Och självklart massa kläder men jag hitta inte nånting så kom hem tom hänt. Men min lille bror shoppa på som bara den hehe.

Vi käkade på Ikea. Jag åt köttbullar och potatis mos och brunsås och lingonsylt. Känner mig som en höst 12 köttbullar och vart inte mätt på det satt och åt mammas pommes också. Jag kunde ätit ton med mat kändes det som. Men jag var för lat för att fixa nånting när vi kom hem. Så nu ligger jag hungrig här i sängen. Tog mig en dusch nyss. Just nu vill jag bara somna eftersom mitt illa mående sitter i hela tiden känns det som:/. Svullen buk och öm och spänd.. Jag tänker sooova jag för Gud så trött jag är och frågan är vad gör jag vaken 1 på natten?! Skäms på mig.
Om jag somnar burkar ju illamående gå över. Också nu när jag ligger så bra tro på fan att jag blir kissnödig ... Kissa en miljon gånger idag... Nu får det vara nog men krämer i kroppen. Duschen var positiv blev ren och känner mig fräsch. Morgon dagen
Träffa frugan tvätta lite så jag får ihop lite rena kläder.
Självklart får jag sakna baby. Tänk om det kunde vara gångavstånd vad det skulle kännas lättare. Känner att jag behöver min älskling nu när allt är så rörigt med illamående och sådär. Skulle bara vara så fint att få somna bredvid honom och lite myspys sådär.. Jag saknar min älskling så sjukt mycket :/.
Nån som vill ha min kropp?! Varsågod jag orkar inte med den.. Usch

Aja blir väl att skriva mer imorgon ska sova bort illamående och svetsningarna. Så kommer en ny äckel dag i morgon också. Vet inte vad jag är sur över just nu men humöret bara vände huxflux därför säger jag godnatt och puss på er :D <3


Måndag!

Heej!

Var meningen att jag skulle på praktik idag men min mage mår inte bra :/. Den gör så fruktansvärt ont och illamående är så nära på att spy hela tiden.

Känns som en stor klump som sitter mellan bröstet och revbenen helt sjukt äcklig känsla. Och ändå har jag ätit med det svider i magen ändå. Tog activia juice och yoghurt det blev bättre kanske i en kvart sen börja det svida och hålla på. Så jag stanna hemma. Kanske borde uppsöka en läkare jag kan ju inte gå och ha ont och må illa hela tiden heller..

Eftersom jag mår dåligt så kommer jag bara vara hemma idag... Kommer inte röra mig nånstans eller så.. För magen svider fortfarande. Ska fråga mamma vad det kan vara senare. Ska ligga och sappa mellan kanalerna..


PUUSSS ;*


underbart eller obehag? både och!

Hade en fantastiskt kväll men frun igår! vi gick runder och prata om allt ifrån himel och jord. 
såg mycket konstigt folk på stan. menar när man hängde på stan för 5-6 årsen var det verkligen inte så läskigt att vara på stan. Gammla invandrare som försöker få med unga flickor med sig bakom hörnet. man kände sig liv rädd. menar jag och miachaela som levt rövare på stan i våra dagar! att man inte var rädd? kaxiga 13-14 åringar som glider runt och tror att dom är nånting. vi har klara oss rätt bra.
 
ÄCKLIGT !!!
sitter på bussen på väg hem. normalt, folk sitter och pratar och sådär som det brukar se ut på den där bussresan. 
fulla människor som har kul liksom! men det var jävligt lugnt på bussen. tills jag upptäcker att det är 2 invandrar killar som sitter några säten framfrö mig! och det var väl inte så stor deal av det? fortsätter åka tills den ena invandrar killen kollar bak och sedan sitter och rå stirrar på mig. jag blir liv rädd litar inte på såna där. så mycket som hänt så nej usch. ah jag tycker det är obehlgligt så jag försöker fokusera på att ha min blick framåt. jag ser hela tiden i ögon vrån hur han sitter och stirrar. lite senare så börjar invandrare nr 2 stirra som fan. menar jag gjorde inge väsen av mig jag satt helt stilla på mitt sätet. obehaget börjar komma mer och mer.. försöker plinga när dom inte ser.. dom sitter kvar på bussen jag byter säte för jag ska kliva av helt enkelt. och bussen stannar in och jag hoppar av och 2 andra hoppar av. sen så helt plötsligt när jag kollar bak om axeln så har invandarna också hoppat av. jag får andralin kick och "springer" och försöker skriva sms samtidigt! jag såg dom ett tag bakom mig sen så försvann dom! men det är en obehaglig känsla. det kunde hänt vafan som helst med stackars mig. ut kollad på bussen av 2 st invandrare kändes inte tryggt att gå hem var så rädd.. tog mig 3 timmar innan jag kunde somna för jag var så fruktansvärt rädd.. SKA man behöva vara rädd för att vara ute nu? tydligen.. Menar jag bor ändå i Bergby. 4 mil norr om Gävle så detta är en liten håla som man aldrig känt nå obehag eller nånting men nu jävlar var det äckligt! 
 
 
usch .. kommer aldrig gå själv hem ifrån nattbussen! 
 
 

Lördag!

Hellu gullor pullor!

Ligger och drar mig i sängen som jag gjort sen kl 7 i morse hah!
Somnade kvart i 8 igår efter jag gjort blogg inlägget så somnade jag typ..

Missade XFactor som jag bestämt att se på missade hela fredags myset.
Haha men nu är jag vaken och ska duscha äta fixa mig. Sen blir det mikkisklittis!!!

PUUUSSS ;*


FREDAAAAAAAAAAAAG!

Hellu !
 
 
Skolan var helt okej idag asså ganska slapp och sådär! denna helg unnar jag med att vila upp mig och sådär,
har vart hos mormor käkade kebab tallrik för jag tycker att jag förtjänar det! nu sitter jag och mamma här i soffan som två potatisar. Freeedagsmys med mammi sen ska jag sova. känner hur ögonen åker i kors på mig svin trött! saknar min bebbe! 
 
JULMUST!
 
julsmust är inte min grej och har liksom aldrig vart det heller. mammi köpte en julmust och skruva lite på korken och var på väg att ta en klunk, MEN det kom en luktvind när jag höll på att skruva upp seriöst jag höll på att spy usch usch jag förstår inte hur folk kan dricka julmust.. därför har jag min fanta! mumma. gud så trött jag är.. 
 
Gick inte att ladda upp bild i morse heller. Finns det nånting att se idag på tv då? 
 
svt1 * 20:00 Doobidoo
 
Tv4* 20:00 xFactor 
 
7an *19:30 Toys
 
3an * 20:00 jiddra inte med zohan 
 
finns ju en del bra att välja på liksom! börjar med toys sen flippar jag över till xfactor :)! ha en sån trevlig kväll för det ska jag ha innan jag somnar här !
 

 
 
PUUUSSS ;*

Morgon morgon

Hallådär !

Har precis blivit klar mer all fix. Nu är det bara tandsingarna kvar och sen rulla till bussen tänkte att jag gör ett inlägg innan jag sitter på bussen det krånglade så mycket med internet sist så bättre att göra det hemma..

Känner mig fräsch ny duschad och skjorta och en stickad tröja och svarta jeans. Känner mig jätte fräsch idag :)

Sovit helg okej i natt förutom att jag vaknat flera gånger men det är man ju van vid..

Borsta tänderna kolla hur många grader det är ute sen kila till bussen :)

PUUUSSS ;*


Godnatt!

Hallådär halv ligger här i min mysiga säng och glider runt på Facebook och checkar läget;). Mamma betalade min studentmössa idag när hon kom hem. Nu vill jag ha den så jag vet hur den ser ut:D. Eller någorlunda koll har jag men vill känna röra vid den. Skola imorgon

*trafikkunskap
*lunch
Sen kommer jag tyvärr inte ihåg vad jag har för mer lektioner. Blir att vila upp sig i helgen för 3 veckors praktik yääy!
Näe ställa klockan slumra in och vakna låter som en utmärkt idé!

Bloggar ifrån telefon så kan inte lova att det kommer in en bild

PUUSSS ;**


student

Heeellu ! ska betala min student mössa och då blir jag så stressad om vad man ska ha på sig.
Har ingen klänning inga skor. och vet några som köpt student klänning redan, då blir man ju ännu mer stressad ju  :( . jag har inte hittat nån klänning än vill ha nånting fint och skorna vet jag inte om det ska vara högklackat eller platta men som tur är det att man har gått om tid på sig men ändå man vill ju ha nånting så man inte står där sen utan ... 
 
cicci tyckte jag kunde köpa klänning inne i stan eller så men jag vill ju absolut inte gå och köpa min klänning på gina :O vill ju hellre köpa en på nätet det är ju så att det finns mycket mer att välja på också kan man ju hitta en man faller för. skor där emot allt jag vet höga eller låga pumps ska jag ha! det kan man köpa där man hittar :P.. 
 
har beställt massa extra grejer till studenten med:) allt jag behöver klänning och skor :) men vidare om detta kommer ju upp sen.. men när fakturan till mössan kommer så blir man ju helt till sig och sådär även om det är LÅÅÅNGt kvar så blir jag det .. men jag läääängtar så jag dör nästa månad jul och jullov sen blir det sportlov och påsklov så egentligen eftersom det känns som det är långt bort så är det inte så långt bort eftersom det går så himla fort nu för tiden! laddar upp en bild på student grejer :D men klänning mössan och skorna är inte mina bara lånat bilder på det :D och allt annat också. men jag har ju allti annat förutom klänning och skor! 
 
LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR :D!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUSSS ;*

äntligen!

vinter jacka fixad, slutade med att jag köpte en helt ny canada goose jacka! en brun livet ligger på topp njaa inte riktigt. men jag mår bra förutom att jag mår illa så det svider i magen. OCH nej jag är inte gravid jag vet inte vad det är på g! gick ju hyfsat bra att äta igår fick i mig lite spagetti och köttförsås.. är hemma idag ockå eftersom jag känner fortfarande av magen :(.. 
 
förutom det mår jag susen. student mössa fixad vinter jacka fixad och vinter skor fixad. kommer ju då inte frysa i vinter det är ju ett som är säkert och jag är så glad att det slutligen vart en canada goose jacka till mig :D! snygg är den också så man döör när man ser den nejrå men den är jävligt snygg! och då blir allt så mycket roligare när det är nånting som är snyggt och som man velat ha läääänge läääänge! 
 
Snart är det jul också men innan är det ju nån som fyller år :D.. men julklappar :O står still i huvudet vet inte alls vad jag ska köpa eller nån aning alls. och vet inte vad jag vill ha heller. men det löser sig väl hoppas jag :).. 
 
 
 
 
vinter jacka och skor på gång !
 
 
 
 
PUUUSSS ;*
 

vinterjacka!

nyss mejlat på en Canada goose jacka en brun stl M och nu hoppas jag att jag har turen med mig och får köpa denna snygga jacka! 
 
Blocket billigt och bra tycker jag! håll tummarna för mig för det gör jag! blir så nervös på mig själv när jag håller på såhär vill bara ha ett svar. Med tanken på att hunköp inte gick nå vidare så kan väl jackköp gå bra? 
jag bara hoppas och hoppas.. annars är det ju bara att leta vidare det svämma ju över med Canada goose jackor på blocket sen så finns det faktikst dom som ser nya ut inte alls sliten och sådär jag har inget emot begagnat så bara att jag aldrig skulle sätta på mig nån annas troser eller bh eller jag skulle aldrig köpa det begagnat om man säger så annar tycker jag det är fruktansvärt bra faktkiskt :)! men jag baaara hoppas! 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUSSS :*

Trååååk!

Nyligen vakna till liv eller nej jag har legat i sängen bra länge och hållt på med telefonen. Blev ingen skola idag eftersom jag spydde i morse. Och det svider i magen och får inte i mig nånting att äta även fast jag är hungrig. Satsar på att gå till skolan i morgon. Tror inte det är magsjukan eller så. Tror det beror på klassrummet vi har.. Mögel och dålig luft som jag sitter och andas in gör mig sjuk!

Varför går det inte att lägga upp bilder för blir tokig. Vad ska jag göra? Kl är bara halv 12 och jag vet inte vart jag ska börja nånstans. Men ska föröka få i mig nånting att äta det skulle ju vara en bra idé ! Vi börjar i den änden sen ser vi vad som händer med den svidande magen :/.. Ont ont ont ont svider svider svider svider .... Less less less less... DAAAAAMP

Pussss ;*


Hatar detta!

Godmorgon gullor pullor! Jag inte klivit upp än och klockan bara tickar iväg som vanligt :(. Jag har ingen ork! Har ont i hela kroppen och huvud och hals värker som om det är nånting virus på g.

Ligger här och funderar det är ju gym på morgonen kanske bäst att stå över det och ta en promenad ist men då blir jag så kall om fötterna så då får jag ont istället. Jag måste in till skolan! Men onsdagar är ju hälsans dag -.-. Har ju idrott måndag tisdag och hälsa på onsdagar liksom hur ska man då orka träna på fritiden?! Aja nog med detta. Jag åker in till skolan senare för jag jag så förbannat ont i kroppen. Carro fick börja 12 idag för hon får inte vara med på hälsan eller idrotten. Men jag tänker också åka in senare. Jag blir såhär av att vara i klassrummet jag får ont i kroppen och Huvudet och hals när jag suttit i det där jävla klassrummet...


Skit dag... Och går fortfarande inte att lägga upp bilder ifrån telefonen jävla skit appel. Men ah okej andas !!!!! Det är inte telefonens fel att blogg appen dampar sönder nu för tiden.. Skit skit skit skit allting känns så bajs!

PUUUSSS ;*


bajs!!

FÖRSÖKER lägga upp bildfan som jag förökt med hela dagen men funkar inte att ladda upp ifrån telefonen.. så där äckligt krångligt som det brukar vara ibland fattar aldrig vad det är som är fel! 
 
just nu kollar jag på 112 på liv och död. inväntar läggdags för tidigt just nu men kan ju alltid gör sig klar för läggdags tvätta bort sminket och fixa tänderna osv :) !
 
Imorgon blir det att åka in på halv 8 bussen halv 9 ska jag vara på fjärran höjder badet gym står på schemat just då. sen blir det till skolan och käka sen blir det väl en helt vanlig skoldag skulle jag tro mer om det imorgon just nu säger jag godnatt och sådär för jag orkar fan inte vara vaken länger pisstrött! fix för sovdags så godnatt 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUUUSSSSS ;*

16:48

Hallådär gullor pullor nyss hemkommen ifrån skolan. Denna dag var helt okej lite skäll av läraren men annars har det vart bra! Man fick tydligen inte svära om man skulle till tala läraren och då lackade hon ur.. Men om man ber om hjälp också får man sitta och vänta och vänta klart man blir less?! Men nu är denna dag över! Nästa vecka börjar ny praktik slipper Carema care få vara på min favorit plats pärlan! Kanon bra ju så glad för det.

Ska ha praktik i 3 veckor tycker inte vi har nånting annat än praktik nu för tiden. Det var spröd bakad fisk och potatis och remolad sås muuuums så gott det är. Nu ska man väl hitta på nånting och äta här hemma också fråga är vad bjuds det på idag. Mamma har inte kommit hem än. Skulle åka till stallet egentligen men blev inte så. Blir på fredag istället!

Börjar bli jätte hungrig och är rätt tung i huvudet och trött. Nu kommer mor min hem :D!

Bjuder på en bild som jag försökte ladda upp i morse men det gick inte! Så gör ett nytt försök med det :).

PUUUSSS ;*


Godmorgon !

Hellu !

Sitter nu på bussen på väg in till skolan :)! Också märker jag att nån av katterna haft sönder mina hörlurar det skrålade och lät för jävligt så ingen musik och det suger HÅRT.

Somna skönt igår tills jag vaknade kl 2 och var rätt så pigg till slut somna jag om och vaknade runt halv 5 tiden. Låg i sängen ett tag och funderade. Sluta med att jag hoppa in i duschen. Lagom tid att gå upp kände mig inte stressad eller nånting, så jävla skönt.
Vart helt stöd på morgon också sprang runt och sjöng "vem kan segla förutan vind" helt stört. Hoppas det blir en bra dag i skolan i alla fall. Ska koppla av nu på bussen utan musik :/.. Känns för jävligt, blir att köpa ännu ett par nya hörlurar.

PUUSSS ;*


Hund och hund och hund!

Hej!

Går inte så himla bra med att fixa hund. Den på bilden nedanför vart inte min heller. Så nu ger jag upp och börjar jag spara pengar! Måste ju tänka framåt kan inte ha en hund nu måste köpa vinterjacka och vinterskor! Men kanske om nån månad så har jag en liten chihuahua!

Har fixat här i mitt rum innan sovdags pratat med älskling och sagt godnatt och att jag älskar honom.
Nu ligger jag ner bäddad och ska slumra till lite.
MEN jag glömde min laddare hos cicci när jag var dit och hjälpte henne med att fixa lite bilder och ta kort. Så glömmer jag laddaren tur var ju att jag laddade telefonen där ett tag. Det var ju såhär vi pratade och så också ringer mamma och frågar vart jag är hon vill att jag skulle komma hem för hon hade nånting att säga. Och jag ville visa henne mejlet jag fått ifrån hund ägaren. Så glömde totalt bort att ta med laddaren:0. Mamma vet jag inte vad hon skulle säga som var så viktigt. Antingen att hon kom in på komwux och ska plugga till undersköterska. Eller så var det nånting annat. Men hon ska alltså få sig en utbildning och deg är vi ju glad för. Men hon förstår ingenting. Så jag kommer få hjälpa henne en hel del. Grejen är att jag får sån energi när det är riktiga böcker inte sådär som det är på sär där handlar det bara om kroppen. Så jag ska låna mammas bok imorgon till skolan och se om jag också kan få riktiga böcker som man läser på riktiga omvårdnad. Men det blir i morgon. Ska spara på batterit och sova! Hoppas på bättre sömn idag än igår som vart katt skit.

Nej men godnatt på er pussss ;*


:'(

Inget svar ifrån hundägaren lottapotta!
Hunden är också såld. Vart jätte ledsen känner mig sviken. Jag som hade sånt hopp.

Jag är ju inte speciellt rik så jag kan inte bara köpa mig en chihuahua för 13,000 för jag har inga 13,000 i bakfickan..

Känner mig jätte ledsen. Men jag mejlade på en till hund i Uppsala. Får se om man få nå svar där. Annars spar jag undan pengar så är det bara. JAG SKA HA. Men jag tycker min mamma borde ha kolla om det finns nå chihuahua hon håller ju ändå på med hundkurser hit och dit.

Vi märker vart det leder säkert ingenstans men kan vara värt det ändå. Man kanske får ett samtal när man mins anar det. Ett nytt försök på en 10 månaders chihuahua som behöver ett nytt hem pga nånting.

Är han inte söt då?


sovdags!

hellådär! 
har suttit hos cicci hela kvällen vi skulle ha "söndags mys" men vad hände med det? Jag själv satt i soffan kollade på solsidan och sen parta, Cicci hade andra saker för sig som att börja sälja en massa saker hon började sälja häst täcken och fick sålt det på engång sen börja hon med en massa skor. JA det är väl klart det smittar av sig?! I alla fall på mig så det slutade med att jag vart så sugen på att sälja jag med. Tankarna snurrade så klart om vad man skulle sälja jag är OTRIOLIGT snål när det gäller mina kläder. Jag som alltid säger "amen jag har ju inget att ha på mig" därför är jag väldigt försiktig. Den dagen jag flyttar hem ifrån den dagen lär man ju ta att rensa ur garderoben och då kanske jag märkt att jag har massor av kläder. Men medan alla tankar snurra om vad jag kunde tänka att sälja, då kom jag på det vinterjacka jag ska ju ändå köpa en ny här nu snart. så jag gick hem knäppte kort på den i 4 olika bilder fixade bilderna så det vart 1 bild. Sedan skickade jag den till Cicci. Så nu hoppas jag och ber att nån vill ha min vinterjacka, och självklart hoppas jag att cicci lagt upp den. Det var liksom vårat Söndags mys!
 
inte fått svar ifrån henne jag mejla än heller. Klagat väldigt mycket om det idag till min kära prins, Men han trösta och sa att äldre kollar inte mejlen så ofta. MEN det känns fortfarande inge vidare bra. Han sa också att jag skulle vänta till Tisdag innna jag ger upp hoppet. JAG VILL JU SÅ GÄRNA! Hundstallet i Sthlm inge vidare där ifrån fick man ju inte en ett svar. När man är snäll och ställer upp kan man ju få ett svar åtminstonde? För mycket begärt?
 
Nånting annat som hänt? Nej inte vad jag kommer på nu. 
 
Ja jag ligger ju faktikst här i sängen och håller på och somnar. Ska borsta gaddarna sen krypa ner här och slumra till lite grann, Det är ju faktikst skola i morgon. Måndagar usch man är trött seg efter helgen. Tycker man kan få börja skolan på Tisdagar istället! Nån som håller med om det?
 
Menar ledig i 3 dagar kan man väl få vara istället för 2 det är ju ingenting ju. Fast nu ska jag ju inte klaga, Har ju haft en veckas lov heh. Lovet har vart underbart med älksling. Helgen helt okej men inget slår ju ens kärlek!!
 
Nej tandsingarn var det ja och krypa ner i sängs för lite sömn! 
 
 
 
 
 
säger väl PUSSSS som vanligt då mina små gullor pullor :)!

Ååh :(

Jag vill bara säga att jag saknar min älskling. Suger hårt att vara ifrån dig..

Gör ont i mig när du är så långt ifrån mig. Eller långt långt? Men det gör ont när vi inte är i samma rum. Vem ska nu berätta söta saker innan läggdags? Ingen somna ju så gott att höra din röst!

Jag är så lycklig lottad med dig. Det är så äkta på nå vis det känns så bra! Jag är så glad över att du är bara min! Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! Du är verkligen på riktigt! Du är mitt allt!

JAG ÄLSKAR DIG MEST <3


jag förstår inte.

Heej där min gullor pullor.
 
VET NI VAD ?!?! igår mejla jag på en chihuahua vill så gärna ha deeen! inte fått nå svar idag och inget igår :(...
 
har så mycket fjärilar i magen! vill att hon ska höra utav sig! så himla sugen på den där söta chihuahuan. dock var den inte lång hårig! men vad är inte värt att ta hand om en hund för 500 kr. dom har inte tid för den stackarn. så JAG VILL HA DEN! men mitt hopp börjar ta slut! jag är så nära på att önska mig pengar i julklapp så jag kan köpa en ist för att sitta och leta på nätet ingen hör ju utav sig, man kan ju få ett svar nej tvärr du känns inte rätt. nej tyvärr den är såld vafan som helst. otrevligt att inte få ett svar. tycker jag.. 
 
halloween helg. 
 jag och cicci gick till BK igår för det var halloween fest där igår. jag säger så här ja. jag var inte alls där länge. alla i denna by är så pinsam när dom är full så det är skrämande.. man blev ju mörkrädd för deras beteende. och sen att alla klär ut sig slampigt.. trodde det va att man skulle klä ut sig till nånting "läskigt". porriga kaniner porriga städiskor. sjuksköterskor så lättklätt. det är inte halloween för mig. det är mer maskirad när man får klä ut sig till vad man vill.. 
 
Menar man ska ju ändå klä ut sig till vampyr eller varulv eller häxa ? kommer inte på nånting mer man brukar vara. men jag tycker det är fel. KOLLA på dom som går bus eller godis dom är lite mer äkta! jag tycker det är fel. allting handlar om sex, varför? jag tycker det är så jälva mycket fel.. 
 
ska forsätta med mitt lilla hopp att jag får nå svar ifrån hon jag mejla. sen ska jag ligga oh tugga i mig massa gotta..
 
sen när jag får ork så ska jag  ta ut alla nagel slingor. NU SKA DOM UT ! så trött på dom där.. blir nya till jul men vill bara få bort dom efetrsom det inte är så många slingor kvar kanske ska göra det nu på engång.
 
till er som inte vet det går alldeles utmärkt att ta platt tången och bränna på waxet och sen dra ut dom! funkar så bra! får se hur det går. spännande !
 
 
 
 
 
PUUUSSSSSS ;*

bläää!

hej hopp gummi snopp !
 
vaknat nu sen jag skrev mitt förra inlägg.. och jag är på riktigt piss off humör!!!!
det suger verkligen .. KÄNNER mig som en jävla  psykolog också alla skriver till mig när dom mår dåligt jag pallar inte idag asså. IDAG ska jag gå ut och gå igenom hela trångsund och hoppas det hjälper.
 
det blir ett väldigt kort inlägg med min ilska ! nu ska jag bada eller nånting sen gå ut! äta också ? usch inte min dag idag..
 
 
 
 
PUUUUSSS....

Allt känns så bra!

Hallådär gullor pullor !

Igår började jag och älsklingen, mest älsklingen med en ny header till denna blogg som börjar se väldigt tråkig ut med rosa bakrund och massa gamla trista bilder. Den är inte riktigt klar än men det är på gång. Det blev ju sovdags mitt i allt när vi höll på. Så vi ska fortsätta sen idag när han kommer hem. Tyckte det var rätt kul faktiskt.


Sen när vi låg här i sängen när min käraste frågar hur jag trivs här och att han skulle kunna bo med mig till en början i denna söta ett och sen flytta till nånting större här i trångsund. Hur lycklig blir man inte då?! Jo det kändes alldeles för underbart, Och sen att man betyder mest och sånt gulligt prat! Du gör mig lycklig och jag får somna med ett leende på läpparna. Så glad att jag fick chansen att träffa just DIG. Du är helt underbar min älskade!

Nu ska jag fortsätta att sova och vakna till liv på riktigt. Älsklingen har åkt till jobbet. Han satte på toy story 2 till mig så jag skulle ha nånting och somna om till. Han stoppa om mig så jag inte ska frysa. Va mer kan man begära av denna skönhet. Så himla lycklig med dig min fina! Men sova var det ja..

Får se om jag skriver sen ;p..

PUUUUUSSS ;*


RSS 2.0