taggad!

sitter här framför datan och kollar facebook. och lyssnar på big brother låtern - fest i hela huset ! så jävla bra låt !
hahah och i morgon är de valborg.. ett årsen danne drack tequila och däckade och åkte på kryssing och såg ut som ett lik.. aja i morgon bär de av till mjölby och bara tat lugnt med massa trevligt folk :)! kanske blir att kolla på kase.
hoppas på en toppen kväll :)! också skulle jag vägen mig idag.. shit nu är de hård träning som gäller !! usch på de! håller på att kolla på eva och adam :) får fortsätta med de orkar inte sitta här.. och igår trök jag i mig en halb påse shees balls ;)! gott va de inte så konstigt att jag går upp som fan i vikt ! och danne när han gör mackor har han ett halvt kilo smör!! dannes fel att jag blir tjock! va inte de innan jag träffade honom! då va jag smal!!
och hittade en jätte fin bild på mig och danne på hans föreldrars dator :) så underbart fin tycker iaf jag :):)







PUSS ;* ♥

















morgon

Godmorgon godmorgon. Idag ska älsklingen på begravning och jag hoppas de går bra. Jag vill inte följa med för jag känner att jag inte träffad dannes farfar så mycket så jag stannar hemma ist och håller. Tummarna att allt går bra :-) . Och danne skulle komma hem tidigre för min skull. För de är så att Emma kommer till Mjölby idag. Och jag funderar på att jävlas lite med henne och ta med Oscar till stationen men han svarade inte när jag ringde så jag tänkte testa lite senare :-D . Sen är man ju lite små taggad inför valborg. Blir att träffa josseh och ha de massa mys. Jag önskar att Emma kunde ha vart med:-) . Men blir antagligen inte så. Men de vet man ju inte heller. Idag har vi sol men de blåser väldigt mycket. Jag är väldigt trött. Emma ringde och väckte mig. Fyyypåhenne.. Bloggar från dannes telefon får se om de inte blivit massa andra ord än de ska vara. Ska snart äta frukost . Danne tjatar på mig men jag orkar inte. Om man ligger kvar i sängen ett tag kanske han gör frukost. Kan min taktik höh. Har inge mer att säga så PUSS

allt bara fuckar

idag har jag vart till mjölby med dannebanan ! och hämtat gips-skivor. sen åkte vi till affären och köpte chips och dip MUMS dipen tog slut rätt så fort fast de va 5 dl ! hehe gott va de.
sen så är de 1½ år mellan mig och danne.. men de firade vi inte. förutom att mysa lite framför tvn
sen så har han suttit framför den här förbannade datan i 7 tusen år.. så jag har suttit och spelat på hans telefon.. så jag har lite smått ont i armarna..
min telfon har ju fuckat lite fram och tillbaka den har inte laddat ena dan sen andra har den de.. nu har jag bytt batteri och hoppas de är full laddat när jag tar ut laddan.. sen blev danne lite små sur här.. de kan ju bero på att han inte ätit. för maten passade honom inte.. de va pannkakor så jag tror han är hungrig och då är de inte lätt att hålla humöret upp.. sen tycker jag att facebook fuckar upp sig ! om man skriver ett inlägg så kommer de två.. om nån gillar eller kommenterar kommer de inte fram.. och de blir jag så arg på! så jag tänkte jag skriver på bloggen ist ! HAHA.. så de blev ett inlägg idag också. brukar ju vara lite slarvig sådär.. men ingen säger att man måste skriva varje dag heller ;)! idag har vi haft de riktigt kallt faktikst de har bara vart 13-14 grader ute och de blåser..
jag ska snart hoppa in i duschen innan big brother börjar.. så ska jag bädda rent sängen också.. de är allt jag gör käns de som danne sitter vid datan jag tvättar jag städar jag gör dittan och dattan! de börjar gå mig på nerverna! han kunde knappt lägga in de ny tvättade i sin egna garderob! nu får de bli hådare tag på de här stället ! han ska inte få sin vilja fram.. och jag ska verkligen inte toffla för honom!! hahah aja dusch sen big brother .. sen tänker jag sova :) godnatt




PUSS ;*

LITE BILDER :)

Lite ego bilder :)




JAG :)















JAAAG :)











JAG OCH ÄLSKLINGEN ♥










JAG UTAN LÖSHÅR!











JAG !







ORKAR INTE LADDA UPP MER .. PUSS♥

inte mycket!

idag har de inte hänta så himla mycket! jag har städat dannes rum och tvätta de är allt just nu är jag skapligt trött och skulle kunna lägga mig och sov! så får se om jag hinner somna före innan danne kommer hem!
de va allt finns inge mer att säga.. kan ladda upp några bilder också .. PUSS♥

gott och blandat !

Elmia sög verkligen.. jag fick inte gå på mässan! vi stog på en parkering i nästan 3 timmar. så jag vart jätte sur och satt i bilen typ hela tiden tills vi åkte hem! på vägen hem somnade jag eller vägen hem och hem vi hamnade aldrig hemma xD danne väckte mig när vi va i typ mjölby och frågade om vi skulle åka till oscar. och så vart de vi stannade där tills sönda! och vi hade de jätte trevligt! tyckte iaf jag och hoppas dom andra också hade de :)
i söndags kom natta och jimmy och åt hos "oss" dannes syrra och henns kille de va trevligt också:)
sen har de väl inte hänt så himla mycket
Måndag idag då och då åkte jag och dannes mamma till hennes mamma och pappa och käkade där. eftersom gubbarn är och jobbar på travet :) de va väl lite gott och balndat om vad som hänt dom senaste dagarna :)
PUSSPUSS♥

Elmia idag då ;)

hade de super trevligt igår :) och vi kom inte hem så sent skööönt!
under natten har jag druckit upp en hel påskmust själv! de är inte okej. och jag tycker inte ens om de.
men de gick ner i magen iaf ! nu har danne åkt till gymmet och jag har prcis duschat och jag lovade att jag skulle vara klar tills han kommer hem. får då åker vi ner till jönköping och går på Elmiamässan ..


de ska bli kul! men nu måste jag fixa mig.. har typ en timme på mig innan danne kommer hem!
och jag vet inte va jag ska ha på mig idag heller funderar på kjol för de är säkert jätte varmt ute och jag har inga shorts med mig heller :/ så de får nog bli så .. elller nått annat !
vi hörs PUSS PUSS♥

GODMORGON

vaknade av panik ! danne hade inte väckt mig :O de va ju snällt på ett vis men ändå jag hade lovat att hjälpa till.
dom är i hans farmors stuga tror jag och städar! om jag inte minns fel. men jag fick sova ut och de är  jag glad för.. de går inte att somna på kvällarna! så man ligger vaken och kollar upp i taket! somnade väl vid halv 4 ! INTE OKEJ!
nu sitter jag här och ska ta mig till duschen men bara de kommer ju ta en evighet! jag är svin trött.. och om vi nu ska hem till dannes syrra så har jag ingen aning om va jag ska ha på mig som i vanlig ordning! och de gör mig tokig. snart kommer hela res väskan vältas upp och ner och kläder kommer ligga på golvet osv! men duscha står först på listan! och de tänker jag göra snart också! jag är så¨trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!
hoppas på att jag blir pigg av duschen.. för just nu skulle jag kunna gå och lägga mig igen:)
guuuud så skönt :D! AJA duscha PUSS PUSS

slapp time :)

ja då va denna dag över. vi började med att köpe en present till min lillebror! och de vart en robot.
sen gick vi och käkade på max. sen åkte vi in till stan och där köpte jag brumkräm och en puderdosa..
sen köpte vi glass också.. första glassen i år :) gud så god den va, sen har vi suttit och snackat och vi ska förmodligen ses på lördag också :) så vi hinner träffas innan jag åker hem. och de ska bli kul..
i morgon kommer jag nog inte skriva nått. för då ska vi till dannes syrra och grilla och hade massa mys :D
de ser jag fram emot! så nu taggar jag in för morgon dagen och hoppas på att få de super kul :)..
har sån fruktansvärd huvud värk just nu.. så tänker lägga mig och slappa farmför tvn bara :)
PUSS PUSS♥

träffa bästaste :)<3

nu är altl bestämt blir att träffa josseh.. saknar henne nått enromt. har inte träffas sen i vintras..
och nu ska jag bara göra mitt sista platt håret och sätta på mig nå kläder..
och de blir tihgts och min musse tröja och kavaj. de får duga :) vi ska ut och käka :) de ska bli rikgtigt mysigt :)
PUSS PUSS ♥

fix

hallå hallå där alla läsare :) idag ska jag gömma påsk ägg till älsklingen.. sen hoppas jag på att han skjutsar in mig till linköping så jag får träffa världens bästa tjej :).. och de ska bli super kul om han kör mig!
inte hänt så mycket heller. har inte skrivit nått för de finns inget att skriva om.. står still i huvudet..
aja fix sen kanske träffa bäststaste :) pusspuss ♥

sol!

har typ bara solat underbart väder! och lite färg har man fått!
jag hoppas på att de blir samma underbara väder i morgon. för mitt upp i allt mitt solande så skulle vi åka till skänninge! så när vi kom hem så käkade jag lite nudalar och kollade på det allra bästa med felix herngren!
och sen skulle jag ut i solen igen, men tyckte att de vart för kallt så jag gick in igen. och hoppas på att de blir samma väder i morgon!.. jag får så ont i huvudet och blir trött av solen.. man ska inte klaga när den väl är här! men nu tänker jag lägga mig i sängen fortsätta kolla på film. tills danne kommer hem! och han ska ju gymma så de blir inte fören i kväll nångång!. men nu blir de film :) PUSSPUSS ;* ♥

bra stvaning !

om ni hittar inlägg med bokstäverna lite huller ombuller så är de därför jag inte läser igenom innan jag publicerar inlägget! jag läser de och sen märker jag ajfan nu kollade jag inte igenom igen.. förlåt för de!

Måndag 18/4-11

godmorgon godmorgon !.. vaknar av att de luktar baja! för att fönstet står öppet och dom har gödslat åkren typ utan för! de va inte de jag ville vakna till. och allt är dannes fel han som öppnade fönstert i morse!
nyss duschat ! ska hitta nått att käka sen ska jag sätta mig och jäsa i solen!! underbart väder idag också!
pyser ut nu och sätter mig :) PUSS PUSS ;* ♥

Lördag / Söndag !

va med pontus igår! och vi va hos hans kompis.. sen drog vi oss till donken. sen åkte vi hem till pontus. och de slutade med att jag och danne började skojbråka och danne bet mig i tutten så jag fick ett märke.. de märkte jag när jag kom hem sen! sen va de lite annat tjafs..
också va jag så snäll så jag bäddade pontus säng.. för den vart till riven! haha
söndagar brukar ju vara rätt så sega.. men inte denna söndag! danne drog och jobbade vid 12 tiden och då klev jag upp och duschade. sen gick jag ut och satte mig i solen med dannes mamma och käkade frukost! .. sen har vi suttit i solen ett bra tag! förra sommaren så satt vi tallar eller granar! vet inte vilket i hagen till hästarna . då gick vi och kollade till dom om de va nån som hade tagit sig eller inte.. men de va fina fisken de där!. sen gick vi och satte och i solen igen.. sen tog vi en liten promenad. och de blåste fruktansvärt mycket. men de va ändå jätte skönt och gå!
sen så har vi typ suttit i solen hel dagen.. men jag tänkte skippa solen ett tag för jag får så ont i huvudet!..
så jag tänkte spela lite gh på ps2! och se hur de går.. de ska nog gå bra.. danne kommer ju inte hem än på ett tag!..
PUSSPUSS ;* ♥

underbart !

forsättnig på freda kväll hann inte skriva igår kväll..
igår träffade jag min "son" pontus och vi hade de super duper trevligt ! pontus är alltså dannes kompis..
vi åkte iaf till nån ingen aning om vilka.. men de va pontus kompis iaf ! och de va så himla trevligt. de va som man hade känt dom i as många år ! dom va otroligt trevligt.. vi åkte hemifrån vid halv 8 och vi kom hem vi 1 på natten.
så man kan ju säga att de va nått enormt kul och trevligt. och idag vaknade jag på en bra sida!


Lördag !
har typ nyss vaknat älsklingen åkte till gymmet ! och jag har nyss duschat! och de är ett undebart väder ute!
ska strax börja fixa míg sen ska jag följa med dannes mamma ner till stallet! inga planer inför kvällen! vi får se vad som händer!  fix / stallet :) pusspuss ♥

Fredag !

somnade ganska fort igår när jag kom hem till älsklingen ! och vaknade i morse när han skulle till jobbet..
som tur va att jag somnade om sen så vaknade jag mellan 11 - halv 12. klev upp käkade. sen kollade jag lite på film. sen hjälpte jag dannes mamma carro  att städa lite sen va jag så snäll så jag tvätta en manskin tvätt åt älsklingen! nu sitter jag och väntar på att han ska sluta jobbet så jag får lite egen tid med honom :)
puss puss ;*♥

packar :)

håller på att pack inför att åka till älsklingen ! tåget går 17:11 och är framme 22:03 !! segt och fucking byte i stockholm -.- ! aja och min väska blir döfull på engång. har inte ens haft ner hälften i väskan än men ändå är de full :( :(.. har massor att packa och sitter och segar faramför datan.. inte okej ! har vart på praktiken idag och de ska bli så skönt med påsk-lov! ser verkligen fram emot ett underbart påsklov med älsklingen..
ska forsätta packa sen åka in till stan och träffa jenny :) sen åker jag.. tagga på de... nääe om de inte ska ta 5 h innan man ska komma fram :/.. och inge vidare med byten heller.. så de kan ju suga balle
men PUSSSS ;* ♥

sovdags :) !

sitter nu och förberder mig in för att lägga mig och sova :) hänga tvätt sen duscha sen bädda rent i sängen. sen ska jag sova :) jag gjorde naglar idag.. dock tyvärr ingen bild för att min sticka till minnes kortet har tydligen fått ett liv och stuckit sin väg! aja iaf nu är biljetten bokad och jag drar i morgon :) underbart !
finns väl inge mer att säga ! godnatt puss puss ;*♥

Hos Emma

Sitter nu hos Emma och vi har pratat så allt är löst :). Och jag sa att jag skulle ge henne en till chans. Också har vi kollat på bit brother. Jag bara älskar gurkan han är så jävla skön. Innan jag träffa emma så va jag duktig och la i 2 tvätt maskiner. Och i morgon bär de av till älsklingen. Massa mys kommmer de bli och vi kommer fira påsk ihop igen som förra året fast detta år ska jag se till så han får ett påsk ägg heh ;) tycker han förtjänar de. Jag har fortfarande dn sån hemsk mensverk så jag vet knte vad :(. Just de jag har ju fått mitt bankomat kort nu :) så himla skönt. Nu är de bara att hoppas på att mitt studeiebidrag kommer in på mitt kort och inte mamma. Vad ska man skriva mer. Typ att jag är trött på människor som inte kan stå på sina egna ben. Sånna som måste försvarra andra fast dom inte har med det att göra. De är jag super less på. Just nu är de glee på tv 11 om de intresserar. Just nu sitter vi och pratar gamla minnen :D ibland ä de så skönt att bara prata. Ska prata vidare puss ;*<3

Onsdag 13/4-11

godmorgon godmorgon. inte sovit nått i natt typ så jag stannade hemma idag! mamma har jobbat natt och hunden blir så orolig så de är så himla jobbigt ! hon springer fram och tillbaka hoppar upp i min snäng flera gånger! somnade igår vid 11 och jag satt på andra avenyn avsnitt 8 och nu är kl 1 och de står fortfarande och går :) funderar på att käka frukost ! börjar bli hungrig sen ska jag tvätta! kanske städa mitt rum. om jag ska åka till danne kan de vara skönt och ha de fint tills man kommer hem.. och byta säng kläder och sån skit! får se va som händer hörs senare alla blogg läsare puss ;* ♥






.....

Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör,
ingen vill veta var du köpt din tröja.
Och fast ni flyttat till ett hus som är öppet, fräscht och ljust
så kommer inga gäster minnas var det låg,
Och fast du lärt dig varje låt och fast du har en härlig båt,
så finns det ingen som vill röra vid din kind.

HAHA sitter och lyssnar på raymond och maria - ingen vill veta vart du köpt din tröja! och jag sitter och sjunger med! så jävla illa ! den låten suger verkligen.. vet inte varför jag hänger med! men nu gör vi ett litet kvälls inlägg här innan man ska hoppa in i duschen och sen sova :) gud så skönt de ska bli!!
fortfarande mensverk :/ har legat med vetekudden men de hjälpe inte.. får se om jag värmer på den efter jag duschat! också ska jag ut med hunden en snabbis efter jag dushcat! seeeeg mamma har jobbar 2 nätter i rad nu. så tråkigt att vara hemma själv jag gillar de verkligen inrte !
HAHHA nu sitter jag och lyssnar på sommaren i city 1990 kommer du ihåg mig ! HAH massa gammal musik! som jag sjöng på karioki när jag va liten hahah ! kan inte göra nått annat än att skratta åt mig själv..
och jag är skapligt trött. kanske därför jag skrattar ? kan ju vara så liksom! och eftermiddan har vart super slapp! jag har bara legat och kollat på film! kollat på Beck! men som tur var att jag inte somnade som jag brukar!
men då är jag super trött nu!.. orkar inte skriva nå mer kommer inte på nått och skriva om heller.. dusch ut med hunden en snabbis och sova! jag upprepar lite hah ;) men godnatt puss ;* ♥

mensverk !

fick min mens för över en vecka sen! och sen så trodde jag att den började ta slut jo hejdu ! de va ju inte ens i närheten! och nu har jag fått mensverk igen! så  jag tycker de bör vara nått fel ? eller är de bara jag som inbillar mig ? jag vet inte jag ! men de känns som den borde vara slut nu ! man kan väl inte ha de så här länge. kan jag tycka! kanske inte är van! P-staven kanske börjar krångla ?. får se om de försvinner annars måste jag söka upp um! vart på praktik idag i alla fall! och jag känner mig nästan lite stolt.. för jag tänkte gå men gjorde de aldrig!
tänkte flera gånger men icke sa nicke!! känns rätt bra.. eftersom jag va hemma igår! inte så bra ! men jag har ju en sån fruktansvärd hosta så jag vet inte vad jag ska ta vägen! inte om jag sitter eller så men om jag rör mig! så varför ska jag röra mig? när de ändå bara plågar mig själv! nu tänker jag värma vetekudden och slå på en film..
men vet inte vad de blir. sen HOPPAS jag på att min gubbfan ska svara på sms fan ! som tydligen är as svårt!! han ringde inte mig igår heller som han sa!!! så är skapligt sur pån nu ;) hähäh !
äsch skit smma film och mysa med vetkuden puss ;* ♥

vad är de som händer?

idag fick man reda på ett sin allra bästavän gått bakom min rygg!
jag vet inte va jag känner eller va jag ta mig till ? just nu känner jag ingenting! jag vill bara ha svar ! varför?
vad har jag gjort som är så hemsk? som får dig att snacka? finns så många svar , men inget svar får man! jag tror jag skulle klara mig bra utan dig! men du är ju ändå min bästa vän eller är du de?. en vän som snackar bakom ens rygg? va är de för vän? en vän som gjort de flera gånger som man förlåtit! men ändå fortsätter de!
jag vet inte vart jag har dig! jag måste få min egna tid och göra mitt beslut ! aja skit i de där nu!
idag när jag gick hem såg jag 3 paddor och en groda en padda va överkörd och den andra såg så stor ut så jag lärde kolla var de va för nått.. dom höll på att para sig! så jag står mitt i vägen och asgarvar ! så kul kanske de inte va men jag tyckte tydligen att de va kul! sen har de inte hänt så mycket idag! dusch nu sen prata med älsklingen sen sova :) så goooouuuuudnatt  ;* ♥

söndag !

idag åkte älsklingen hem :/ och jag har blivit jätte sjuk.. så nu har jag hosta så pass mycket så jag har skit ont i revbenen! och de gör fruktansvärt ont kan jag säga !! men febern har gått ner tror jag inte hade de nått mer isf ska de vara ytterst lite.. men nu ska jag förberada mig på en dusch. sen hoppa i säng och kolla på nån film.. jag har ju älsklingen hårdisk finns mycket på att välja där;) ! har vart hos emma nu på kvälls kvisten och snackat och kollat på en street film.. alla dansfilmer är grymt bra. men de som är synd att dom är nästan lika! så de är ganska vädelöst ! men nu blir de dusch sen sova! godnatt pusspuss ;* ♥

fredag!

Helluuu! nyss vaknat eller jag åt frukost vid 11 och sen somnade jag om.. började känna igår att de kändes som jag hade feber. och hade ont i bihålen.. nu rinner näsan som ett vattenfall och jag har ont i huvudet. men jag ska väl klara av denna dag för de :).. skööönt att få sova ut :D de va helt underbart !! nu ska jag kliva upp ur sängen ..
pusspuss ;* ♥







lite nytt i gaderoben :)

införskaffat mig lite smått och gott till gaderoben :) HÄR kommer de lite bilder på de jag köpt :)


Lite string trosor :)!







En tröja jag kan ha till min magkjol :)









En till tröja jag tänkt ha till min magkjol :)







shorts och en mag tröja till sommaren :)















Natt linne :)












En stor T-shirt jätte mysig :)





de va väl allt jag hade för mig idag :) får se om jag lägger  upp nått mer sen
pusspuss  ;*♥

Ferda igen!

Nu är de fredag igen. Veckorna bara flyger i väg. Vart tar dom vägen?. Just nu sitter jag hos emma och pratar lite med henne<3.. Har vart på praktiken hela veckan good Saga! Och va ledig idag som varje fredagar:). Danne försökte lurar mig idag eftersom de är första april men han lyckades inge bra med det. Heh idag händer de inte så mycket.. Vänta tills i morgon för då kommer världens bästa älskling <3 wiie.. Sen till veckan är de en massa som står på schemat men de får ni veta mer om senare :p nu ska jag fortsätta vara social med emma.. Pusspuss

RSS 2.0