Fint väder idag !

Har precis vaknat så godmorgon gott folk :) !
Ska hoppa in i duschen sen fixa mig för att åka in till stan :)
Först blir det 21års firande eller neej först av allt så blir det in till sjukhuset / hud kliniken . Och kolla upp utslagen :) sen blir det att träffa min pappa i Valbo och lämna in telefon och dator ! Sen blir det 21 års firande för Emil min kusin :) !
Sen tippar jag på att det blir en härlig utgång med frugan :) ! Ha en härlig fredag alla glada för jag tänker ha en härlig fredag :)!


Kanon dag !

Hej!
Även om jag var trött efter praktiken så åkte jag till Valbo men mamma inte pappa för pappa var så förkyld .. Men då blev det nya jeans och en ny tröja lovley !

Höll dock på att somna i bilen på väg till Valbo men sen piggna jag till :) då blev det 1 timmes promenad känner mig väldigt duktig :) och med lår och rump skor nu vad dom heter HÖHÖ .. Nu är det slapp framför Big brother :) sen ska jag sova ut i morgon för jag börjar inte fören kl 1 imorgon skööönt :)

Hörssss
PUUUUSSSS ;*


Rast

Hej !

Började kvart i 7 i morse men känns som det går fort fram har hunnit med mycket nu på morgonen ! Så känns jätte skönt annars brukar dagarna gå så himla segt när man är praktikant !
Idag efter jag slutat blir det antagligen att åka till Valbo :) ! Och checka läget !
Ska ringa pappsen innan jag börjar igen och höra hur det blir ! Har inte så mycket mer att säga :)
PUSSS ;*


13:27

Började med att fixa med tvätten så nu har man rena kläder igen underbart ! Sen fick jag för mig att rensa ur garderoben men jag ändra min ungefär lika snabbt som jag kom på tanken ! Det är inget jag orkar göra idag !

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska fixa nått och äta ! Har inte hunnit ätit ännu ! Tror jag ska fixa varm oboy och rostat bröd ! Sen till kvällen blir det en power walk ! Det ska bli riktigt skönt att gå !
I morgon är det dags att sätta sprätt på lite pengar :) ! Så ska ringa min pappa och fråga om vi kan dra till Valbo i morgon ! Ska skaffa mig ett par nya jeans och kanske nån snygg tröja men mer om det i morgon :)

PUUUSSSS ;*


God morgon !

Mamma väckte mig nyss och då märker jag att jag sovit över .. Börja kvart i 7 på måndagar inte okej för jag kommer verkligen inte upp ur sängen .. Också nu när jag kollar ut så märker jag att det snöa lite grann trodde våren var på gång men icke sa Nicke ! Men börjar morgonen med att gå till Ica och köpa mjölk sen blir det varm oboy och rostade mackor yummmmi ! Får se vad dagen har att erbjuda idag :)!

PUUUUSSS ;*


Sov dags !

Hej !
Mitt förra inlägg var för att jag saknar en vis person och att han ska fatta att jag älskar honom .. Eller aha var så ledsen bara och ville skiva till D men jag skrev på bloggen istället för att han skiter ändå i mig ..
Det va inte därför jag skulle skriva ett inlägg nu för att skriva ner mina känslor utan mer att säga att jag mår bättre och är gladare nu än va jag va förr idag och det känns skönt :).
Helgen har vart bra .. Fredags i brist på annat åkte jag till pappsen sov där till på lördag :) .. Lördag åkte vi till Uppsala för att kolla på min älskade bror som hade ishockey cup .. Så då började dagen med att fixa sig sånt som nu tjejer gör .
Sen så åkte jag och pappas tjej före för vi skulle hinna gå i affärer i Uppsala det var lite annat än lilla Gävle HÖHÖ , fanns andra butiker som inte finns här så det var roligt faktiskt och slutade med att vi käkade lunch på en grekisk resturang det var jätte gott :) ..
Sen efter lunchen så bärde det av till is hallen som verkligen var iskall .. Och dom förlorade dom första 2 matcherna men sen tog dom hem segern och det var ju jätte bra dom var lyckligt lottad :).. Så ett bra slut på kvällen..
Slutligen så åkte vi hem och jag åkte hem till mamma igen .. Och innan jag hoppa på bussen hem så träffa jag min älskade fru ! Det var underbart !!
Och idag söndag alltså har det bara vart en slapp dag .. Tagit det lugnt och unna mig med en pizza HÖHÖ !

Också bara en sak om Big brother tyckte verkligen inte att kija skulle lämna huset ! Jag gillade henne det var fart på henne ! Aja nu är det bara tagga in för en ny vecka :).
Varje fall nu har jag planerat in mina dagar det är dags att börja träna igen tycker jag så nu blir det raska 40 minuters promenader varje kväll klockan 9 ! I dryga 2 månader tänkte jag .. För nu ska det bli ändring kulan på magen ska bort !!!!!

Sen så ska ni veta gott folk att jag har blivit stall flicka på senaste dagar ! Så sköter om en häst drygt en mil ifrån där jag bor .. Så håller på att tränar in henne så man kan rida på henne utan problem hon är lite bråkig så nu är det full fart ! Också har jag praktik på det också .. Börjar kvart i 7 och slutar 2 så rätt så sköna dagar :) !
Nu mina kära läsare ska jag sätta telefonen på laddning och vrida på mig och somna in ! Tidig morgon nu som gäller :) !

PUUUUUSSS ;* och Godnatt <3


Orden säger allt !


Hem resa !

Heeej

Har lämnat älsklingen :( har vart en upp och ner vecka älsk har inte vart hemma så mycket då hans bil rasa ihop på motorvägen när vi var på väg på bilträff , så han har försökt fått i ordning med bilen så vi har knappt vart med varandra denna vecka känns det som . Men det har vart bra ändå blev lite sårad men det gick över snabbt ! Också idag vart inget som planerar .. Skulle till pappa eftersom dom vart i thailand men dom var så trötta efter flyg resan så det blev inget .. Sen så skulle mamma hämta mig på stationen blev inget det heller för hon skulle ut och jobba natt
Älsklingen skulle skjutsa mig till stationen men det blev inte av heller för dom var inte klar med bilen .. Så det har vart en dag då inget planerat har inträffat så därför har jag inte sagt hejdå åt min älskling :( det känns men det är inget som jag är ledsen över jag förstår honom också ! Vi kommer ju träffas fler gånger ! Men känns lite jobbigt just nu vill jag bara att jag ska ha gått klart skolan och flytta till honom man har ju inte samma behov av varandra när man ses varje dag ! Så det är nått jag ser fram emot .
Men dagen har inte vart så jobbig fick träffa dannes syrra och hennes gullunge till barn .. Så höll i henne idag för första gången ! Säger en sak man blir ju sugen men också blir man avskräckt så här blir det Inge barn än på ett tag !
Nu har jag precis lämnat uppsala och det betyder att om 1 timme är jag framme i Gävle ..
Orkar inte skriva mer för bokstäverna börja bli suddiga och ser knappt vad jag skrivit .. Så jag lägger ner ha en fortsatt trevlig kväll alla :)


RSS 2.0