sovdags

hallå!
spelat lite sims eller spela i nån timme tror jag :).. var så himla kul så kunde inte sluta!!!
har duscha och måla naglarna så ska måla dom igen nu snart innan läggdags. skola imorgon som jag fortfarande ser framemot hoppas på en awesome vecka
har väl inte så mycket mer att säga så godnatt

PUUUSSS ;*

trevlig kväll

igår så blev det pizza iallafall och slutade med att jag lärde komma på nånting att göra så börja fråga runt om någon ville ses men det såg mörkt ut. sen frågade jag min underbara vän Sarah om hon ville träffas och sådär och det gjorde vi. inte träffa henne sen i höstas så det var på tiden att vi sågs, jätte trevligt och sådär! senare åkte jag ner på stan och träffa 2 andra kompisar som jag känt i flera år sen lunarstorm fanns och det är längesen tror jag var 12-13 när jag började prata med dom men aldrig blivit av att vi träffas men igår gjorde vi det och det var kul!
så hade en bra kväll igår! trött idag för kom hem ganska sent igår tog sista bussen och den åkte ifrån stan vid halv 3 så var väl hemma 20 över 3 halv 4a..

men var en grym kväll och jag var nyktert som jag kommer fortsätta vara ett tag till.
ligger i soffan sms:ar lite med karln min och ska strax slå igång en film tänker köra en slapp söndag idag och bara ta det lugnt också ikväll tänkte jag gå ut och röra på mig och sedan köra lite mage och rumpa och lår :). och tagga skola imorgon då vi har tema vecka då man får veta lite vad som händer när skolan tar slut och såna saker som dom tycker vi ska veta!
och vi ska göra lite studiebesök och sådär så det ser jag fram emot faktiskt.

och började vänja mig vid min telefon nu och det känns faktiskt bra!

ha en bra dag gullor pullor, PUUUSSS ;*



sjuk "/

hellu!
ligger i soffan kollar på Svensson Svensson just nu kollat på film sen jag vaknat, känner mig hyfsat pigg idag men ändå trött och slut och smått huvudvärk! eftersom att jag inte vart pigg så här jag inte tränat heller men imorgon ska jag ut och gå och köra mage och rumpa och lår..
ny telefon har jag införskaffa mig en Samsung s3 lite ovant eftersom jag vart iPhonen ägare, hoppas jag vänjer mig snart.
tänkte vila innan mamma kommer hem då vi ska laga nå mat tillsammans och ha det allmät mysigt bara..

vila lite nu så kanske jag skriver ett inlägg senare
PUUUSSS ;*



snabb inlägg

Hellu!

skola och skola skött både måndag och tisdag, guuuud gilr! ligger i sängen som jag gjort sen jag kom hem! tänkte ut och gå/jogga men icke så blev det inte alls för jag är helt slut i min lilla kropp..
skola i morgon och då är det gym på morgonen najs första gången jag är med på onsdags friskvård på 4 år haha bra jobbat lär jag säga inte tummen upp för det!

MOBBNING

igår måndag alltså var jag med när 1 i min klass blev utsatt för mobbning. Jag blev så arg så arg, och då menar jag verkligen ARG kokade i mig så jag bytte bara byxor efter idrotten för jag klarade inte av att vara i samma rum självklart frågade jag vafan dom höll på med men sen så lärde jag lämna! satt och vänta på ciccipissi och hela jag va uppspelt kände att det rusade i kroppen på mig så när jag satt och vänta på cicci beslutade jag att jag skulle gå till läraren så jag gjorde det med mod för det får bara inte förekomma mobbning nånstans! så även fast jag va så arg och det flög ut stora fula ord i min mun så fick jag grymt mycket beröm av läraren.
och sen fick jag ett tag idag av tjejen för jag ställde upp och frågade om hon var okej innan jag lämnade den hemska situationen..det gör så ont ett se en annan bli mobbad och sen att resten av alla tjejer vi var säkert 8 tjejer där inne men det var bara jag som tog mod att sa ifrån?! vafan är det för fega jävlar?! fan skäms på er..
nog med mobbning för idag, gjorde det jag kunde och tjejerna som höll på fick skäll av läraren dagen efter alltså idag! RÄTT ÅT ER hoppas ni blir en mask i ert nästa liv om ni ens får ett -.- ...
ja nej men sova så man kommer upp till gymmet i morgon :)

PUSSS gull pullor ;*





Hemskt hemskt!

Allting känns så himla konstigt.. Men en sak som är så jävla grym är att jag har träningsvärk yeeeha det gillar vi starkt!

Jag är så trött så trött var en äcklig natt många hemska tankar! Det finns inget positivt i det hela! Bara negativt och hemskt! Men kanske ta ta en tupp lur på en halvtimme eller gå till Ica på engång ?! Gud tårarna rinner för jag är så trött :o .. Hemskt dag hemskt natt när ska allt sluta?! Nej om man ska ta lite frisk luft och och till Ica och handla nånting ;p
Orkar inte skriva vet inte vad jag ska skriva heller för den delen!


PUUUSSS ;*


Kyckling och ris

Hellu!

Nyss ätit kyckling och ris brukar inte vara så förtjust i kyckling, men detta var riktigt gott lär jag säga! Också stekta grönsaker mumma!

Blir att smälta maten ett tag och sen ge sig ut och sedan mitt efterlängtade magpass! Ska lägga upp videon på magen träningen! Inte jag på videon klart inte men jag gör precis som honom! För banner i mig nu ska jag bli platt och få lite Magrutor kommer tjata och jobba håret för detta för nu är jag trött på att ha en kula på magen!

Jag ska peppa mig själv och göra allt för att klara detta!

Tack för mig puss gull pullor ;*


God morgon

Ligger här och drar mig i sängen. Ska strax kliva upp och hjälpa resterande av familjen och städa!

Idag är jag så sjukt taggad för träning! Jag bara längtar och längtar! Idag blir det ett mag pass på 10 minuter och sen blir det lite lår och rumpa med vikter :)

Äntligen känns det som man har kommit igång på riktigt jag ska ge järnet för jag ska ha platt mage! Bara hoppas på att cicci blir pigg snart så man kan börja på gymmet :D. Sjuuuukt taggad..

Näe hjälpa till och städa lite nu

Pusss, gullor pullor ;*


Styrka!

Tog en sen runda idag med mamma!
Så nu blir det armar så magen får vila sen blir det nog att sova.. Kanske lite rumpa och lår också så här mitt i natten!
Enligt vad jag hör att man går ner 1 kg per vecka då lär jag tappa ett kg om 2 dagar för då har jag gått 45 minuter i en hel vecka life is good!

Nej om man ska åter gå till styrka så man får sova någon gång,

Godnatt gullor pullor :) ;*


Vaknade nyss

Hej söt hönor!
Ligger här i sängen och drar mig kollar läget lite här och där! 10 timmars sömn helt okej men känner mig rätt så äckligt sliten..

Mejlade på en hund igår ifrån Linköping jag hoppas nu verkligen att jag kan få köpa den! Väntar på ett spännande
svar! Jag bara hoppas och hoppas!!

Träningen håller i sig fortfarande! Klockan 6 är en bra tid att ta sig en tur runt på 45 minuter! Känner mig så duktig och ska börja äta mycket sallad och frukt så jag få energi och mycket nyttigt i mig! Sen är det ju bara vänta på att jag tappar några kilon och blir stolt över min kropp igen! Skönt att ha sin älskade som stöd och som kommer stötta under tiden! Och sen att han tror på mig att det kommer gå hela vägen!
Det känns jävligt skönt!

Träningen ser ut såhär: går ut och går/joggar i 45 minuter runt 6 tiden.
Äter frukost lunch och middag som består av mycket frukt och grönt!

Efter rundan ute kommer jag hem och kör armar och mage.. Sen kommer det bli gym också! Och såhär ska jag hålla på i ungefär 5 månader till en början resultat ska det bli det lovar jag er :)!


Pussss gullor-pullor ;*


Godmorgon

Hej gullhönor!
Träningsvärk i mage och ben löööve it!
Sprang en kortare runda igår för att det blev så sent, var först och fira kusinvitamin, sedan skulle cicci hjälpa att sätta fast slingorna jag hade tappat och sen var det bara bänka sig framför farmen! Så fick springa en kortare runda för att jag absolut inte skulle miss inkognito.. Jätte bra serie hoppas nån annan som sett det också.

Just nu ligger jag och drar mig i sängen för att jag känner mig rätt slut körd.. Idag blir det tvätt/städdag på mitt rum, som då ser ut som nån sprängt min garderob och allt ligger på golvet och allt ligger huller om buller över allt så det ska jag hålla på med idag. Imorgon blir det skola. Vart hemma 2 dagar nu inte en perfekt start men det vänder snart! Vila lite nu sen börja med att ta tag i detta :)

PUUUSSS, gullor pullor ;*


träning var det ja

Heelllu!
 
ligger i sängen med ny målade naglar och bara väntar på att det ska torka ordentligt så jag kan sova för det är ju skoldags och kommer förmodligen vara helt död:O...
ja jag var upp till cicci för hon fyllde år idag och jag fick mig en liten bit smörgåstårta mums men lite torr var den allt.. och eftersom skolan börjar så ska jag eller jag måste börja gå helt seriöst har 5 månader på mig att få tillbaka min kroppsform jag hade för några årsen även om jag hade ätstörning så hade jag snygg mage och den vill jag ha tillbaka utan ätstörning men träning ger färdighet...
 
Mycket som händer nu min kära älskade mobil har badat i en kall vattenpöl MEN den funkar iphone ganska bra ändå men ändå blir det en s3a nästa vecka till mig :D och nästa månad funderar jag helt ärligt på att tatuera mig hittade tatueringen som jag ville göra för några årsen så nu när jag har den under konroll så varför inte slå till? men jag vet inte om jag vågar om jag ska vara ärlig tycker inte ens om ljudet men om det ska bli gjort så måste jag ju göra det och då blir det nästa månad :)! Måste hitta nån som kan följa med mig och hålla i handen mamma är det ingen ide att fråga för hon gillar inte ens att jag ska göra det så måste hitta nån annan... 
 
och en annan sak jag har haft mens i en månad :O inte kul inte kul. men jag hoppas den tar slut nu snart för nu orkar jag inte med detta längre kl är halv 1 och jag borde sova för snart ska jag upp men eftersom jag sovit 4 timmar dom senaste dagarna så kanske jag klarar det nu när jag ska upp till skolan också.. sen slår det mig att jag har ingen jacka eller det har jag ju men den är så skitig och vill ju inte gå med en skitig jacka för jag skäms så mycket när jag har den på mig så frågan är om jag ska tvätta den utan tennisbollar?! eller bara ta och skrubba ren den med den disksvamp vi märker hur ja gör liksom.. nej om man ska ta och sova även om inte naglacket har torka det går ju så segt också kommer jag vakna med fula naglar -.- därför går jag inte och sover fören det har torkat riktigt.. men jag kan ju kolla på en film så länge och ja rulla tummarna!
 
 
 
Godnatt, PUSSS pullor ;*
 
 
 
 

en dag i stallet

Hellu pullor!
kollar lite på tv nyss farmen och nu sitter jag och kollar på mästerkockarna och inväntar Inkognito så här sista dagen på lovet, i morgon börjar allvarlet igen och jag som är så trött bara hoppas på att jag somnar senare för jag har ju sovit nån timme här nu när jag kom hem ifrån stallet. var en fantastisk känsla att vara i stallet idag efter så lång tid och bara ta en promenad i skogen helt fantastiskt! och i morgon när allvaret börjar så börjar träningen också! nya tränings skor ny tränings dress så nu ska jag bli smal till studenten så man kommer i en snygg klänning, hra inte tid att skriva för vart bjuden på tårta hos grannen så måste kila över innan porten stänger .. 
 
 
får skriva sen igen PUSSS gullpulllor ;* 
 
 
 
 
 

RSS 2.0