Mellan dags rea :)

Hej ligger i sängen somnade typ halv 9 är helt slut och tror jag håller på att bli sjuk ! Ont i kroppen :( lagom till nyår...
Men strunt samma ! Mellan dagsresa idag! Vi hann gå i 1 affär stan stängde 4 så jag vart lagom less när jag skulle in i 3 affärer och älsklingen skulle in på 1 !
Men de löste sig vi åkte till tornby där hade det uppe till 5 så jag hann handla lite grann.
Det blev ett par svarta jeans ! LOOOVE IT ! Rätt storlek denna gång vet att jag köpte fel storlek för ett bra tagsen men nu sitter dom perfekt :)!
Och en vit svart randig tröja som jag har en miljon av men ändå ;) !
Sen ett linne med guld paljetter ;)!!
Jätte snyggt är det !!
Nyår inget planerar !! Men vi kommer dit de ända att vi ska köpa smällare haha!
Efter vi vart i tornby träffa vi Pontus en snabbis :)!
Och en sak till när man gick i stan så stannar älsklingen och säger så här : är inte det där Emil ? Jaba vart då? Också kollade jag längst gatan så var det josseh och Emil så träffa på henne och snacka lite :) ! Vi ska träffas här till veckan :) kanon! I morgon tror jag det blir lite bio mys faktiskt både jag och älsklingen har fått present kort på bio :)!
Tycker det är asbra faktiskt !
Näääe nu blir det sova svin trött och ont i kroppen :(.. Och bjuder på bilden haha
Godnatt puusss ;*


God jul

Helle !
Hoppas ni hade en bra jul :) för de hade jag ! Började med att jag åkte till min mormor runt 12 tiden.. Mamma jobba 7-4 så jag åt lite jul mat och öppna paket sen blev det att byta av mamma på jobbet så jobba 4-9 på julafton det gick bra och de var roligt nu var de inte praktik utan jag fick betalt för de!! Och nu hoppas jag på mer jobb :D
Idag är de ju annan dag jul tror jag skit samma 26e december varje fall :) ! Och de innebär att jag ska köpa kläder !
Kanske nått till nyår och nått vardagligt och sådär ! Åkte till älsklingen igår ! Och idag har vi vart i Uppsala och kolla på en bil dannes pappa var också med ! Så nu är vi i Norrköping så snart hemma igen :) taggad till vi ska åka in till stan gud vad jag ska handla :D super taggad :)
Nu ska jag kolla på vägen mår så illa när jag kollar ner i telefonen
Pussss ;*


sov dags!

ojj vilken dag! vaknade runt 10 tiden! eftersom jag hade ställt kl på 10 så klev väl upp halv 11 inväntade att älsklingen skulle vakna och han vaknade runt 12 halv 1 ! sen åkte vi in till stan och emma följde också med! först va vi till banken och satt in lite pengar på kortet eftersom jag är för snål för att ha internetbank .. sen så gick jag och älsklingen och käkade på migel & bar. och emma gick till tandläkaren.. sen va de bara att handla jul klappar! inget vart som planerat eftersom älsklingen dök upp förra veckan! så medans jag köpte hans julklappar fick han inte vara med.. men nu är julklapparna fixade och de känns bra! men mina fötter är typ döda! gud kan ju inte säga att vi var ensma på stan också har vi gått hit och dit.... plus att jag bärde älsklingens dataväska de va inte de roligaste de vara bara jobbigt och sånt.. också självklart hittar man ju en julklapp åt sig själv hähä.. i måndags var vi och firade mig med jenny ! och de vart på resturang jätte mysigt och där köpte jag min först drink.. melon drink jätte god var den! sen efter de så skulle jag och mr D gå och kolla om de gick nån bio för vi hade precis missat bussen och de var 2 timmar kvar tills nästa buss skulle gå.. men som sagt de gick ingen bio :( så vi åkte hem till min pappi ist!.. fortsättning på idag.. älsklingen åkte hem idag tråkigt nog!! saknar honom så.. men om 4 dagar åker jag ner dit :)! ska bli super kul.. varje fall när jag har lämnat älsklingen på stationen så åkte jag hem till pappa där min farmor skulle fira mig.. så vi åt god mat och hade det trevligt :)! nu är jag hem kommen ifrån emma! har suttit där och kolla på film och ätit jordgubbar och grädde MUMS, så här mitt i vintern! nu ska jag koppla in mr D´s hårdisk i min dator och hoppas på att jag hittar en bra film som jag kan somna till.. och nu känner jag mig väldigt väldigt dum ! min sköldpadda har fått nytt akvarie så jag har inte doris i mitt rum längre! och när akvariet försvann så tänkte jag att jag skulle rensa i bokhyllan! ja men visst gjorde jag det! och dum som jag är bär jag ner tvn i källaren så nu när jag kan koppa in hårdisken i tvn så har jag ingen tv i mitt rum så de får bli i datorn! men skönare att titta på tv! men är man dum får man ju äta upp de sen om man inte tänker till lite.. så nu är jag lite små sur på mig själv över det! .. men varje fall har haft en underbar vecka med min mr D ! och kommer känns tomt att sova utan honom nu! men vi ses snart igen! och då blir de mer mys ! lääängtar så ;D!





detta är min julklapp till mig själv, lite frääsig är den allt ;D

puss och godnatt ;*

Wiiiiee

God morgon god morgon !
Ligger i sängen mamma och elvin sjöng just för mig ! Då vaknade jag till liv , men jag är jätte trött och ont i huvudet :( !
Just nu ligger jag bara här ! Kanske ska gå till Ica och köpa nått så man får visa sitt legg hähä.. Nej då ska färga håret de behövs också ska jag duscha och fixa mig sen dra in till stan för ännu mer festligheter .. Och de är inte bara jag som fyller år idag utan mormor Karl fyller ju också år idag .. Så vi ska väl dit och äta ännu mer smörgås tårta haha !! Även fast jag är sviiin trött är jag också super glad haha som igår / natt sprang runt och gjorde mig till ..

Men som sagt blir lite av de goda idag också börjar med att vila ut en liten stund sen färgar håret :)!
Jag och min utväxt haha skit samma jag är glad ändå

Och bjuder självklart på en rätt så ny bild

PUSSSS ;*


18 år :)

Hej !
Sitter i soffan och kollar på never back down med mamma och självklart älsklingen ! Har vart festligheter hela helgen :) i fredags tog jag ett glas vin med cicci och Jossan :)! Sen på lördag var de dags att bege sig iväg hem till pappi . Och där bakade jag min tårta och sen firade vi mig! Sen gjorde vi pepparkakshus :) sen åkte vi med 22:21 bussen mot bergby ! Och de sluta med att vi hamnade hos Jossan men gick hem för älsklingen kände sig hängig ... Sen så var de söndag och då kom min mormor och firade mig man kan ju tro att resten av släkten dött på mammas sida men aja . De blev nån bit smörgåstårta och rulltårta med grädde på och hallon :).. 18 år kan inte beskriva nån speciell känsla förutom att man kan köpa allt nu näst intill utan att gå på systemet då .. Känns kul på nått vis jag kan inte beskriva hur de känns jag är värsta glad medan 2 slö högar ligger i soffan bara heh. Nu tänker jag iaf äta mer tårta och ha de alldeles underbart med killen min
Just ja håll på att glömma har ju byggt snö lyckta idag eftersom de snöar så mycket här :) haft de väldigt mys :)

PUUSSSSSS ;*


Happy face

Hej alla söta läsare!
Ligger här i sängen och kollar upp i taket nejrå inte riktigt. Det knackade på dörren och jag vart skit rädd tänkte vem kommer och knackar på så här sent så smyger fram till dörren och öppnar rädd som jag va också ensam hemma mamma jobbar natt aja ska komma till sak.. När jag öppnar dörren så står min älskade pojkvän utanför. Jag kan inte förklara känslan precis men jag blev så glad så glad gud vad glad jag blev .. Han bara stod där jag som saknat han så . Visst skulle de vara bra om man visste att man skulle få besök men de vart en stor överraskning också .. Så nu ligger vi här i min säng han sover jag tänkte att jag bloggar väl lite då :) just nu är livet underbart ! Också söt hjärtat mitt då.. Har köpt ett halsband åt mig :) jätte fint ett silver hjärta med bling bling .. Kommer alltid känna på det varje gång jag saknar honom .. Blev jätte glad de var så fint! De är min älskling de heh ..
Åter till denna dag, var så att min lille bror elvin firade lucia idag. Så har vart på lucia firande .. Jätte sött med ungar som var pepparkakor och tomtar och stjärngossar och lucia men det var mest tomtar..  Men jag är så glad över att älsklingen kom hit .. Han kom ju så sent eller sent och sent vid 11 men ändå har inte hunnit umgåtts så mycket än Men det ska vi ändra på!! Ska mysa sönder med honom när han vaknar kanske dags för mig också att säga godnatt så jag är på bra humör när jag vaknar :) så godnatt och va de bara
PUUUSSSS ;*

blääääääääääääää

kul liv somnade och sov 2 timmar sen vaknar jag och är jätte pigg -.- tänkte att jag skulle lägga mig och kolla på beck , också fick jag för mig att jag skulle gå och häng tvätt. så fixade med tvätten lite och nu ligger jag här igen! skulle vara grymt skönt att sova men vad gör man när de inte går? man bara ligger och vrider och vänder på sig. sen tar man upp datorn då blir man sittande eller halv sittande ! också min tåfan, de har spruckit mellan tån jätte obehagligt .. uuh säger jag.. finns inge värre än fötter jag hatar verkligen fötter ! vet inte varför men de är nått som äcklar mig..

usch jag har en grym huvudvärk! på tala om annat så här om dagen så kollade jag på pirates of the caribbaen.. också när jag hade kollat på dom 2 försra så va jag så inne i filmen så jag tänkte jag sätter väl på 3an också, sen insåg jag att jag faktiskt lärde sova! också höll jag på att somna och då hör jag hur garderobs dörren åker igen! då trodde jag att kraken va i min garderob hahah ! men de va katten som gick ut ifrån gadreoben så slutade med att jag sov med lyset tänt.. haha jag tyckte de va riktigt äckligt.. nu har jag delat med mig av det! nu tänker jag kolla på beck och sen försöka sova! och hoppas huvudvärken går bort.. !




också får älskli vara med för att jag älskar honom så mkt!

PUSSS ;*


2011-12-12!

Hellu!


Nyduschad yää ska snart föna håret! sen tänker jag krypa ner i säng! för nu ska det sovas! gud så skönt de ska bli att sova!
 gick och la mig halv 8 i söndags morse ! så de vart bara katt skit av allt men skit samma nu är jag trött och tänker sova!

Har gjort pannkakor idag ! MUUUUUMS !

och kalrn min han jaaa han är bara för go! tänk att man kan blir så glad av ett sms så man fäller trårar han är ju bara för söt när han vill och känner för det. nu är allt perfekt! och inte nog med de så är de nån som fyller år om 7 dagar yääää ;)! jag vill bara vara hemma tiden går fortare då men ska ta mig till praktiken i morgon :> ! och idag fyller ju bästaste josefine stort grattis till henne :)! de är så trist så trist! idag va de snö blandat regn hur kul är det när de är december.. nu vill jag ha vitt uatnför fönstrena! detta börjar bli väldigt väldigt tråkigt ! detta plask och man vet inte vart de är halt! neeej ge mig snöööööö! jag är nog den ända männiksan som vill ha snö .. heh







Godnatt PUSSSS ;*


döööö!

Heeej!

Pepparkaket gick väl sisådär! mjuka pepparkakor och ingen som orkade göra de knappt!
jag hade inte sovit på hela dygnet så va lagom trött!! jag bara skulle hålla mig vaken så jag kunde gå och lägga mig i tid sen på kvällen, visst klara jag de! och somnade väl 10 på kvällen eller nå sånt! också sova jag till 4 dagen efter! så nu sitter jag här utan sömn igen!! jag har försökt med att sova men de bara inte funkar! jag kommer ha en katastrof idag på praktiken!
om jag inte somnar nu och sover en timme innan jag ska upp!! gud jag vet inte vad som får mig att sitta uppe! jag trodde jag hade slutet med detta för man klarar de inte i längden man man en bitter bitch! om man får sin sömn som man ska bli man en glad och en positiv människa, skit samma kolla på leva livet! aha jag tror jag kolla på den när jag va barn! och tyckte den va bra! men nu kan jag säga va var de där för film? ingen handling eller nånting .. den sög verkligen ! nej nu tänker jag försöka sova min timme här! och lida nått förbannad denna skit dag! känner på mig att de är en skit dag redan nu..

aja godnatt! eller godmorgon vilket som!

om 8 veckor !

Hellu !

jaa då va bocken borta då! och ingen ny fick vi heller! visst är de kul när den brinner för de har blivit en tradition  av de hela! men jag tycker att man ska bränna ner den till nyår :) haha jaj jag hann inte se bocken innan den brann ner.. 

också att tiden går så himla fort! redan december ! snart är de jul och innna jul så fyller jag ju år ;D haha 16 dagar kvar woopwop tänka sig att ja snart levt i 18 år hahah! till veckan blir de att kolla  på julklappar :) vet 3 saker jag ska köpa! men kan ju inte avslöja de här tyvärr ;(! ska varje fall vara med min kusins flickvän! efter som min kusin jobbar borta så hon blir själv under veckorna ! då tänker jag att jag kunde vara med henne! vi ska ta en fika och bara ha de super mys :)! mer om de kommer väl till veckan!

och idag ! eftersom de är ett nytt dygn! så kan jag avslöja att vi ska baka pepparkakor! här hemma :) och bröd står också på schemat !

också om dryga 8 veckor blir jag matte! jag har skaffat en egen katt den ska bara vara min kissemiss! den är jätte jätte söt! jag såg en bild på den och fall pladask för den! så himla söt! så den lilla sötnosen får jag hem ! jag är så glad !
har ingen bild på den än! och lär inte få de fören jag hämtar sötisen! den är bara några dagar gammal nu! jag tror jag föll för den för den hade gul nos! ifrån pannan och ner till nosen är den gul! såå jäkla söt!

Nu ska jag kolla på film och försöka sova :)! också ska jag ha en toppen dag i morgon men julbak :D

heh
PUSS ;*

RSS 2.0