- tröttmössa

Hellu !

vaknade för nån timme sen, och är fortfarande jätte trött orkar inte tänka eller göra nånting.
just nu ligger jag i sängen med min dator och älsklingen sitter framför sin dator. söndagar är så himla sega !
tänkte att jag skulle slå på en film och be min lilla bebis komma hit så vi kan mysa en sån här tråkig sönda.
igår kväll var vi på Mantorp-park och kollade på skortraceing men de va så himla kallt så vi åkte typ hem efter 20 min eller nått, sen va jag med älsklingen på hans jobb också först åkte vi till norrköping sen åkte vi till motala, sen åkte vi hem, undra om man ska kolla va josseh gör och kanske åka in till linköping och hitt på nå :) vi får se vad som händer just nu ska vi varje fall duscha :)

PUSS;*


som ni alla vet

Heej !

igår hade vi de super bra.. vi har delat upp de vi ska göra, så igår var vi på bio på vår 2års dag!
och i dag blir de ut och käka på resturang ! om jag får tag på dom vill säga, de är bara upptaget när jag ringer! därför tänkte jag jag slänger in ett blogg inlägg medan jag väntar på att de ska sluta vara upptaget, men som sagt vi har haft de jätte bra ! också var de inte så himla många som vart på  bio heller va vi och 6 till kanske! haha.. men vi såg varje fall svensson svensson! och den var jättebra !.. för 2 årsen när vi träffades så kollade vi alltid på svensson svensson! och nu kom de ut en yttligare film till vår dag! är inte de sjukt eller.. hah jag som sa att jag skulle ta en massa kort ! de händer ju inget eftersom de inte finns nå batteri i kameran! måste bli ändring på de senast idag!
jag hade mina skor på mig igår


 dom där alltså, och dom har jag bara använt 1 gång! förra vintern eftersom hundfan har vart och tugga på klackarna, men jag tänkte om jag fixar till dom lite så kanske de funkar ändå! och de gjorde de! belata 1500 för att använda ett par skor 1 gång helt sanslöst! men jag ska få tummen ur arslet och gå till en skomakare eller va de heter nu för tiden ?
men de går inte att gå med dom när de är snö så de lär ju bli till våren jag kan börja använda dom där igen ! men dom är så himla skön att gå i! de va ett bra köp!
nej nu ska jag testa ringa igen! om dom inte svarar nu kommer jag bli tokig ..

PUSSS ;*

GAAAALD !

hoho !

idag är de den 27/10-11 vet ni vad det betyder? jag och daniel har vart tillsammans i 2 hela år !!
fattar ni 2 år är de inte ganska grymt ? mitt längsta förhållande ! och allt känns så himla underbart ! 2 år av många tårar ! mycket skratta och helt underbart ! idag blir de varje fall bio tror jag ! vi ska ut och käka till helgen ! för kalrn tyckte de skulle vara roligare än att gå ut och käka mitt i veckan! men jag har sagt att han får bestämma ! jag får skriva mer lite senare ! för jag är så himla trött och har inge krafter känns de som !

men de är fortfarande 2 år och jag är super glad och älskar min bebis jätte jätte mycket ♥

PUSS ;*


26/10-11

Heej !

lär bara säga att jag och min älskling haft de fantastiskt hittils, och att jag fick en one piece av honom är han bara inte för underbar eller? en leopard färgad nu har jag två st :) heh vi har kollat på en asdålig film men ändå va den bra.. nu hur man ska förklara de! också har vi hunnit med att åka till mjölby och käkat donken ! gud så gott det var !
nu sitter jag vid min dator och han vid sin, jag väntar på att han ska fyltta på sig så vi kan fortsätta mysa, de låter ju helt fantastiskt ! eller vad säger ni? heh, snart blir det dusch och sen myysa! ska mysa tills jag somnar ! dock jätte trött men va gör väl de:P

ska börja ta kort också lite nytt vill man ju alltid ha men ska få bort honom från datorn nu

PUSss ;*

nuså!

ja då börjar man närma sig linköping nu då, sista halv timmen va nått enormt tråkig fast jag hade datorn med mig! ska snart börja packa ihop mina saker nu börjar de närma sig nu snackar vi bara några minuter ! mohha !

orkar inte skriva

PUSS ;*

på tåget !

Heej babes !

klev upp kl 6 fast ville helst ligga kvar i sängen, men jag klev upp ändå ! nu sitter jag på tåget får se hur länge internet håller eftersom jag har eget internet med mig.. orkar inte betala 100 kr för att koppla upp mig på sj internet !
men nu är jag varje fall på väg till Linköping, vi har precis börjat rulla! blir väl att slå igån en film snart och bara tat lugnt! och hatar att sitta baklänges !! gud vad jag mår illa just nu! får se om jag skriver senare just nu blir de film och kanske ta en power napp :) !


PUSS ;*


godnatt

Hellu babes !

paka check! duscha check ! allt under kontroll check check!

just nu ligger jag i sängen och bara tar de lugnt ska stoppa in bettskenan sen sova, eller kanske blir en varm choklad först frysrer så himla mycket, och lite sockersugen.. lånade ut mitt busskort men de har jag i plånboken igen som tur är! nu är de bara sova sen upp kl 6 sen med bussen som går 8 ! sen ta tåget som går 09:17 jag längtar så himla mycket ! också att han inte jobbar och att vi får nästan en heldag bara han och jag tillsammans innan han ska iväg och jobba ! ja längtar gör jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar min pojk just nu! kommer kännas bätter i morgon! just nu är jag så himla trött också! men varm oboý sen sova skönt och helt underbart för i morgon  kommer jag ligga på mina älskades bröst och höra hjärtslagen slå! helt fantastiskt , hoppas alla andra är glad, för de är jag

godnatt
PUSS;*

woooopwooop!

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIIIGEEEEN ! biljett bokad! biljetten finns i telefonen! tåget går 09:17 ifrån stan !
nu blir de att vänta på att tvätten ska torka så jag kan börja PACKA.. ♥ åååh gud snart är de dags att hålla om dig och få känna dina läppar mot mina, UNDERBART ♥ nu känns allt jätte bra förutom att illa mående sitter i fortfarande !
och jag är framme 12:50 som tur är att älsklingen INTE jobbar i morgon sköönt isf hade jag tagit ett senare tåg.. har precis kommit på att de är svin tråkigt att åka fram och tillbaka till samma ställen! just nu är jag suuuper glaaad !
i morgon sticker jag och är borta i 9 underbara dagar ! löööve it ♥! Många hjärtan i detta inlägg men va gör väl de?

haha


PUSSSS;*

bläääää!!!

Hey där!

åååh igår när jag skulle sova, tror ni de gick eller? nej gud mådde så himla illa så jag vet inte vad..
vaknade när klockan ringde, stänger av och sover vidare vaknar kavrt i 9.. så fixade mig snabbt så jag var på praktiken till halv 10.. rätt så bra jag som alltid vill ha 1½-2 timmar på mig när jag ska fixa mig.. och vart inge stressigt heller som tur var.. ehm illamående håller i fortfarande.. vet inte vad som är fel! OCH Nej jag är inte gravid om nån skulle få för sig de! jag tror de är magsjukan, men jag har ju haft så här i 3 veckor? men de kommer inte upp nått.. och jag är inte den typen som stoppar ner fingrarna i halsen.. gud så hemskt ! om de fortsätter tänker jag söka upp läkare! men som ni kanske förstår så har jag gått hem ifrån praktiken.. får se om jag orkar gå i morgon inte säkert om de ska vara så här! jag kan ju inte säga nu hur jag kommer må imorgon! jag hoppas de blir bättre varje fall.. vill absolut inte åka tåg om jag ska må så här! och jag äte inge medeciner längre heller så de är inte därför heller! jag vet inte vad de är! tror jag ska kolla film och sova en halv timme , timme skulle vara skönt.. bara för att när man sover känner man inget, förutom om man ska vända sig 150 gånger !
inge annat roligt .. nääe just nu är allt tråkigt och jag orkar inte ta mig tid att göra nått heller. mår bara mer illa när jag rör mig! men en film och en varm skön säng sitter aldrig fel !

PUSSS;*


nånting !

Heeej !

inte skrivit för jag har faktiskt inte orkat bry mig den senaste tiden, har vart så mycke annat som vart viktigare, men nu mår jag bättre och allt är på topp igen ! alla har väl sina dagar !
just nu sitter jag i soffan och kollar på den som dräper ? om de heter så inte vet jag .. kollar mest på data skärmen ! hah.. också har jag tvättat så i morgon är de bara att börja packa lite smått och gott sen drar jag och de ska bli så himla skönt att komma iväg för att jag saknar min pooojk så sjukt mycket just nu!

vart i skolan idag kan ju säga att jag var svin förbannad efter de lilla mötet vi hade! dom säger en sak men håller inte de dom säger! så jag har sagt till mamma att jag vill hopp av skolan , de är frivilligt och dom lovade att jag skulle få gå halv dagar och åka in varje måndag och plugga hemma och ha praktik, nu måste jag gå hel dagar ! de kan dom kyssa sig i röven om! jag tänker inte sitta i detta klassrum men en massa muppar som är omogna! jag kommer bli hjärn tvättat om jag är där! och de vill jag absolut inte! så nu vet jag inte hur de här kommer sluta!
tur ringde karln min de kändes bättre han förstod MIG för engång skull! sen fattade mamma också så hon skulle prata med skolan ! skit samma jag går på lov på onsdag ! så jag får vila upp mig !

sen så ska jag ha praktik i 4 veckor på heltid! så aja slipper skolan ett tag varjefall! 


också de jag stör mig mest på de va att läran åsa ånsan ! frågade inte varför jag inte ville gå i skolan, jag svarade helt ärligt att jag tyckte dom va omogna, då kläcker hon ur sig att de är jag som är omogen! men jo visst va ! jag vill väl för fan inte bli lika invalida och cp som dom där! DOM är omogna de märker man väl själv. om de inte var nått skulle jag väl gått dit ! nu när jag tar upp de kokar de i mitt lilla huvud ! jag snackar inte skit om dom jag går med.. de är bara ren jävla sanning ! som gör mig galen att inte lärarna fattar!! 

jag är jätte arg som de kanske märks! därför tänker jag ta mig en varm och skön dusch sen sova.. sen ska jag till praktiken ! då får man varje fall träffa normalt folk! de finns folk till allt äckel lärare! menmen jag skiter it de.. känner på mig att de kommer bli kaos men de är inte mitt problem de är lärarnas fel! neej duscha och bara njuta låter som nå bättre än att skriva om mina äckliga lärare! ..

PUSS ;*

20/10-11 22:51

Heeej!

Idag har jag vart ut på äventyr kan jag lätt säga, har vart ända till sundsvall! följde med mammi och hennes kompis och hämtade en hund. den såg precis ut som våran hund, sen visade sig att dom var släkt, nu är jag faktiskt ganska trött och sliten och ont för jag har suttit i en bil typ aha hela eftermiddagen och kvällen.. men varför stanna hemma när man kan göra såna utflykter heh, också har de vart en otrolig jobbig dag idag på praktiken.. riktigt JOBBIGT ! men de håller jag för mig själv eftersom jag har tysnads plikt ! men annars har de väl vart en helt okej dag! somnade 1½ - 2 timmar i bilen, men ändå är jag helt slut känns de som, därför tänker jag skynda mig och duscha nu sen lägga mig och sova, sen är de en ny dag och nya friska tag som väntar in för morgon dagen! min handledare är den bästa handledaren / arbetskolega helt underbar att jobba med.. och i morgon är de fredag igen ! veckorna bara flyger iväg ! jag vet inte ens vart tiden tar vägen.. i helgen ska jag PLUGGA sten hårt ! för på måndag är de möte med skolan om hur de har vart att plugga hemma och om de funkar osv ! jag ska bevisa för dom att jag kan plugga hemma och ha praktik! och att jag vill fortsätta så som jag har det. och sen är de snart höst lov och då är de hem till älsklingen som gäller!!! LÄNGTAR !!


haha förresten så stannade vi och käkade på statoil också stod de ta ett smak prov tuggummi.. haha vips så hade saga med sig 50 tuggummin hem ! hahhah är de gratis så är det! så nu har jag fickan full med tilltugg om man skulle bli sugen ! haha ! nej nu måste jag duscha ! jag måste sova gud så trött jag är! 


PUSSS ;* 

ops !

Heeeej igen !

hahaha oj nu kommer lille broshan älska mig restan av livet laddade precis hem 50 disney filmer! de är ganska mycket ! och de kommer uppskattas ! även jag gillar disney filmerna! så nu kommer de gå på högvarv här hemma, haha loggade dock bara in för att skriva ner detta, helt ovärt osv försöker sova men är visligen inge trött, nu ska jag slå igång en film och hoppas på att filmerna är klar tills i morgon!
 
PUUUSSS ;*


Onsdag kväll !

Heeej snyggingar !

jaa nu börjar onsdagen lida mot sitt slut, och de "firar" jag med en varm och skön dusch haha. tänkte slänga in ett blogg inlägg först :)! ska inte tråka ut er för mycket bara. idag har jag färgat håret på min kära vän Emma.. sen gick jag upp till cicci faktiskt också kollade vi på skilda världar, så bra serie! jaa också klarde inte Ferra ( hunden ) testen idag så mamma köpt henne ! ja jag säger väl de ja. jag som va så glad över att hon inte skulle komma hem, också när dom kommer är de första jag ser en HUND.. de är väl som de är! jag får helt enkelt leva med det!
ÅÅÅÅÅH BABY .. de är bara en vecka kvar till jag åker ner till min älskade pojkvän ! UNDERBART ! jag längtar och jag längtar ! tänk snart slipper man somna in själv, snart kan man ligga och hålla om honom! och de bästa med allt, är nästan att få pussa på honom också sen kommer ju jag vilja ligga och pilla på raggarsträngen ! älskar att ligga och dra i den innan jag somnar ;o nej jag är inte normal har aldrig påstot de heller ;) .. ooh gud snart får jag göra allt de där pussa krama dig hålla om dig, pilla på raggasträngen ! också kommer jag få träffa min underbara vän Josefine! och kankse min "son" Pontus också! men de är skit samma just nu saknar jag min karl med än något annat, och jag tänker ladda kameran fullt för nu ska de knäppas en massa kort, inte för jag brukar göra de på oss, men jag har kommit på att jag har väldigt lite kort på oss två  ! de ska jag ändra på! också hoppas jag på att träffa lill bebisen, eller lilla Ellen kanske inte är så liten längre heh.. men aha nu tänker jag duscha så jag får de gjort också praktik i morgon!





PUSSS ;*

kom precis på att !...

Hellu babes !

kan säga att nätterna blir bara mer och mer jobbig! vet inte hur många gånger jag vaknade i natt, av mitt illamående, nu tänker jag äta till de tar stopp, och de innebär att de är bara några tuggor, sen ska jag lägga mig och kolla på film, fyra bröllop och en begravning ! pussade ferra hejdå idag, eftersom mamma har åkt ner till märsta med hunden och ska göra en massa tester, så ÄRLIGT jag som inte tycker om hundar , för jag vart uppväxt med dom, men man saknar dom när dom är borta.. plus att min bjöörniiis vovve, är hos mormor, kan faktiskt nästan skicka ett sms bara för att hon ska komma hem med min busse ! ..

Varje fall, jag kom precis på att jag har en underbar vän, och att jag älskar henne mest av allt..
hon är nog den bästaste i hele världen när jag tänker efter! vi har inte känt varandra så länge 1½ - 2 år nu kanske inte 2 år men nånting, skit samma även fast vi inte har kontakt varje dag, inte varje vecka osv är vi jävligt nära varandra, vi står varandra i vårt och torrt ! och de är inte som i Gävle att folk springer och snackar skit.. hon är den bästaste som finns ! och ingen kan bli bättre än henne..






Jag älskar dig josefine dahl !<3






jag bara måste !

* Den man ligger med får bädda.
* Den som tar, han har.
* Det man inte minns, har inte hänt.
* Det man inte vet, har man ingen aning om.
* Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.
* Förtala är silver, förtiga är guld.
* Gammal kärlek kostar alltid.
* Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.
* Liten stuga kallas ofta stort dass.
* Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.
* Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.
* Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.
* Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.
* Den som spar han har men inte särskilt roligt.
* Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor..
* Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.
* Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.
* Det är med kärlek som med whisky, den tar slut...
* Dåliga flickor är inte det sämsta.
* Framtiden var bättre förr.
* Friskt vågat, halva inne.
* Ju fler kockar desto större fackförening.
* Kvinnans list övergår när mannen får stånd..
* Livet är hårt, men orättvist.
* Man har inte roligare än man köper ut för.
* Man lever bara en gång och många inte ens det.
* Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.
* Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
* Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.
* Älska din nästa, men var diskret.
* Även den starke får ta i när han skiter.
* Även i de lugnaste vatten drunknar man.

Hey snygging!

Hellu

har vart hos emma precis, kom nyss in ligger just nu i sängen också kom min kissemiss! så nu ska vi slumra in till en film, vilken film vet jag inte.. illamående och då funkar de att tugga tuggummi ! inte på 5 min men efter en kvart märker man skillnad, tack min underbara vän emma för tipset ! jag funderar på att ladda hem en massa filmer tills jag ska åka till pöjken min, och hoppas tågresorna blir roligare och snabbare nu när man har dator med sig.. de jag behöver är att leta fram ett par hörlurar, skulle dock behöva köpa nya.. på tala om nytt, snart är denna månad över.. allt bara går så otroligt snabbt, man hinner ju inte ens med! tänk att snart är de november, och då är de ju den månaden man börjar köpa julklappar, de va nyss sommarlov ? jag tycker de gått jätte fort fram, de är ju bara bra, jag klagar inte varje fall.. de nya livet som 18åring börjar snart, inte för de är nån skillnad, men man får ju göra allt då! hah jag läängtar! men nu är vi fortfarande i oktober och till och börja med ska jag ladda ner film.. och sen hoppas på att jag inte vaknar nå för jag mår så illa.. måste sluta tugga tuggummi nu, inte smart att tugga med bettskenan i haha börjar skava på tandköttet ! de är jag i ett nötskal! PLUS min brännblåsa på tån de är ingen vacker syn gud vad jag brännde mig i stortsätt hela tån är i en hel jäkla blåsa..
Saga i ett nötskal ! näe nu tänker jag kolla på film eller först leta efter nå att tanka ner :) sen kolla film och sova..




PUSSSSS;*


vad säger man ?

hellu ! kom precis hem, först va jag till soc med bästa jenny, sen gick vi och käkade på JAVA, toast ellerhur de stavas ?, skit samma vi satt och pratade, va så länge sen vi sågs nu.. prata prata prata, sen gick vi och skulle leta pälsväst och pälsmössa, för de måste jag bara ha ! dock var de dåligt med pälsvästar vart faktikst lite besviken på de :( men jag överlever som sagt var, hittade varje fall en pälsmössa men jag tvekar.. vi får se hur jag gör, skulle kunna köpa en nu på torsdag, men de är det som är tvektsamt, eller så väntar jag till nästa månad, hmm jag vet inte tror jag kommer vänta.. mår illa och illa och illa, trodde jag skulle spy på bussen dock för att de finns 3 st utläningar i bergby ursäkta men dom luktar mögel! och jag satt bakom dom, tänk dig själv hur de luktar, och jag kände bara hur huvudvärken börja komma.. men jag överlevde det också ! men de är hemskt att man kan lukta så.. aja skit samma nu har jag fått ur mig de och de känns faktiskt bra. just nu sitter jag och väntar på om jag ska höra av mig till emma eller om hon ska få göra det, hmm vi får se hur det blir med de! hah
annars mår jag bra, om jag inte mår illa eller när de känns som mensvääärk! ingen vacker syn! men va gör man då finns inte så mycket att göra åt de! vänta och se och hoppas de blir bättre! nu vart de att jag hörde av mig varje fall, men nu ska jag antingen gå till emma, eller lägga mig och kolla på film! och forsätta må ILLA ! fyyy
det vart film för min del, hon hade inte kommit hem än, aja blir att kolla på under solen :D






PUSS ;*

..

var hos doktorn på morgonen sen kom jag hem och la mig i soffan kolla på film sen somnade jag, gick och hämta elvin sen gick vi förbi mammas jobb också sen gick vi till emma :) sen gick vi hem gjorde mat också kollade vi på mysteriet på greveholm :)! sen har vi sovit i kapp i soffan båda somnade in, nu ligger jag och pratar med hjärtegulll och ska snart sova, nydag i morgon!


 


PUUUSSS ;*

trött !

godmorgon babes !

jag är jätte trött idag, de gick inte att somna igår också vaknade jag 2 gånger andra gången kunde jag inte somna om, så nu har jag legat vaken ungefär en timme, känner att jag måste ha mer sömn har ont i kroppen som man får om man sovit för lite, också ont i huvudet! Idag ingen skola, blir ett besök till doktorn ist klockan 10:15 ska jag vara där med mitt öra igen! får se hur de går om dom tänker sätta mig på mer öron dropp eller hur dom kommer göra.. deär en kalerse idag va där för 3 veckor och nu ska jag dit igen och då är de meningen att de ska vara bra . men de är det ju inte som i vanlig ordning! ska snart börja fixa mig sen ska jag upp till min fru ! justja, får inte glömma idag kommer Emma hem :) så ska väl dit en sväng sen också heh, men börjar med dokorn sen kanske jag ska sova lite också när jag kommer hem för gud så trött jag är
menmen PUSSS ;*

träning på g !

hej babes!
Nu sitter jag och tankar ner sunes jul ;oo vet inte riktigt varför men jag gör de varje fall, och ska snart lägga mig och sova, eller ligger dock redan! skönt må jag säga :) är jätte trött och hoppas jag inte vaknar nå i natt för de har jag gjort dom senaste 2 nätterna, sovit jätte oroligt. men har inge svar på varför jag gjort de..
leta dock också eftre andra filmer som skulle sitta fint just nu, också lär jag säga att de är väldigt kyligt ut och då är de bara skönt att ligga inne och dricka varm oboý och kolla på film och bara ta de lungt. rätt så mysigt också om man tänder lite ljus och bara njuter av de underbar livet..

och i morgon tänkte jag gå en sväng får se om de blir den rundan jag tänkt de är drygt en mil skulle jag tro, dels att jag vill röra på mig annars kommer jag rulla fram snart känns de som! magen sväller nått otroligt mycket har faktiskt bilder på de! de är riktigt hemskt vet inte om jag vågar lägga upp dom heh, men i morgon blir de röra på sig också ska jag försöka göra de så mycket som möjligt dels är de väldigt bra för min skolios också, och sen tänkte jag köra min rump/lår övningar som jag höll på med förut! sen får vi se hur länge jag håller de här denna gång, de går ju liksom upp och ner hela tiden, sen när jag kommit igång med de här på riktigt tänker jag förhoppningsvis köpa mig ett gym kort! nu ska jag ligg i.. men jag börjar med långpromenader i en rasktakt de funkar alltid... nu blir de nån film sen sova







godnatt sötnosar :)




snart dags!

Heeeej mina darlings !

Idag fick jag mitt nya sim-kor, och en ny sticka haha lär ju säga att den var jätte stor och jätte ful! men de va väl inget egentligen, nej jag tänkte väl de :)..
just nu sitter jag och kollar på idol väldigt spännanade och ännu engång väääldigt spännande ! tänker inte tjata nått med om de.. sitter också och snokar efter en pälsväst! har blivit väldigt sugen på en sån, och sälvklart en björnmurrva häh , sitter och snokar varje fall, kommer bli en svart björnmurrva! för den har jag redan hittat på carlings.. Och i morse så kom jag en halvtimme försent, men de va bara för att min ögonskuggning vart perfekt också.. jag var så himla nööjd, men dock ingen bild för de hann jag inte med heh ;) men de vart så himla bra. jag är stolt över mig själv bara för de lilla.
och idag efter jag hade slutat så kan  man säga att jag tog igen min halvtimme där, för jag och min bästa handledare stog och pladdra på som bara den. heh skönt att kunna känna sig trygg och vet att man kan säga vad som är fel osv till henne.. nej vad säg om att kolla på film, jaavisst !

också självklart börjar de närma sig att åka till pöjken min snart också.. kommer bli helt otroligt och mysigt och fantastiskt och de finns inte ord för de, nu är de bara denna vecka som kommer sen 2 dagar sen åker jag! helt underbart vad jag saknar honom ! jag och du 4-ever med dom rätta orden :) en ny fräch bild kommer också :)
bara en sak till som jag kom på, på med vinter jackorna nu börjar de bli ruggigt kallt ute de är minus grade på kvällarna plus att de snöra högst upp i sverige! bara en tids fråga innan snön närmar sig lite neråt ! aja de skadar inte mig nått som tycker om snö! de ska vara vitt ute annars får man ingen julkännsla ! snart kan man börjar rikta in sig och spela jul musik .. är de inte myyysigt, jo jag tänkte väl ingen kan säga emot den härliga jul stämmningen! gud va jag börjar längta efter julbord och glögg och sånt smaskigt! nu tycker jag att jag jäktar fram för fort själv men vad gör man när de börjar faktiskt närma sig, och de är inte bara julen som närmar sig, jag vet en tjej som fyller hela 18 år också wiiie :D





PUSSS ;*

12/10-11

Heej!
idag känner jag mig inge glad alls, vet inte vad de är.. jag vill ingenting låg i sängen och fick nå ryck låg och sparka sen drog jag täcket över huvudet och somnade.. vet inte vad de är för fel.. inge vidare dag idag..
men just nu har de gått över va värre tidigare idag.. just nu blickar jag framåt och tänker på den stora dagen som är om tvåveckor! jag och älsklingen ska fira 2 år ! och de ser jag framemot nått enormt.. och de är ju bara 2 veckor kvar ! hoppas på en toppen dag ! osv..

och jag har inge internet för tillfället för jag ska ju få ett nytt och de nya sim kortet har aktiverat och då funkar inte de gammla.. så ingen internet ! så får se när jag skriver nästa gång..
ska kila i väg och hämta lilleborshan hos dagmamman snart sen ska vi bara mysa och hade underbart. även fast min dag är kass idag.. men jag hoppas de går över !
PUSSSS ;*

BLÄÄ

Heeej !


Måndag hela kvällen idag! börja med fixar mig och är på väg med halv åtta bussen, när jag kommit halv vägs så kommer jag på att aha justfan busskortet springer hem igen springer tillbaka lika långt som jag kommit ungefär, och ser bussen komma så jag missade den kära bussen pga att jag glömde buss kortet! i varje fall kommer jag in till skolan och sådär, känner mig sämre idag än va jag gjorde igår.. får nå fel i klassrummet när Eva som hon heter står och tjatar om ett sudd som är borta. jag höll på att bryta ihop! suddet kommer inte fram för att du står på samma ställe och snackar om att suddet är borta! gud kände bara att ilskan kokade frånn topp till tå! till slut fick jag sluta så tod halv 12 bussen hem, somnade på bussen när jag var i trödje tror jag ! kom hem gjort en super enkel omelett och la mig och kollade på film, sen snarkade jag gott ! kom väl hem tjugo över tolv skulle jag tror, och sover till halv 8 på kvällen de är ju ganska bra gjort . och känner mig bra sliten!  också har jag mått illa typ hela dagen, så till och med emma tvingade i mig mat i matsalen på skolan.. haha ! sötEmma ! nu tänker jag ta en yoghurt eller nått och sen duscha och fortsätta sova. gud så trött jag är! försökte ta en bild nu också, men jag har dubbel haka och ser super duper trött ut så de kommer ingen ny bild!


förresten min kära älskling klantarslet .. har lyckas flytta på bäcken benet jätte mycket ! jag blir tokig!
ärligt jag låg i sängen och tänkte så här måste skriva att han ska ta ett kort på sig och skicka till mig! också sen bara nej de behövs inte tänkte jag, sen så kom en bild upp i huvudet på mig, och tårarna bara sprutar, inte för att de hänt nått eller så, utan bara för att jag inte klarar att vara ifrån min ÄNGEL, de är fruktansvärt jobbigt just nu. under sommaren har vi ju kunnat träffas lie då och då, och när inte jag var så mycket i skolan kunde vi träffas med än vanligt.. nu är de jag som vill nått med de jag gör tex pluggar och praktiken, jag är inte van att vara ifrån honom så himla länge! guudja säger väl det ja! men de är ju bara 16 dagar kvar nu innan jag får träffa honom! jag och min ner räkning kommer inte släppa fören det är 1 dag kvar! allting kännsv som en katastrof nu!
ha en bra kväll gott folk!


DU ÄR MITT ALLT !




PUUUSSSS ;*

ner räkning !

Heeeej !
igår va säger man, jag vart väl lite dragen och drog till by stugan. men sen åkte jag hem lika snabbt som jag kom dit. kände att de inte var något för mig ! så jag va väl hemma halv 11 igår kväll! men ändå så gick jag och la mig halv 5 haha.. när jag kom hem så gick jag över till grannen och satt där och pratade om allt från himel och jord. trevligt var de varje fall :) sen idag har jag sovit och sovit och sovit nästan hela dagen, de är nu på kvälls kvisten jag har vart upp. först gick jag upp till cicci , sen gick jag över till emma :)! nu ligger jag i sängen igen!.. snart ska jag hoppa in i duchhen och sen ska jag fortsätta kolla på de allra bästa  med felix herngren.

Om 17 dagar är jag med mitt bästa hjärta ! och jag saknar och saknar honom så jag kan dö när som helst, nejrå men saknad är han! och de kommer bli fantastiskt de känner jag på mig! jag saaaaaknar dig sjuuukt mycket bebis!



PARTY IN MY HEAD

Heej!

1 duscha

2 föna håret

3 sminka mig

4 sätta fast ögonfransar

5 platta håret

6 leta kläder

7 gå till emma

8 locka håret

9 ta en kall

10 FULLT ÖS MEDVETLÖS !

wooopwooop

Heeej !

ikväll har jag vart hos Emma hela kvällen länge sen man va där och bara umgicks och hade de super trevligt
de va ju inte igår man satt hemma hos henne, så de var riktigt kul att träffa henne igen, när man inte träffas på några månader eller vad det är..
känslan när man ska sätta på sig sin klänning när man märker fan vad man har gått upp i vikt! ja de kändes som fan..
inte så himla länge sen man gick ut första ring och hade den klänningen på sig, bara drygta 2 år, men va gör man  vad säger man ? jo de får bli en annan klänning till partyt i morgon, om jag ens kommer bära klänning är frågan ! fick reda på att cicci hade hyrt bystugan och de blir rätt så kylit på kvällarna nu.. så imorgon när jag vaknar blir de att riva ut gaderoben och kolla om jag hittar nå kläder som jag skulle kunna ha på mig.. de bankas party i mitt huvud nu, är super taggad och hoppas på en lyckad kväll i morgon :) .. fixade naglar också så nu är jag fin om naglarna varje fall :) jag beskymrar mig lite över vad jag ska ha på mig, typiskt tjejer som aldrig vet vad dom ska ha på sig.. men som sagt de blir i morgon för nu vill jag bara sova så jag kan börja göra mig redo till i morgon :) tagga tagga tagga :) hoppas att de blir nå kort också ...
Puss godnatt ;*


åååh !

Hejsan !
Jag är så nyfiken så jag klättrar på väggarna snart, jag vill veta vad de är jag ska få av Daniel, litet hårt och mjukt och typ runt ? jag kan bara inte lista ut vad det är.. och igår när jag skulle sova så vart jag så sur när jag inte fick reda på vad det var.. jag är hemskt nyfiken när de gäller överasskningar så egentligen ska man inte säga nånting om sånt till mig.. jag kommer ju gå upp i tak innan jag ska åka, och de är ändå bara 19 dagar kvar, de är inte så bara egentligen, känns som en evighet men ändå går det ju rätt fort, men nu är jag också på hel spänn för jag är så himla nyfiken.. blir ju bara värre och värre för var dag som går, fjärilar i magen osv! jag får helt enkelt lugna mina närver och vänta och se, men de kommer ju inte funka de heller, jag får börja snoka lite ist ;) fast de är inge kul i slut ändan ! men bara lite mer information om vad de kan vara så man kan lista ut lite, de är ju inte som när de är jul när man  kan klämma på paketen, nu kan jag ju absolut inte klämma. jag kan bara tänka, låt hjärnan arbeta och lista ut vad det är;) men gud känner själv att jag är väldigt väldigt nyyfiken! jag får försöka hitta lugnet och intala mig själv att jag MÅSTE vänta! 
vi får ser hur de går ! 



PUSss ;*

...

Var ute i de sköna höstvädret men hundarna, och ciccis lilla gullhund kan ju säga att min stresshund är tamifan i mig helt slut i huvudet ! ursäkta språket men hon kan inte ta de lugnt eller så, hon drog så himla mycket så jag har bränblåsor i handflatan normal hund eller inte! jag blir så himla arg annars gick de bra förutom att hunden inte kan gå fint, förra vinterndrog hon ner mig ifrån trappan ! och nu ser hon till så jag bränner upp handen... tur är väl att den 19/10 ska mamma på nån slagshund grej, så då blir vi av med hunden antagligen, bara hoppas att hon klarar alla test och sådär, mamma håller på att tränar henne till polishund, om de är nån som undrar..

jaa men också har vi min kära pojkvän som sitter och små lurar på en överasskning åt mig.. och jag är så nyyyfiken så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men kommer ju inte få veta de heller förren jag kommer ner.. små sur över de kan bara inte sluta tänka på de, jag vet tydligen vad de är men jag kan inte lista ut vad de är jobbigt läge just nu..
Pusss ;*

13:26

Heeej !
vaknade nyss, inte okej jag har så himla ont i mina öron så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! har i varje fall plugga i örorna med öron dropp så nu hör  jag knappt nånting ! funderar på om jag ska slänga i en maskin tvätt en snabbis ! ska varje fall traska till mammi för hon ska för köpa mer öron dropp till mig! sen måste jag börja läsa en bok som heter nånting med Asta, som jag ska skriva en uppsatts om! tänkte jag skulle börja med de idag! så jag slipper tänka på det!
ska börja med att gå till cicci för att hälsa på lillbebisen ! heh hon har en hundvalp hemma som är super go så himla söt ! så måste gosa med den innan ja går till mamma !
Puss :*


Eftermiddag !

Hej hopp galopp!
Dagen började med att jag va till doktorn, sen åkte jag och mamma in till stan och fixade legitimation, sen åt vi på max OMO OMO MUMS, sen så vart de klippning på schemat. så nu är man nyklippt och fin i håret ! och klippte bara topparna denna gång ingen frisyr, vet ju vilket liv de blev på karln sist man gjorde det! heh nu ska jag ta en power nap tänkte jag. är jätte trött. och i morgon bär de av på praktik ! bilder kommer sen på håret :)
PUSS :*


mina öron dödar mig !

Hej !
Ja idag blir de tillbaka till hälsocentralen för nu är de höger öra som börjar göra ont, plus att de klias och irriterar i de vänstra öra! aja va gör man mer än att söka hjälp för de, men som sagt mian öron tar död på mig ska fixa mig lite snabbt nu! sen iväg till doktorn !
Puss ;*

tack vare dig !

vilken skillnad från förr och nu, egentligen känner jag knapp igen mig själv, in och ut på soc möten är slut, ingen som säger va rätt och fel är. för de har jag insett själv, jag sticker inte flera mil hemifrån längre utan att säga vart jag är. jag är inte efterlyst eller nått, NU är jag riktigt fri och jag börja förstå mer och mer med livet! livet spel livet regler, jag känner mig så fri, har gjort de ett tag men jag har inte fattat att jag blivit så fir som jag är idag, sen efter en knöglig väg med tappar och dalar så hitta jag den mest underbara pojkvänen i världen, tack vare dig skulle jag inte vara på topp ! jag skulle fortfarande vara den där tjejen som va dum mot folk utan anledning. du har fått mig att le och blicka fram åt i stället för bakåt ! jag är så lycklig ! tack för jag fann dig , Jag älskar dig mer än du anara babe ♥

Tror ni på spöken ? de gör jag, jag har haft en otrolig jobbig natt jag sov hos cicci hade jäkligt svårt att somna. till slut hjälpte de med att räkna får, 2 timmare senare vaknar jag av en marddröm. och försökte somna om men hamnade bara i drömmen om och om igen, sen gick jag ut till köket för att hämta min telefon, precis när jag lägger handen på telefonen för att ta upp den och skriva till min älskling, brukar göra de när jag dörmt nått hemskt, Då sätter duschen på sig av sig själv, jag flyger till sängen och väcker cicci hon påstår att jag drömmer jag menar jag va ju faktiskt klar vaken när jag skulle ta min telefone för att skriva, sen så låga jag och tänkte på de där, om jag verkligen inbillar mig, också va jag på väg att somna. då sätter de igång att spola vatten igen, och när de händer 2 gånger så är de ingen ibillning, så jag bara låg och väntade på att klockan skulle ringa så jag kunde börja fixa mig och åka till skolan, till slut ringde klockan och jag fixade och åkte till skolan skräck slagen.. men som tur fick jag åka hem med nästa buss, förutom att jag missade bussen men jag kom hem till slut, och då sov jag, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan kila upp till cicci en snabbis! MÅSTE verkligen prata med henne om detta. de sitter i fortfarande.. jag trodde att mitt liv va slut i natt.. men jag sitter ju här och de är jag glad för :)! upp till cicci sen hem och duscha kolla film och sova, Imorgon blir de antgligen färga hår och klippa och sånt därnt! men åter kommer i morgon PUSS :*


hehe

sitter hos cicci och bara tar de lugnt, vi ska väl kolla film och sånt därnt. och jag ska va i säng sensat kl 12 för jag ska upp i morgon till skolan! eftersom min väckarklocka hatar mig och inte ringde i morse.. så vi gör ett nytt försök i morgon om den inte ringer i morgon måste jag åka tillbaka med telefonen ! för så här kan jag inte ha det ! aja ska forsätta vara social , och förresten känner mig så extremt snygg i mina pyjamas byxor.. men lätt värt att ha dom på sig, för dom är så himla sköna :)
Pusss :*

varför varför varför




vad är egentligen en vän ? finns de verkligen folk som är ens vän?
jag tycker jag bara bli sviken hela tiden så jag vet faktiskt inte om jag har några ÄKTA vänner ! duger jag bara till en viss del eller vad är de frågan om ? om man hållt ihop i 5-6 år sen så är man inte vänner längre? jag är så trött på att umgås med 2 st hela tiden medan andra bara skiter i en vet inte vart jag ska ta vägen! ingen hör av sig eller nått och känner varför ska jag alltid höra av mig ? ska bli så himla skönt att bara dra iväg ett tag och sluta tänka men egentligen borde jag tänka är de mina riktiga vänner? snackar skit mest hela tiden sen får man reda på de och förlåter, hur många gånger ska man förlåta ? de tar ju aldrig slut.. jag tänker ängna min tid åt mig själv och bara vara ! sen får de vara jag orkar inte bry mig längre, men de sårar när man alltid stått vid ens sida och sen puts väck!..


åter till mig själv, har laddat ner en massa bara tjejfilmer som jag hittade på googel ! kanon ! så jag har typ kollat på film hela helgen osv osv ! Jag saknar min älskling så otroligt mycket , de är väl de ända jag har kvar att sakna hah skit samma ! ja överlever har jag gjort de dom senaste 18 åren klarara jag mig i 50 år till eller nått. jag känner mig tom just nu vet inte vad jag ska skriva men har fått ur mig lite i vilket fall. tänker kolla på film och sova, och hoppas på en bättre dag i morgon, och de kommer de bli också ska till mormor lilly och då tänker jag ta reda på hur jag ska göra, för hon har levt länge och sånt så hon kanske har nå bra tips om hur jag ska gå till vägar med de hela!

Puss :*




RSS 2.0