Knepigt

Hellu !
Känner mig bättre nu håller på att inväntar hjärtat & lagar mat
Köttbullar och potatis och brunsås blir det till middag idag;D.

Ladda ner bogkeen till telefonen idag men inte funkar det?! Har logga in och försökt söka på olika bloggar men kommer inte upp nånting den laddar inte ens .. Men på datorn funkar det jätte bra :S ?! Fattar ingenting jag.. Men men sug på det & nu åter går jag till mat lagning
PUUUSSS ;*


Sjuka?!

Godmorgon, gullor pullor!
I morse vaknade jag samtidigt som anton hade så ont i kroppen och det var så kallt här inne. Men han då?! Jissus han hade hosta och snora och lät inte allas okej😕..
Dock hade han legat och hostat på mig i natt också men vill inte vara sjuk nu..

Idag tänker jag inte röra mig så speciellt mycket känner att jag inte orkar det. Frukost och en film och ännu en film. Fast skulle vara kul och gå ut på en promenad i detta fina höst väder solen lyser men det är ganska kyligt ute. Men men jag trivs bäst i sängen idag😋.

Ligger och kollar på nån skit film just nu ska upp och byta film och ta mig lite macka och oboy👍..

PUUUSSS 😘


Städat!

Hellu gullor pullor!

Precis städat doften av ren lägenhet! ( doftar Ajax ) i hela lägenheten! Hoppas på att älsklingen blir glad när han kommer hem.

Nu väntas det mat! Pommes & korv!
Väntar på att korven ska tina. Idag känner jag mig som äkta hemmafru :0..
Tog mig en timme att städa hela lägenheten och då är det bara en 1a men men nu är det rent och fint.
Ska snygga till mig själv medan jag väntar på korvfan. .
PUUUSSS ;*


11:58

Vaknade typ halv 11 eller så. Gick upp åt lite muffins som jag hade bakat ^^..

Fast jag vaknade först vid 4a i morse för älsklingen låg och klia sig.. Sen klaga han på mig att jag legat och rulla runt i flera timmar.. Hade skit svårt att somna om då iaf! Sen till slut somna jag om då vakna jag vid 5 tiden gick upp prata lite med hjärtis. Sen innan han åkte till jobbet så satt han på hitta nemo. Men jag lyckades inte somna till den så startade bilar, efter det somna jag till halv 11 tiden. Ja jag gick upp som sagt också älsklingen som har lösen på datorn herregud jag har legat har i 1/2 timme och väntat på att få lösen ordet Hahah.

Ja just ja vi stor handla ju igår. Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv! Just igår iaf. Menar det tog oss 3 timmar att åka och handla. Tåg och buss byten och inte nog med det. Det regna och blåser trodde seriöst att jag kunde bryta av fötterna när jag kom hem för dom var ju stelfrusna. Vi åkte dit rusningstid, hem var mycket bättre lugnt och sådär!
Ja men vi kom hem till slut. Jag som köpte min efterlängtade ost. Kommer hem tror ni Karln äger en osttyvel ?! Nej ....

Men skit samma det löser sig . Jaaa medan jag legat här och väntat på att få lösenordet så jag jag inte gjort ett skit.. Frukost nu kanske och en bra film :)? Ja det låter kanon.. Idag har jag inte nånting inplanert. Mitt SL kort går ut så kan inte ta mig nånstans om jag inte betalar sms biljett. Frågan är om jag ska åka in till tc och möta upp älsklingen eller stanna hemma och laga mat.. Det är frågan. Stannat nog hemma ingen lust att åka nånstans om man säger så ;). Trött och sådär idag men börjar med frukost och en bra film sen får vi se om jag går ut i detta piss väder.

PUUUSSS ;*


Fiiiix och sen ut och stor handla!

Godmorgon pullor gullor !
Älsklingen åkte till jobbet vid 6tiden och självklart så vaknade jag när han åkte. Så låg och vände och vred på mig jätte länge tills jag kunde somna om! Vaknade nyss typ eller för en stund sen.

Ligger och väntar på att mamma ska föra över lite cash flow så jag och älsklingen kan åka och handla lite. Min pappa ville inte hjälpa mig med pengar för han är en riktig griiiisgubbe. Som tur är att jag har en mamma också! Hon är allt! Men alltså jag ska duscha fixa mig. Gå till stationen själv gå igenom spärrarna själv kliva på tåget själv. Det är väldigt spännande hur det kommer gå ;).

Men alltså "storhandla" vad innebär det? I ett mini kylskåp och minifrys alla kan tänka sig att det inte är så stor kyl och frys i en etta. Men vad ska man handla? Annars när man är med föräldrarna så går man bara bredvid och lägger ner det man vill ha själv. Men det ska bli kul faktiskt..

Nej ska hoppa in i duschen nu..


PUUUSSSS ;*


Fix och ut på äventyr!

Igår börja jag dagen men att ta mig ett skönt bad. Det hände inte så mycket mer vi slappa hemma bra :).

Nu blir det ut på äventyr på Stockholms gator! Vet inte vart vi börjar men nånstans lär vi ju börja.
Ska köpa mig ett SL kort så vi kan ta oss nånstans! Björnfittan på för det är väldigt kyligt ute nu lär jag säga!

Jag är färdig fixad. Väntar bara på min sega älskling.. Så vi märker när vi ger oss iväg!
Medan ligger jag och slappar i sängen och bara tar det lugnt.
Har väl Inge mer att skriva så puss på er :D!


27/10-12

Godmorgon !

Igår åkte jag till Stockholm till pojken min. Hände inte så mycket igår vi kolla på Beck och bara myste!

Idag händer det väl inte heller så himla mycket. Nyvaken och ska väl ta tag i att fixa till mig, ta en dusch och sådär. Fräscha upp mig lite grann. Sen får vi se vad denna underbara dag har att bjuda på.

Igår var det svin kallt ut så då åkte björnfittan på, idag var det lite mildare ute inte lika kallt ut skönt!
Nu ska jag ligga som en en potatis i sängen ett tag till och samla krafter att duscha ^^


PUUUUSSS ;*


läkaren !

heej mina socker söta gullor pullor.. hade sån sjuk drömma i natt. Drömde om blondaa hahah.. vet dock inte varför men han kom och hälsa på mig i alla fall ! sen kommer jag inte ihåg så mcyket mer för jag låg och snooza heh.. 
 
idag var jag till doktorn elller provmottganigen rättare sagt och det gick väl bra lämna kissprov och blod prov nu väntar jag bara på ett svar!!! som jag gärna skulle vilja ha nu på en gång.. 
 
Men vet ni vad som händer ? sköterskan ber mig gå in och kissa i en mugg, så jag går in på toa sitter där och försöker kissa, vilket jag har väldigt svårt med när det gäller att kissa i saker eller saker och saker i en mugg så jag satt nog där inne i några minuter, sen när jag ÄNTLIGEN fått i nåpgra få ynkla droppar i muggen då hör jag hur det skramlar till i muggen.. då ligger min navel piercing i muggen med kisset i lyckat lär jag ju säga verkligen! så det va bara att försöka hova upp den som gick mindre bra.. vem vill gräva i sitt egna kiss då? jo det fick ju jag göra såhär på morgon kvisten.. men jag överlevde som TUR var!
kulan är helt borta den så nu måste jag leta på en ny kula och kanske byta smycke helt. KLART jag tvätta av den så ni inte tror att jag är nå snusklurk .. hahah men det va väl lite kul samtidigt som det var lite äckligt!
men nu är jag hemma i min säng och ligger och slappar, ska tjata på mamma att jag är hungrug och vill gärna ha en pizza nu! 
 
senare blir det fix för då ska jag sova en natt inne i stan hos min pappi. och det märker vi hur bra det går! men det ska väl inte vara några problem. 
ja vad mer ska man säga? känner mig ganska glad idag men jag är fortfarande väldigt trött! känner mig så seg i kroppen men det går väl över snart. 
Men jag börjar med att fjäska till mig en pizza !
 
SEN vill jag bara skriva ut att min karl har fått fast jobb och jag är jätte glad fölr han skull! 
plus att jag älskar honom !
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSSS ;**

Godmorgon!

Heej pullorgullor !
Precis vaknat ringt läkaren och dom ringer upp 11:50.. Ligger och drar mig i sängen hoppas på att jag blir pigg snart.

Kanske ska ta och äta lite frulle innan läkarn ringer upp.
Ska dit för att göra graviditet test och stick i fingret. Jag gör det inte för jag tror jag är gravid utan jag får inte börjar äta medicin om jag inte gör teater :0.
Men önska mig lycka till heh ..
Ska dra mig ett tag till i sängen ^^

PUUUSSS ;*


jag är inte perfekt!

Heeeej mina gullorpullor ! saknat mig? klart att ni har jag har saknat alla mina söta underbara läsare..
 
jag har haft ett stort uppehåll ifrån bloggen nu. vad sägs om det? inge vidare, jag vet inte vad som tagit åt mig känns som det inte finns tid att skriva men det finns huir mycket tid som helts.. sen käns det som att jag inte skriver nånting intressant.. men nu har jag börja tänka i andra banor och det är skit samma hur många som läser och går in på min blogg. jag gör det för JAG tycker det är kul inge annat.. 
 
nutid :
Jag är nykär och det känns som det är äkta kärlek. det bara pirrar i kroppen när jag ser honom och när jag hör hans röst. jag skanar honom när jag är ifrån honom, jag vill spendera så mycket tid som möjligt med mitt gullhjärta! 
det är så skönt att gå vidare med gammalt skit. men just nu känner jag att min pojk är för bra för mig.. och varför jag känner så?! ja det är ju faktksr en bra fråga. men han är snäll alldels för snäll jag är lite mer den hårda surpuppan. hur ändrar jag det? jag är ju faktikst jätte kär och känner mig som värsta sur f*ttan, måste verkligen ändra på det.. eller är det bara just nu jag känner så för det inte vart nån bra dag? som sagt jag har ingen aning.. vi lämnar detta åt sidan ett tag och hoppas det blir bättre.
 
MYCKET :
det är väldigt sterssigt nu när det är sista året i skolan och väldigt mycket plugg. visst det gör mig inget så men jag blri så fruktansvärt tröltt nu för tiden! käns som jag inte gör nånting annat än att sova. MEN jag kämpar och det är viktigt just nu. 
nu tänker jag sova för jag är jätte trött fast klockan bara är 10. 
 
Men jag vill tacka för alla fina kommentarer ni är jätte bra mina älskdade läsare! hoppas ni mår bra för jag mår asbra just nu! jag blir glad av kommentare positiva kommentarer. fortsätt med det mina fina 
 
PUSSSS ;*

RSS 2.0