Ååh vilken kväll !

Hej alla glada !

Hade en helt underbar middag och bio kväll med älsklingen det var det vårt förhållande förtjänade just nu ! Vi åt oxfilé och fläskfilé och potatisgratäng med pepparsås och beasås riktig gott var det ! Och filmen var inte mega jätte bra men den var helt okej en film man borde se! Dock kommer jag inte ihåg vad den heter !

I morgon åker jag hem till Gävle igen ;( vill verkligen inte åka hem som de är i nu läget ! Det hände nått fruktansvärt hemskt på vägen hem ! Älsklingen fick sladd på bilen och vi snurrar runt och flyget ner i diket ! Jag kan inte förklara känslan jag är så chockad att det ens hände oss men vi hade skyddsänglarna med oss ! Inge större skador mer än att älsklingen är uppsvullen på höger handled ! Och jag ont i huvudet och ont i ryggen :( det stramar till i huvudet då och då och ibland sitter det i ! Också gör det extra ont ibland när jag andas hårt i ryggen ! Men det är Inge större skador ! Jag är fortfarande jätte chockad .. Och det sjukaste är att jag kände på mig att nått skulle hända ! Också gjorde det också ! Lita alltid på din magkänslan den stämmer ! Nu tänker jag sova några timmar sen blir det hem färd :( vill verkligen inte åka hem just nu !

Aja god natt och puss


Undra sa flundra!

God eftermiddag !
Åt lunch för en dryg timme sen ! Det vart bacon och makaroner :) ! Det var riktigt gott faktiskt ..
Nu börjar det dra ihop sig till en by termin i skolan ! Det är Inge jag ser fram emot direkt :(!
Nu vill jag inte tänka på skolan dom sista dagarna på jul lovet !

Idag känner jag att jag vill snygg till mig och göra nånting !! Men vad ska man hitta på ??
Just nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting ! Och älsklingen är ute och sätter upp ny plåt skyltar på bilen nu vad det heter ? Skit samma..
Göra nånting var det ja ! En ska gå på bio men går det nått bra ? En annan sak gå ut och käka och kanske gå på bio ? En annan sak också gå ut på krogen ? Gud vad de finns grejer i mitt huvud som ploppar upp ! Krogen är bara att glömma han vill inte gå ut bara han och jag .. För det är tråkigt så det sket sig ...
Ut och äta och kanske bi då? Det låter väl som en bra ide ? Ska prata med honom om det när han kommer in eller så går jag ut ! Jaja vi får se vad kvällen har att bjuda på ! Bara eftermiddag än så länge !
Jag tänker iaf snygga till mig och sätta på mig nått snyggt !

Har ju en del nya kläder och ett par nya skor om ni ville veta !!

Och ett par till skor kommer det att bli :) men när vet jag inte ! Men som sagt ska snygga till mig och berätta min plan som jag har för kvällen för älsklingen !

Ha en bra lördag
PUUUSSS ;*


AFV

Hej igen ! Heh sitte och kolla på America's Funniest Home Video lite smått roligt så här en fredag kväll när inte älsklingen är hemma.. saknar honom också ska man åka hem snart , vilken dag är inte bestämt än! tror att jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på film och vänta tills äkski komme hem just nu har jag bara så super tråkigt så jag vet inte rikgtigt vad jag ska hitta på! så de blir nog mitt förslag om att bädda ner mig och kolla film! eller så fick jag ett annat förslag i huvudet nu kolla på lägenheter och drömma sig bort ;)! heh! jag vill verkligen flytta ihop med min kära pojkvän nu då skulle allt vara så bra ! allt är ju bara så himla svårt ibland saknaden är stor när man är 43 mil ifrån varandra ! saknaden är lika stor när han är på jobbet! men då vet jag att han kommer hem sen! man kan ju aldrig veta när man ska ses när man bor så långt ifrån varandra! så nu vill jag att älsklingen kan få en lägenhet! också kanske jag kan få praktik här nere men de vet man ju inte ! mina äckliga lärare är lögnhalsar så dom kan man inte lita på dom säger en ska men de blir en helt annan ! jag orkar inte! jag vill bara bo med min älskling! är de för mkt begärt? aja ha en fortsatt trevlig freda alla :) PUSSS ;*

2012-01-06

Hej! Det var roligt att vara med på Daniel´s jobb igår ! som sagt jag somnade till i bilen! sen vakade jag upp också va jag helt störd! vi skrattade och hade det jätte kul tillsammans! Igår när vi kom hem så hade vi lite film mys och de slutade med att Daniel somnade! han som sa att vi skulle kolla på 3 st filmer ! vi kollade på 1 film sen sov han så sött! så då beslutade jag mig också för att sova! Idag har de inte hänt så himla mycket! vi har mest legat och kolla på film! också har vi haft lite myspys med varm oboý och mackor! vi har legat hela dagen i stort sätt! nu för en stund sen åkte Daniel i väg han ska jobba kväll på travet så nu sitter jag med hans mamma och pratar lite ! hörs sen PUSS ;*

God morgon !

Hallå där !
Idag blev det att jag följde med karln till jobbet .
För att jag kände att jag inte ville vara hemma själv idag :( . Känns som de är nån som spionerar på mig hela tiden när jag är där själv ..
Och inatt har det vart en jobbig natt med tanken på att öronen börja klias och det är obehagligt ! Så ska försöka hinna med att gå på apoteket men det vet jag inte om jag hinner med !

Varje fall ! Nyss stod vi still och sen när vi åkte i väg så va rödlysena kolsvarta ! Hela stan hade ström avbrott men nu sattes allt på igen ! Så de var inte så långvarigt !! Och en till sak , alla jävla cyklister i Linköping kan också gå och dö ! Dom cyklar tamifan mitt i vägen där bilar ska köra!! Det stör mig !! Har skrikit rätt ut flera gånger åt en massa folk som cyklat i vägen !!

Jag är på hugget idag plus att jag inte får upp nån värme i fötterna håller på att fä is bitar till fötter just nu.. Så nu ångrar jag att jag inte tåg med mina älskade tofflor dom skulle sitta fiiiint just nu!

Skriver mer sen under dagen kommer antagligen somna snart ! Hahah


PUUUUSSSS;*


Film mys

Hellu !
Ligger i soffan och kollar på avatar . Ätit gott och haft en slapp söndag .. Fixa hästarna för ett tag sen!
Till middag blev det klyft potatis och kött ! Och i morgon har jag bestämt att de blir hemma gjorda köttbullar !! Yummi yummi. Filmen är strax slut blir att hoppa in i duschen sen lägga sig!
Ska ringa min mammi också som jag lovade igår kväll.

Hoppas alla hade ett bra nyårsfirande !
Pussss ;*


RSS 2.0