...

lycklig på utsidan krossad på insidan !
alla människor är inte perfekta ! jag är verkligen inte perfekt ! jag känner mig som en stor idiot när jag tänker på vad jag kastat bort! jag hade nånting alldeles underbart men jag kasta bort det! svartsjukan tog över och jag förlorade det fina jag aldrig ville förlora ! jag har ett leende dag in dag ut men inombords gråter jag ! som man säger man inser inte vad man förlorat fören man förlorat det ! du va inte heller perfekt du va en rutten människa på insidan och en fin människa på utsidan ! jag va inte heller den bästa personen men jag var dig trogen och gjorde verkligen allt för att INTE förlora dig! 
 
men den hemska svartsjukan förstörde allt! det går inte en dag utan att jag fäller en tår för oss !jag vet inte varför jag skriver ut det ! vem bryr sig ? livet gå vidare? nej man måste kämpa för att det ska gå vidare ? men jag kämpar och kämpar men jag kommer ingenstans jag kastar bort allt det fina och ler på utsidan men i själva verket mår jag dåligt över att jag kasta bort en sån fin vän en bästavän som jag kunde luta huvudet på hans axel och säga vad som var fel och han lyssna ! en vän som jag bråka med som vem som helst ! en pojkvän som man aldrig mer kommer få kalla för pojkvän en person som jag verkligen älskade på riktigt ! han visa mig vad kärlek var ! men nu har jag förlorat det bästa jag någonsin haft ! min andra halva är som nån dött och aldrig mer kommer tillbaka! det har snart gått hela 5 månader ! tiden har runnit iväg ! inte ens ett hejdå inte ens en puss inte ens ett " jag älskar dig " 
sen var det över!  allt försvann det fina krossades ! känns som jag aldrig kommer älska nån som jag gjorde med dig ! jag kan inte ens tycka om nån som jag gjorde med dig ! när jag träffar nån känns allt fel! jag försöker  lämna dig men det går inte ! du kommer alltid finnas kvar i mina tankar! jag vill inte skriva att du finns i mitt hjärta för det låter så töntig men det är faktiskt sant men töntigt! stackars människa som läser allt detta ! 
nu har jag fått ur mig det som känns jobbigt ! och man måste den man älskar fri för att den ska förstå att man älskar den eller hur det var! 
 
ett liv utan dig är som ett liv i en stor sorg ! tänk att utsidan inte visar så mycket som en insida ! en utsidan är bara ett utseende som vilken som helst kan spela över jag har lyckades .....
 
 
 

Nöjd

Hej pullor gullor !

Jag Testa med lite ögonskuggor .. Och jag blev rätt nöjd .. Att man aldrig tänk på svart och gul ?! Det är väldigt fint ihop .. Nu kommer det en bild för jag tyckte det blev bra faktiskt . Men har Inge mascara eller fixat ögon brynen så det får vara som det är !


PUUUSSS ;*


Godmorgon !

Hej pullor gullor !
Morgon pw - check ..
Nu väntas det frukost sen gym , sen till kvällen blir det ut på äventyr och jag hoppas det blir bra ! Heh ..
Ingen aning vad jag ska ha på mig men det är ingen brådska än funderar på att ta en Power nap så jag vaknar till liv ? Skulle ju vara nånting det !

Blir att köpa massa återfukdande schampoo och sådär när mina pengar behagar att komma in på mitt kort .. Att det alltid ska vara nå krångel med pengar , Varför ? Aja dom kommer väl när dom kommer .. Nu ska jag vila lite sen får vi se vad för middagen / eftermiddagen bjuder på ;p !
har inga bilder heller så får bli nå skrot jag har .. Hahah blir lite roligare med en bild än ingen bild inte världens bästa bild men men ..
PUUUSSS ;*


hår inpackning

Heej pullor gullor !
 
sitter just nu med hår inpackning som jag letade upp på googel hopppas det funkar .. vet att jag höll på en hel del när jag färgade håret tyckte det vart bättre då men vem säger att det blir samma på löshår? gymmet gick kanon idag också känner att jag är på topp och vill kämpa för att få bort den lilla öl kaggen .. 
jag simmade 2 km igår också riktigt upp friskande och härligt.. nu väntar jag på att mamma ska komma hem så man kan gå sin kvälls pw ! idag gjorde jag även ansiktmask känner mig fräch nu är det bara håret kvar och jag hoppas verkligen att det blir bra heh.. 
 nånting mer? nej jag tror inte det ! jooo jag har träningsverk hur underbart är det inte ? då vet man ju att man gör nån nytta varje fall!
 
 
 
dock inte seriös bild
 
PUUUSS ;*

tränings pass!

Heeeej pullor nyss hem kommen ifrån gymmet :)!
 
det var ju ett tag sen jag var på gymmet och det känns i hela kroppen, att man blir så otränad så fort ??... nu är jag igång igen och denna gång hoppas jag att det håller i sig :D... Nu sitter jag och tänker på mina kära läsare att ni vill ha nånting att läsa om heh.. 
 
gym passet var helt okej kör ett nytt i morgon ! och klockan bara rinner iväg när ska jag få slå ner röven och bara ta det lugnt ? igår åkte vi till stallet och va där hela kvällen har saknat min bebis vi red ut i skogen sen tvätta vi dom så mysigt att bara vara .. alla  tankar om hur man mår glömmer man för några timmar häst är nog det bästa som finns .... ska ta mig en pw nu med hundarna några km ! jag och mamma gick igår kväll också , och du hälsade vi på kosserna också höh .. men jag var liv rädd för dom av nån konstig anledning ? vågade verkligen inte klappa mamma tyckte att jag var en fjolla .. HAH sånt som händer ska drcika om min älskade redbull sen ut på en pw.. kan ju säga så här efter igår eftersom jag gick snabbt jag tror jag aldrig gått så snabbt när jag tagit en pw så det känns att benen är sega idag ..  MEN jag ska inte ge upp jag kommer klandra mig själv om jag ger upp ! Men en annan sak om vädret håller i sig så kommer jag lägga mig och sola också för det är dags att sola igen just nu är det strålande sol och jätte varmt inte kollat hur många grader hoppas det håller i sig i några timmar till då skulle denna dag vara perfekt ! om jag får lägga mig i solstolen efter träningen! mysigt ! HAHAH .. har inget mer att skriva ? nej tror inte det hoppas ni mår bra för det gör jag idag !
 
 
 
 
PUUUUSSSSS ;*

2012-08-15

Heellu ! 
telefonen fuckade ur totalt i förrgår kväll vet inte om det vart så länge men märkte det då! fick inte upp nånting typ kunde inte komma in på nån app/spel jag hade på telefonen funkade inte även om jag starta om den ?!?!
så igår morse eller när jag hade vaknat så fick jag återställa den ! ingen bortförklaring varför jag inte gjort nå inlägg ! 
 
Idag ska jag till vetrinären med min stackars misse kisse .... som hade en sån otur att hon föll ner ifrån balkongen här om kvällen :(.. hade en helvetes dag eller jag hade vart arg hela dagen det minsa lilla blev jag arg över ..
också skulle mamma gå ut och röka också glömmer hon katten på balkongen så hon ramlar ner .. och innan VI märkte det då?!?! jag har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv ner ifrån tappor .. hon har verkligen inte vart sig själv min lilla ängel .. hon har typ bara legat och sådär :(.. 
men nu är frågan vad jag gör uppe? jag drömde om Daniel som alla andra äckel nätter känns det som ! och denna gång vaknade jag insåg nått alldeles utmärkt , DET VAR HAN SOM FÖRSTÖRDE VÅRT FÖRHÅLLANDE INTE JAG !!! jag insåg det när jag vaknade och studen då jag ringde han som en galning och prata in på telefon svararen och det var jag som gjorde slut ifrån första början INTE han ! det var jag som sa att vi NOG inte borde vara tillsammans längre. visst jag var jätte arg då så hann inte riktigt tänka vad jag sa , rätt så onödigt . MEN ändå det kändes som en lättnad precis efter kom ihåg att jag ringde mikkis efter och inte va jag ledsen som man kanske borde vara ? Jag vart en ny männsika jag hade ett leende på läpparna inte ett falsk leende utan ett leende av lättnad allt kändes så lätt ! Hata är ett starkt ord jag kan inte säga att jag hatar honom .. jag hatar sätte han haft jämt emot mig inte så konstigt nej precis ! 
 
jag känner mig redo att satsa på kärleken igen nu är det slut på att fjoll jag är ju ändå så singel jag får göra vad jag vill utan att nån annan ska bli sur på det jag gör.. Idag kommer bli en bra dag fått skrivit av mig och ska snart ta mig en snabb dusch så jag är lite fräcsh när man kommer till sjukhuset med misse ... 
 
Men telefonen mår bra nu och sådär ! ska bara få ner alla appar igen heh.. Har vart lite kraslig sen jag stoppa i P-staven men allt har lugna ner sig nu tror jag ! sen mitt humör det är inget jag kan råför just nu humör svängningar så det finns inte .. Det går väl också över snart . något mer? nej jag tror jag ska sova nån timme till.. klockan är ju ändå bara 8 och jag har sommarlov !!!! 
SNAAAART börjar skolan också jag ser fram emot det .. Det ska bli kul att komma igång igen och dessutom är det mitt sista år !!! jag som aldrig trodde jag skulle komma så långt men det gjorde jag med allas stöd och sådär SKÖÖÖÖÖNT ! nääj nu ska jag hitt på nå annat sova eller duscha spelar ingen roll bara jag får lite mer sömn än 5 timmar ... 
 
 
 
 
 
 
 
PUSSSSSSS ;*
 

Allmänt

Hej Pullor ! Jaa vart ska man börja igår åkte jag till skutskär och små drack lite medan alla andra var jätte fulla jag va nyktrast ! Det var lite annorlunda hur deras fester var .. Men det var kul och idag har jag vart trött och seg kom hem för nån timme sen , käka lite kolla på film och sådär .. Nu ligger jag i min underbara säng och ska strax sova :)... Sen så har jag boka tid för implantat i höften höh .. Sjukt jävla snyggt är det så den 23e smäller det .. Ganska dyrt tyckte jag men vet ni det är värt det för snyggt kommer det bli .. Så nu ska jag sluta dricka cola och börja motionera. Inte så kul att ha häng mage om man ska pimpa upp magen .. Hahah nej nu säger jag Godnatt också får ni en bild på en mage som det är implantat på ! Så alla förstår vad det är jag menar .. Lätt värt får kosta vad det vill ! PUUUUSSA ;**


Slapp dag !

Hej pullor ! Igår va jag mamma och Elvin på stranden himla skönt och ligga i solen och lyssna på musik och ha en skvaller tidning ! Awesome :). Senare på kvällen åkte jag till min fina vän mikkisklittis ;).. Vi slappa och tog det lugnt :)! Nu är det en tråkig söndag och jag känner mig lite hängig ! Hoppas det gått över tills i morgon för då ska jag träffa mikkisklittis och jag ska in på REDRUM och kolla om dom piercar höften eller hur man förklarat .. För då tänker jag pierca min höft/mage tycker det är snyggt ! Plus ja ni ska få se min snygga bränna som jag skaffa nig igår den är ju otroligt vacker , eller inte .. Haha fast den ser mycket bättre ut idag än igår ! Så frågan är ska man gå ut och lägga sig i solen idag igen ? Eller skippa .. Menar det är rätt så molnigt ute.. Jag blir inne och vilar upp mina krafter !!!! Och brännan ! PUSSSSS ;*


Super nöjd

Hej pullor ! Före och efter bild . Nu har jag kommit på hur man lägger in fler bilden ifrån telefonen hahah ! Blir ett väldigt kort inlägg är super trött . Sitta still i 4 timmar är ingen höjdare ... Nu ska jag försöka sova så Godnatt alla ! PUSSS ;*


Fiiiix / stan

Ja godmorgon pullor ! Ligger och drar mig i sängen , vaknade tidigare än vad jag skulle så är sådär lagom trött men det går inte att somna om :/.. Frissan var det ju idag! HÖHÖ tänker försöka somna om en liten stund så jag orkar med frissan så jag inte somnar i stolen heh . Lite förändring ska ju ske ! Det gillas .. Men nu blir det att försöka blunda lite till sen kliva upp för att dra mig in till stan och gå till frissan :)¿¡ Sen får vi se vad denna dag har att bjuda på efter frissan . En sak vet jag redan nu ska möta upp Henke och vi ska byta lite kläder som är för små . Fick 2 st sommar klänningar av mamma igår men den ena var för liten så ska se om det finns i en större storlek! Sen Henke fick ett par shorts som var för små hahah !!! Sen blir det att hitta en optiker också. För nu ska det bli körkort och grejer för hela slanten .. Nej inte riktigt så men körkort tillstånd kan man ju börja med ;) så ska fixa mig ett syntest igår hade optikern inte tid så ska kolla om det finns nån som har tid idag i stan :)! Annars går jag in på en kör skola och bokar tid där :).. Men blunda en stund vara det ja ! PUSSSS ;* alla fina människor !


Mot stan

Hej pullor ! Ligger i sängen och drar mig :). Ska snart kliva upp och fixa mig för en dag i stan och leta present åt hääänkipääänky som fyllde 19 år ! Lovade mamma att vara klar tills hon kom hem ! Så börjar Bli dags att sätta igång ;p.. Och imorgon blir det att sätta i löshåret jag längtar så mycket ... Ska inge ligga och dra mig längre utan kliva upp och göra nån nytta ! Blir ett kort inlägg så hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha PUSSSS ;*


RSS 2.0