Godmorgon !

Vaknade kl 6:00 idag av att jag låg och hosta! sen så har jag ont i bihålen! sen somnade jag om. och sen vaknade jag igen när mamma kom hem! för hon har jobbat natt idag!.. sen somnade jag om! sen vaknade jag vid 12. och gick ner i tvättstugan och tog upp min tvätt och la i en ny tvätt! ska väl gå ner snart och kolla så den är klar :)!
 skriver senare :) PUSS ;* ♥


godkväll :)

jag har tvättat mitt löshår idag och haft hår inpackning i de :) så tänkte blås de torrt nu.
sen är de så här alla söta läsare. jag tänkte ha 2 bloggar. denna blogg får bli den jag berättar om hur dagarna är coh sånt. sen den andra tänker jag att jag skulle skriva om mitt liv sen jag va liten och upp till hur jag har de nu :) jag har börjart redan.. och då blir de så att ni får gå in där och läsa också :) http://www.nattstad.se/SagaEnglund . och hoppas ni förljer den lika bra som ni följer denna. nu ska jag fixa lite saker sen hoppa i säng och sova :)! så godnatt och glöm inte kolla in den andra bloggen :)
PUSS ;*♥

18:02

va till doktorn idag igen! får se om jag får nå svar hem ! eller hur de blir! och har skapligt ont i armen iaf när jag streker ut den!..

praktik idag. läraren från skolan och syon kom och vi satt och prata. och de kändes jätte bra :). jag vart så glad så de ve ett lyckat "möte". sen så har jag käkat aborre idag gudrs skymning va gott de va! sist jag åt de tyckte jag inte alls om de. så de är andra gången i mitt liv och denna gång va de super!


också har man fått en kallelse till sjukhuset igen då! ingen aning om va jag ska dit och göra. men träffa en läkare av nått slag ! ..

varför varför? de gör så fruktansvärt ont! och veta att inte ha dig här när jag vill de.. och du verklar absolut inte bry dig om de!

BLÄÄ!

uscha uscha! allt är så fruktansvärt jobbigt nu just med allting! sköldpaddans akvarie gick sönder! så lärde laga de! jag hunden drunkna nästan!! och jag tar nästan livet av sköldpaddan idag! för jag tappa den i golvet ! så hon fick ett skrapsår på skalet! men de va inget farliigt tydligen! men tycker så hemskt synd om henne! de är så när mormor ska så och stressa och skrika så jag tappar all kontroll!! så pang ner i golvete ! ..

träffat en doktor idag! tänker inte skriva om detta ! för de orkar jag inte !! ska dit i morgon också så mycket kan jag säga om de..

har jobbat sen 9e i morse till 9 ikv först på pärlan! sen va jag med mamma efter jag vart hos läkaren! och skulle hjälpa en tant ur sängen! och då vart ryggen min alldeles förstörd så nu blir de en snabb duusch skynda sig och lägga sigoch sova! är så otroligt trött också!! inge vidare nu för tiden!

allt blir bara fel och allt blir inge bra och allt jag gör blir bara fel..


söker ditt stöd men de finns ingenstans! men de är så de alltid vart ! när jag behöver dig finns du inte du bara fnäser åt mig !!

och en sak till vart är min kusin? ingen aning! ingen få tag på henne! så himla jobbig tid just nu allt ligger på topp sen är man på båtten igen! helt sinnessjukt!!! jag vill inte att de ska hända nått! JAG ÄLSKAR DIG <3! jag har också börjar fatta lite.. att folk som är dum kanske man måste ge sitt stöd till! kanske måste räcka ut handen visa att man finns och kanske får nått tillbaka !

men hör av dig för gudskull ! vi alla är orolig!..



fuck up! allt ihop! inge vidare dagaar! skriver senare hörs pusshej ♥

gå ner i vikt

idag har jag vart på praktiken. sen kom jag hem satt mig framför datan började söka sommar jobb. har sökt till 4 olika hoppas på att få svar på nått av dom. plus att jag sökte på ica här i bergby.. nu har jag precis färgat håret. gjorde de själv och de ska jag fortsätta med blir inte så mycket kladd i pannan och på öronen då! sen igår så fick jag en sklöldpadda :) och den heter doris tyckte de passade på den ist för åke och de är endå en tjej så doris blir perfekt.

sen så fick mamma köpe en plattång åt mig idag för att jag trampade sönder min..
och har knappt sovit nått i natt för vattenpumpen i akvariet låter så förbannat illa och de är inte den minsta sköldpaddan heller den är ju lika stor som en karls hand om han spretar med fingrana.. trodde de va en liten men de va de icke.. sen så ska jag börja med en diet som heter sacred heart hospitaldieten efter 7 dagar ska man ha gått ner 4,5 - 7 kilo. soppan kan man äta hela veckan till frukost lunch och middag. ju mer man äter soppan ju mer går man ner i vikt !!

till nästa vecka ska jag försöka få igång detta ! om de är nån annan som vill testa så finns receptet på soppan här under och hur man ska äta :)!

'
'
'

2 burkar tomater ( krossade eller pressade )
3 stora purjolökar eller en stor lök
5 st kycklingfileér
1 pkt nudlar
1 st stångselleri eller bit
2 burkar gröna bönor eller frysta bönor
2 st gröna paprikor
0,8 kg morötter
vitlök, salt, chili




dag 1 : ät alla slags frukter idag ( utom bananer ) melon är perfekt, lite kalorier. Ät bara frukt och soppa .


dag 2 bara grönsaker idag. ät dig mätt på råa, kokta eller burkgrönskaer. ät gärna blandade grönskaer.
såsom spenat , vitkål  , sallad osv. Inte majs eller bönor. Glöm inte soppan till. till middag bakadpotatis och kryddsmör.


dag 3 ät så mkt soppa frukt grönskaer du vill. efter idag ska du ha gått ner 2 kilo.


dag 4 Idag är de bananer och lättmjölk som gäller. ät minst 3 bananer och drick så mycket lättmjölk du kan.
kroppen behöver proteiner och kalcium. kom ihåg att äta soppan också. nu ska du känna mindre sötsug.


dag 5 biff/kyckling och tomater du kan äta 200-560 gram rött eller vitt kött. och 4 tomater.
och ät soppan minst 1 gång.

dag 6 biff/kyckling och grönskaer så mkt du vill idag. ät soppan också men inge potatis.
 

dag 7 brunt ris ( råris ) drick juice utan socker. grönsaker som även kan blandas med riset. även soppan idag också...

RSS 2.0