överraska mammi

håller på och städar så mamma blir glad när hon kommer hem då hon bara jobbar jobbar och jobbar så tänkte vara snäll mot henne och städa hela huset :).

Idag är det banan och mjölk som gäller men jag känner knappt nån hunger längre så vet inte hur det kommer sluta! kort inlägg skriver mer senare

PUSSSSS ;*

försöker med allt

Hellu!
sitter i soffan och kollar på cklick med min fina vän cicci. när det är reklam så börjar jag göra situps och lite upphopp och hoppar hopprep enbart för att få bort magen! jag vill verkligen få bort den nu nu nu! så kommer hålla på såhär tills det inte finns någon ork kvar! Snälla nån det borde ju funka om jag håller igång hela tiden tycker jag! och det är ju rätt mycket reklam på alla kanaler så nu ska jah hålla på såhär tills dieten är avslutad och om jag gått ner 7kg denna vecka kommer jag inte fortsätta men om jag gått ner mindre kommer jag fortsätta med denna diet tills jag mått mitt mål. helst skulle jag vilja gå ner 10 kg för då har jag gått ner dom kg jag gick upp dom senaste 2-3 åren..

Idag är det lördag och det är melodifestivalen som jag och cicci ska se sedan blir det åsa nisse efter det!
nu hoppas jag att jag har kraft för viljan finns och för det ska gå hela vägen så måste jag ha kraft nu kör jag mitt race och hoppas på det bästa!

vi var på gymmet i morse och körde järnet, körde mesta dels rumpa och lår och mage bara! äter min soppa på löpande band ju mer man äter desto mer går man ner i vikt! taggad på nytt och hoppas det håller hela vägen! stolt över mig själv!


PUSSSSS ;*


fuuusk

hej!

tog mig en promenad med min vän cicci för jag fuska med dieten jag klarar inte av spenaten höll på och spy så då blev jag så less och arg så gjorde iordning macka och oboy så men ångest efter så blev det en promenad på 5 km. och imorgon bitti blir det gymmet och sedan promenad.

just nu sitter vi bänkad i soffan framför gladiatorerna. önskar jag kunde sova men måste ju se farmen så får sova efter det och invänta morgon dagen ;)

hoppas huvudvärken försvinner bara



gått ner nästan 3 kg stoooolt!



PUSSSSS ;*




sugen på bröstförstoring!

Heeellu
 
sitter här 2kg lättare ungefär och känner mig jätte glad för det. Men jag har blivit jätte dålig går omkring med sprängande huvudvärk och känner mig jätte yr och svag i kroppen. idag är jag inne på dag 2 med dieten och jag hoppas det vänder snart lite ork skulle ju sitta fint. jag som hade planerat att jag skulle röra mig under denna vecka men bullshit går inte jag orkar ju ingenting. 
 
ja om 4 dagar åker jag till stockholm då det blir mys med pojken självklart sedan arbetsintervju och sedan ska jag till conturkliniken för en konsulation ska ta bort några ärr senare i framtiden men ska få komma och se olika bilder och få prata lite ser fram emot det. 
 
just nu sitter jag och kollar på plastikkirugerna och jag blir så sugen på en liten bröstförstorning. Inte nå jätte pattar utan lagom känner mig så platt ibland. så blir förhoppningsvis att spara ihop till det. och om jag får sommarjobb har jag ju större chans till att spara och ska börja spara lite smått nu också medans jag vet att jag har pengar. så sugen på det...
 
 
kollade också på en unge i minuten och då blev man mer avskräckt.. inge sugen på att skaffa barn inte än på nått år. men sedan när försäldrarna blir så glad när dom får hålla i den lilla som kommer ut blir man allt lite sugen heh men nej inge barn inge barn. måste ju börja mitt nya liv först kanske en flytt till stockholm bli sambo och herregud det jag ser fram emot nu. bo med nån man älskar och känner att man vill leva med.. så kanske blir sambo om några månader.. tänker åter igen sätta mig och kolla lite lägenheter och sådär. och ta en brus tablett huvudvärk och illa mående som satan och vila lite.. innan jag ska äta spenat usch jag tänker pina i mig det hatar spenat men måste få i mig lite så ska koka ihop det men tror jag ska vila måste få nya krafter..
 
 
PUUUUSSS ;*
 
 
 
 
 

sacred heart hospital dieten

Ingerdienser till soppan
2 burkar tomater ( krossade eller passerade ) 
3 stora purjolökar eller en stor lök
5 st kycklingfileer 
1 pkt nudlar 
1 st stångselleri eller bit
2 burkar gtöna bönor eller frysta bönor
2st gröna paprikor
0,8 kg morötter
Vitlök chili och salt.

Hacka alla grönsaker. Strimla kycklingen släng ner alla ingredienser i en kastrull och fyll upp med vatten så det täcker. Koka allt i ca 15-20 min peta ner nudlarna de sista 4 minuterna.

Gör dubbel dos av detta och frys in så slipper du göra mer om det inte räcker hela veckan. Krydda som du vill med vitlök, salt peppar och persilja osv. Du behöver en 12 liters kastrull till dubbel dos ( räcker att göra en vanlig dos blir as mycket soppa )

Denna soppa kan ätas hela veckan ( då du är hungrig )
Ät så mycket du vill det är inga extra kalorier. Ju mer du äter av soppan ju mer går du ner i vikt. Ät den till frukost lunch och middag.

Dag 1. Ät alla slags frukter idag ( utom bananer ) melon är perfekt, lite kalorier. Ät bara frukt och soppa idag.

Dag 2. Bara grönsaker idag. Ät dig mätt på råa, kokta eller burksgrönsaker. Ät gärna blandsgrönsaker såsom spenat vitkål sallad oav. Inte majs eller bönor och glöm inte soppan! Till middag bakadpotatis med krydda smör.

Dag 3. Ät så mycket soppa, frukt och grönsaker du vill. Efter idag ska du ha gått ner 2 kg

Dag 4. Idag är det bananer och lätt mjölk som gäller. Ät minst 3 bananer och dricka så mycket mjölk du kan. Kroppen behöver proteiner och kalcium kom ihåg och ät soppan också idag ska du känna mindre söt sug.

Dag 5. Biff/kyckling och tomater. Du kan äta 200-560 gram rött eller vitt kött och 4 tomater. Ät soppan minst 1 gång

Dag 6. Biff/kyckling och grönsaker så mycket du vill ät soppan också men ingen potatis.

Dag 7. Brunt ris ( rågris ) drick juice utan socker. Grönsaker som även kan blandas med riset. Soppan även idag.

Eftrr 7 dagar ska du gått ner 4.5 - 7 kg. Du får inte göra dieten direkt efter om du gått ner mer än 7,7 kg. Utan vänta minst 2 dagar innan du börjar om igen.

 

du kan göra dieten hur ofta du vill. Den rensar kroppen på toxiner ( gifter )

och du kan få bättre hälsa, det måste minst gått 24 timmar efter avslutad diet innan du kan dricka alkohol. Detta har med fettsamling att göra. Denna diet påverkar människor olika. Efter 3 dagar kommer du ha mer energi än när du började dieten så länge du inte fuskar.
efter några dagar kan du känna lite oroligheter i magtrakten. Om det inträffar, ät lite fiberrikt. Även om du får dricka svart kaffe under dieten, så efter 3 dagar kan du känna att koffeinsuget minskar.

soppan kan ätas när du är hungrig under de 7 dagarna. ät så mycket du vill, och kom ihåg att ju mer du äter desto mer förbränner du. Man kan äta grillad, kokt eller bakad kyckling istället för biff, men absolut inte skinnet på kycklingen. grillad fisk kan ätas ist för biff men bara en av biff dagarna. Kroppen behöver den höga halten av protein i biffen. INTE INTE INTE: bröd alkohol eller kolsyrade drycker, minneralvatten osv. Ingen stekt mat förutom biffen. GÖR, GÖR GÖR drick massor av vatten. Minst 6-8 glas om dagen.

denna diet kommer ifrån sacred heart hospital och brukas av hjärtpatienter för att gå ner så fort som möjligt. vanligtvis inför en operation


sacred heart hospitaldieten

Nu ska jag leva på soppa gick upp började leta efter pappret där allting står hur jag ska äta osv så idag får jag äta frukt och soppa bara. och efter en vecka ska jag gått ner 4,5-7 kg och hur underbart låter inte det ska vänta på mamma så vi kan åka och handla allt som behövs, ska göra en dubbel sats så jag har för en hel vecka..
 
tyckte jag var jätte tjock idag och kände mig jätte äcklig om jag går ner 7 kg nu så kommer jag börja träna som satan så jag får till magen som jag vill ha den och sådär.. också ska jag pw under tiden ja äter detta så jag får ett bra resultat så kommer börja göra soppan här snart och sedan äta den nånstans i min blogg finns receptet på soppan men kan ju skriva om det fast inte nu för nu ska jag för bereda på lite grann.. också ska jag och mamma rulla till ica och sådär. men först av allt ska jag gå och hämt tvätt som jag har i källaren.. ååh nu fick jag in motivationen igen!!! höh!!
'
 
 
PUUUSSSS

ojjjj

råkade publicera inlägget utan att skriva klart det :O. var då inte meningen. ja men funderar ju helt klart på att gå ut och gå eller ska jag vänta tills jag börjar med min diet.. kommer noll motivation fram suuuuug ge mig motivation och röra på mig och bli smal!! nu sög ju denna dag mer än någonsin sånt här gör mig less. kliver upp och äter frukost istället och pluggar lite!

PUUUUSSS ;*


God morgon

ligger än i sängen frågan är bara om jag ska ut och gå nu när det lugna ner dig med allt snöande

tisdags kväll

heeej ligger i sängen förflyttat från soffan till sängen. kolla lite Facebook och lite sånt då det blev världens tjafs då det var en kille som skrev ett i bassis tidslinje och sa att han hört att han hade klamydia liksom hur kan man vara så taskig? så blev arg tycker det är sjukt dålig stil.

Sedan därför jag logga in var för jag skaffa någon app som ja jag förstår inte vad varför liksom, videofyme? ja skulle kolla på ett video inlägg och då lärde jag ta hem appen föe att kunna se tydligen. så nu är jag med där också. jaa skriver ifrån telefonen så typiskt att man inte kan sprida bloggen i grupperna på bdb kommer alltid säga bdb för jag haft det så länge haha ..

fick i mig en semla idag, och nu har jag ändrat mig igen, sa ju då att jag skulle köpa natrulett diet och smaka och bilda min egna uppfattning om det, så gjorde jag också så ska köpa en hel låda när jag får pengar sedan är det slut med allt skit för nu ska jag träna satan. jag vill iag vill och nu ska det hända. även fast jag tappar motivationen efter 2 veckor så nu ska jag tagga till som fan.. märkte ju skillnad på dom 2 veckorna jag höll på så om jag höll på nu så skulle jag nog vara i form. Men vi börjar om och ser hur det går. nu är jag dock inne på en bantnings diet så nu måste jag tappa kilon!

Godnatt PUUUUSSS GULLHÖNOR ;*



'-22/2-2013 14:30-'

Heeej gullhönor!
 
sjuuuukt nervös inför interljuv nästa fredag. Hoppas det håller i sig nu och att det går bra för mig, ringde hon som jag ska ha interljuv med igår och frågade lite allmänt om vad som krävs. Då trodde hon att jag inte var intresserad av nån märklig anledning. vet inte varför men hon sa om du inte ska komma så får du höra av dig.. liksom jag ringde bara för det kändes mer seriösare att prata i telefonen och så man får höra varandras röst. Men stockholmare är ju lite märkliga också.. Så då blev jag mer nervös och börja tänka dom kanske inte vill att jag ska jobba som personligassistent. Alla tankar som snurrar runt.. men jag har lugnat ner mig lite.. Blir också att ringa till äldreboendet i trånkan så jag kanske kan träffa chefen där med när jag ändå är i stockholm. 
 
Idag är det tisdag fettisdagen, semlor så det står härliga till.. och pannkakasdagen ja en tjockis dag med massa grädde och massa kladd kan man lika gärna säga. vet inte vad jag ska skriva mer känner mig rätt tom på ord och kortslutning.
 
 
 
PUUUUUSS ;*

brååååååååk

heeellu!
 
Nu är det bråk i stugan igen som vanligt känns det som och jag orkar inte. Känner hur ledsen och alla energi försvinner.. Hade jag kraften och om jag inte älskade dig så skulle jag lämnat dig för jag förstår inte hur du tänker.. 
 
Men nu ska vi vara go och glada det är lördag snart är helgen över. Jag har vart på bio med mamma och lillebror Elvin idag vi var på sune i grekland helt okej film. 
 
lite framåt nu på Måndag blir det att ringa till företaget där jag kanske fått sommarjobb och höra och få lite information.
 
Men ikväll blir det meliodifestevalen och hoppas på att det är bättre denna Lördag.
 
Nu ska jag sluta klaga på pojken min men hoppas han förstår nånting när jag sagt det jag vill ha sagt så länge lättnad ifrån hjärtat att säga att jag inte vill ha ett hemligt förhålllande då det känns som det är stört hemligt ni vet jag  vet min familj vet mina vänner vet min släkt  vet. Men frågan är om det är bara han som vet, så tror jag i alla fall för det vart väldigt tyst.'
 
 
nu är det melodifestivalen 
 
 
PUUUSSS ;*
 
 

Går bra nu!

Heeeeej!'
 
Annonsen borta som personlig assistent. Som jag tar så positivt för dom har hört av sig till mig och vill att jag ska komma till Stockholm och träffa kontaktpersonen och tjejen jag ska vara personlig assistent åt. Det är en obeskrivlig känsla fjärilar i magen tårar av lycka ett leende på läpparnna. Jag är så glad så glad. sitter och kollar inredning till Antons lägenhet, kollar efter lite större...
 
Mamma köpte alkohol fritt vin så vi sitter och firar. Men nu är det äntligen helg och jag ska ta det lugnt plugga lite och slappa bara.. Tycker jag förtjänar det nu när jag fixat allt och allt ligger på sin plats. Ni kan aldrig förstå min känsla. Men ska kolla  vidare på inredning och sånt nu när äntligen jag kan få köpa det jag vill ha till "mitt hem" hur underbart är inte det... VUXEN livet börjar snart!
 
 
PUUUUSSSS ;*
 
 
 
 
 

sööööva

nu säger jag godnatt nå mer än så blev det inte, en bild på naglarna kommer med... så godnatt


doktor nagel fix mat hos pappa.

vart ganska mycket idag naglarna jätte fina. trevlig stund hos pappa. otrevligt hos doktorn. men ändå har det vart en bra dag. på väg hem nu för att se farmen sedan sova praktik i morgon.

åhh idag kom min älskade student mössa så himla glad så himla fin. äntligen kan man känna att det börjar närma sig. snart dags att leta student klänning skor och allting som ska inhandlas.

var en skit konstig invandrare vid bussen stod först i buss kurn också sedan gick jag bakom och ställde mig. Då ställer han sig framför och rå stirrar på mig. skit äckligt. Sedan trängde han sig före alla i kön.. skit konstig.. aja trista buss resor det kommer bli tills jag får pengar då båda katterna tugga sönder båda headseten känns jävligt surt. så morgon dagen kommer vara plågande och bussresan hem också. galet less

en bild på student mössan och naglarna i ett annat inlägg då jag inte kan ladda upp 2 bilder av en skum anledning.


PUSSSSS gullhönor ;*


tänkte på en sak i morse

hej pullor ligger här i min säng och måe skit ändå har jag bestämt att jag ska fixa naglar idag och gå till en kirurg också är jag hemma ifrån praktiken för jag har huvudvärk och jäkligt ont i halsen. doktorn kl 11:15 sedan hem fixa sig lite lätt för att åka till stan för naglar :).

sen i morse när jag ringde och sjuk anmälde mig så eller före det måste det bli så kom jag på en sjuk sak som kanske stämmer.. om man inte har en pappa som bryr sig ett dugg om en. också har man pojkvän på det. är det så att man blir extra känslig och vill att pojkvännen ska se en hela tiden eftersom pappan varken ser eller hör en. också blir man lite sur och tvär när man känner att man inte duger och undra vad han gör nu eftetsom han inte svarar.. jag tror det har mycket med att ens pappa inte fanns där då försöker man få det av sin pojkvän ist och det är inte det lättaste heller och hur man kommer över det. kan jag inte svara på för det vet jag faktiskt inte.. nog om det.


Precis sökt ännu mer sommarjobb hoppas jag får nå napp snart. allting verkar ta sån tid inget händer inget svar ingenting nästan så jag håller på att tappa hoppet jag verkligen hoppas och hoppas. också försvinner hoppet när man inte hör nånting ifrån nån också kommer hoppet tillbaka ibland också håller det på så i vågor. leta lite mer jobb sedan in i duschen och sedan blir det läkaren..

PUSSSSS gullpullor ;*







diet & plugg av klarat

längesen eller inte.. dieten kommer bli frukt bara frukt så får vi se vad som händer :).. pluggande gick bra fortsätter i morgon med nästa kapitel. nu är jag tröttis och klockan är ställd och jag ny duschad och ner bäddad. så godnatt

PUSSSSS GULL HÖNOR;*





plugga plugga pluggam

hej söthönor

försöker plugga men känner mig ovanligt koncentrerad håller på med allting annat som nu sitter jag här och skriver ett inlägg men ska försöka få lite gjort.
praktik idag med och det är en sån obeskrivlig känsla jag trivs så bra och nin handledare är så himla bra så det känns tryggt att vara där och dagarna går så himla fort. det blir måndag fredag. tisdag onsdag och torsdag vetifan vart dom tar vägen. men det är grymt att vara där sån härlig känsla. sen fubderar jag på att börja gå på nån diet typ vad som helst är lite inne på lchf. har ju alltid sagt när jag får pengar ska jag köpa ett helt paket med natrulett men dom flesta säger att det är äckligt. kanske ska köpa en och testa och se vad jag själv tycker men ska kolla upp det. vill ju så gärna tappa några kilon till sommaren och känna att jag verkligen har lyckas med nånting. ni vet den där känslan att man är stolt över sig själv. men ska ta reda på mer om detta vill helst leva på frukt och grönt..

jag tycker jag ser så risig ut nu för tiden vet inte varför men känner att jag ser trött och risig ut för var dag som går. kanske bara är en period som jag är inne i..
jag har börja läst en bok om maria skäringer ni vet hon som är med i sol sidan. eller det är inte riktigt en bok så heller det är massa blogg inlägg tror jag men man får skratta lite och sådär jag gillar boken. lite smått tips såhär en tisdags eftermiddag/kväll. nu kom jag ifrån pluggande åter igen mamma bad mig packa upp matkassarna så får se hur det slutar med mitt pluggande, skulle ju verkligen behövas göra det. men känns som jag aldrig har tid för nånting nu mer. men ska ta tag i kolla upp dieter och sedan sätta mig i lugn och ro och plugga. tummen upp för det!

PUUUUSSS ;*



stolt över sig själv

hej gullhönor!

har ni någon gång känt den underbara känslan då man känner sig stolt över sig själv då man går med ett leende på läpparna. Om man gjort nånting typ som att klara sitt mål i träningen fick MVG på ett prov eller så, ja ni fattar vilken känsla jag menar.. den känslan har jag haft sen förra veckan då jag ringde en chef och sa att jag var intresserad av att sommarjobba där i sommar hon bad mig mejla cv och personligt brev och det gjorde jag. Sedan gick jag ut på plastbanken och kollade runt lite då jag sökte ännu fler sommarjobb... så hoppas turen är med mig nu och jag får nånting av det jag sökt. har bara sökt inom vården i Stockholm. känns som jag är en stor tjej nu och måste ta tag i vissa saker.
jag går ut skolan nu till sommaren jag tar studenten hur sjukt är inte det?! vart tog allt vägen känns som jag bara glidit runt på rosa moln. lägger verkligen all energi på skolan och praktiken nu så jag även kan stå på trappan när det är utspark med ett stort leende på läpparna känna att jag klarade det. gud bli så nervös av tanken lär jag erkänna.

måndag morgon på väg till praktiken. sitter på bussen tar det lugnt lyssnar på musik. vi får se vad denna dag har att bjuda på...

PUUUUSSS ;*

RSS 2.0