nöjd tjej

Heej!
 
Fick min efterlängtade julklapp ifrån babe för en stund sen och härliga pussar och kramar mys där!
Så eftersom babe ska gå på systemet åt mig imorgon så bestämde vi att jag skulle komma in tidigare eftersom han åker hem så vi hinner umgås lite:)! Han var nykippt och stilig gud vad snygg pojkvän jag har! riktigt snygg lär jag säga! Också hade han rakat bort skägget för min skull söt hjärtat.. nej men om man skulle gå och sova kanske? ska ju ändå upp snart heh.. Trött är jag också längtar tills imorgon så jag vet inte vad både hår och mys med babe innan han åker hem! fullt upp hela tiden känns det som.. Nej men godnatt 
 
 
 
 
 
 
 
Gullgrisen min <3 
 
 
PUUUSS mina gullor pullor :*

trött

Haallådär
 
sitter och väntar på gullet och är svin trött ... han får gärna komma snart sen åka så jag kan sova haha så snäll jag ä ;)! nej har faktikst sakna honom så kanske inte riktigt så fort ska det väl gå ..
 
längtar tills i morgon då håret ska i :D fast nu har mitt hår växt ganska mycket sen jag hade flint och tappade i stort sätt allt hår nu har jag ner till nacken och lite till och snart ännu längre :D! 
 
imorgon blir det systemet också för att köpa alkohol tills nyår och på lördag blir det att umgås med frugan..
 
ska snaksa i mig chips invänta älsklingen sen ska jag kolla på min gala 
 
 
 
kort inlägg men det beror på att jag är tröttis ;)
 
 
 
bjuder på en krulltotts bild :D
 
PUUSSSS ;*
 

26/12-12 kl 21:55

Hej pullgullor
 
ja det har vart jul för hela slanten på julafton var jag hos pappa och firade jul där och på juldagen var jag hos mormor och fira jul där och det var en kanon jul god mat så nu har man ju ätit upp sig. och på juldagen går man ju ut och fästar järnet. och det gjorde jag och cicci också även om jag är rätt trött på alkoholen känns som det blivit mycket festande nu på senaste tid. men vi hade det trevligt igår vi shotade för engång skull och gled runt sen hamnade vi på efterfest och det vara ju till halv 6 på morgonen men det var taxins fel den kom ju aldrig när  vi skulle hem så vi vänta 1 1/2 timme på att komma hem men vi hade humöret uppe :D!
 
 
Åter till jul och julklppar jag fick några fina slantar och nya nagelslingor och nu väntar jag på att älsklingen ska få mitt paket ifrån rapunzel of sweden som han inte fått och det är min värme tång och sådär så jag kan sätta i det nya löshåret nångång :D! Hoppas till tusen att jag får det imorgon. Nu är jul över och hoppas ni också haft en underbar jul med underbara människor. Nu när jag fått tränings skor och tränings dress så är det väl ändå dags att ta tag i träningen eller träning jag ska gå och gå så jag får bort kulan så i morgon blir det en LÅNG promenad. 
 
just nu sitter jag här och målar mina naglar eftersom jag fortfarande inte bitit på dom så stolt över mig själv :D efter det blir det en dusch och sen sova och se vad morgon dagen har att bjuda på :)
 
 
PUSSS gull hönor :)

nu kör vi ett grymt blogg inlägg!

Heeeej gullpullor!
 
Idag vart jag hemma ifrån skolan jag är värld det fick jag till svars av läraren så det känns skönt. 
vart ut och käka med pappa med familj underbart gott kan tyvärr inte förklara känslan smaken mer än orgams i munnen! gud hade det jätte trevligt var ett bra sätt att firas på. slutade med att jag skulle följa med pappa och dom hem, men slutade med att jag satt på t-stationen och vänta på bussen. För pappa hade lyckas parkera i parkeringshuset som stängde kl8 så när vi skulle gå till bilen var den instängd, det tyckte jag petra linus var jätte kul så vi gick och skratta på väg till bussen, medan pappa tyckte det var mindre kul antar att han inte tyckte det var nå kul alls. HAHAHHA!
 
Men hade en fantastisk kväll, nu är jag äntligen hemma ligger och väntar på att pengarna ska rulla in på mitt kort så jag kan betala en biljett och sen sova. bara 1 timme kvar tills en värdelös ålder vad får man göra när man är 19 som man inte får när man är 18 liksom. men bara ett jävla år kvar tills man får gå på systemet det är skönt. men ändå vart har all tagit vägen det känns nyss som man var 15 nu sitter man här och är 19 år snart en vuxen människa! ja tiden går fort fram och man ska ta vara på tiden tänk på det :)
 
nyårslöfte börjar ju också närma sig och jag har tänkt på det här och nu och det få förbli att ta tag i körkortet jag vill ju så gärna ha ett körkort men jag måste verkligen ta tag i det NU verkligen. 
 
ja just jag höll på att glömma nu är det såhär Emma jag umgick väldigt mycket med förr har hört av sig efter över 3 månaders tysnad men en "vän" som snackar skit om en när det inte passar kommer inte in i mitt liv heller, en "vän" som inte hör av sig när hon är hemma i byn är ingen vän att förlåta! sen att man skyller på att man mår dåligt då kanske man ska söka hjälp om man mår så dåligt att man stänger sina vänner utanför men sin kille kan hon vara med och ha kontakt med. är det för jag inte har en kuk mellan benen och doppa i henne som hon inte haft nån lust att höra av sig? man kan ju nästan börja fundera. för killar kan man höra av sig till men inte sina vänner som man känt i flera år. men nu säger jag stopp stopp stopp du kommer inte få min vänskap eller så tillbaka för jag klarar mig så bra utan dig :) 
 
har jag glömt nånting på det grymma inlägget? kan inte klockan gå fortare jag vill sooooova! 
 
näe nu får detta grymma inlägg vara slut för idag!
 
 
Godnatt gullor pullor, PUUUUSSS ;*

döööööööö

Hellu mina socker pullor!
 
kom ju fram till skolan var rätt pigg och sådär men efter ett tag så höll jag på att somna, inte okej... 
 
dagen började ju med att gå till kuraton och varken doktorn eller kuraton kan svara på VAD jag ska göra när jag är nere på botten och inte orkar resa mig upp och ta mig nånstan så blev lite irriterad så ställde bara en massa mot frågor och argumentera emot! Men tröttheten gick inte att undvika den kom efter lunch där nångång. vi gjorde lite jul kort rätt nöjd faktskt. Men kukset var ju då att lim och jag är inte goda vänner jag ville sniffa men limmet gjorde mig inge hög, HAHAHA nej jag skoja jag vart kladdig om händerna.. därför tänker jag bajsa i limmet i fortsättningen. Ett litet snabb inlägg så här på kvällskvisten tänker lägga mig och känna i morgon bitti döda mig jag vill fan inte leva. MEN som alla vet det är sista veckan innan jullov och hur skönt är inte det då?!?! AWESOME liksom hallå! Ja idrott idag med mens inte det roligaste jag gjort asså trodde blodet sputa åt alla håll och kanter det kändes som det. Men jag klarar mig som tur var! ursäkta men fräsch tjej här ;)! nej men det var äckligt obehgaligt så nu får det gärna vara öevr så väntar vi 2 år till innan vi får riktig mens igen.. 
 
ja tillslut fick jag sluta vänta på pappsen för lite cash som tog 100 år innan han kom till skolan. kom till slut på bussen som jag hoppade av lika fort det hade hänt en olycka och vägen var avstängd ringer min kära mor så hon får hämta upp mig och vi trodde personbilar kunde åka hela den vägen hem, men icke det gick inte så när vi åkte nån mil så var det bara att vända och åka nya E4an hem HAHA jag satt och sov så skönt.
 
Nu blir det upp till ciccipissi och snacka kvällskit sedan LÄGGDAGS det är nog dagens höjdpunkt idag!
Min älskling har bara KLAGAT idag men jag tror det är på bättringsväg nu men snart får jag krama om honom och viska i hans öra att jag älskar honom då blir han säkert glad, det skulle jag blitt :).. Nej iväg och snacka skit:D
 
Ha det AWESOME mina gullor pulllor :*
 
jag älskar verkligen denna man ! <3
 
 

Äntligen

Hej min socker pullor!

Nu funkar blogg appen igen och det känns skönt, eftersom jag vart väldigt off ett tag nu..

Helgen bestod av fest som inte var menat ifrån början men det varade inte så länge jag orkade inte vara kvar så jag åkte hem på 20 över 12 bussen! Lördag bestod av bakis häng med mamma som också var rätt sliten sen fredagens festligheter. Gjorde rätter sagt inte ett j*vla skit på lördag låg bara i soffan! Men jag hamnade på efterfest också så kom hem vid 4 tiden då mamma hade tagit sista bussen hem så vi kom hem samtidigt.

Söndagen bestod av andra festligheter, mina kära kusiner och mormor firade min 19års dag, och då vill jag tillägga nej jag har inte fyllt utan jag fyller på onsdag men jag drar till anton då så jag är inte hemma på min dag. Heh inte för det är nånting att fria men jag är nöjd fick nya härliga tränings skor och en ny resväska och 2 trisslotter som inte gav nån vinst. Jag som tänkt blitt miljonär men det kunde jag glömma!
Men det var kul att folket kom käkade god mat och hade det trevligt och avslutade dagen med julskyltning, var en kanon bra dag :D

På G till skolan nu tror jag börjar hos kuratorn, senare tror jag att jag ska träffa frun ett tag efter skolan. Och i morgon blir det ut och äta med min förkylda pappa, som jag just prata med.



Ha en bra dag gullor pullor ;*


2012-12-12

hellu!
 
konstig dag idag sovit sovit och sovit och ska snart sova igen för ska upp imorgon, vilket jag inte är så himla sugen på :(. Gud vad ska jag skriva om? ja det är lucia i morgon som alla andra år men som alla vet så får inte pepparkaksgubbar och tomtar vara med, jag tycker det är lite taskigt att ta bort tomtar och pepparkaksgubbar det är ändå en tradition vi har men men livet går vidare. Jorden går ju också under nu den 21a. Men om en vecka så fyller jag ju år då jag förhoppningsvis åker till babe saaaknar honom så himla mycket han va här förr förra helgen och det känns som en evighetsen, men han kommer ju i helgen nu. Då vi antagligen ska fira mig eftersom jag kasnke åker bort. 
 
Skola i morgon och ska åka in en timme tidigare för att kolla på lucia men det ska väl gå bra! Också utvecklingsamtal. lite nervös om frånvaorn men jag gör så gott jag kan och försöker verkligen! aja ska kolla klart på bonde söker fru och sova så jag kommer upp :)
 
Godnatt gullor pullor, PUUUUSSS ;*
 
 
 
 
 

 


Sööööva!

Hej!
 
ligger i sängen med halsduk och tjocktröja raggsocker och 2 duntäcken men håller på att frysa ihjäl asså :0... blogg appen är fortfarande puppig på mig, vad har jag gjort för fel:/?! Dom mesta problemen är lösta efter helgens bråk med Karln min..
men nog med det nu! Även om vi inte orkar bråka så känns det inte så himla bra. Känns så bort kastat med tid.. Gud vad sur jag blir när man ska skriva på telefon och appen inte funkar och jag lär sitta på safari och telefonen byter ord och håller på och dampar sönder för mig, inte kul inte kul asså! 
 
Nu blir det lite lugna favoriter, jag gillar den kanalen as mycket för man kan ställa in timer, hur bra är inte det. det är toppen somnar alltid så gotfånes lite musik. 
 
Jag orkar inte skiva mer för känner att jag blir väldigt irriterad på telefonen när den byter 2 ord till ett ord, så innan jag kastar telefonen så får jag avsluta detta inlägg som jag aldrig fick avsluta ordentligt och hoppas appen kommer igång snart så jag slipper detta. Upp till skolan i morgon :(....
 
 
godnatt gullor pullor sov sött PUUUSSS ;*

Godnatt!

Hej  
 
Ett litet snabb inlägg innan jag hoppas sömnen tar över tankarna. Ibland förstår jag inte hur killar tänker vad blir bättre av att skita att svara på sms? INGENTING men det är ju så dom fungerar ännu en till bevisar vad han går för.. uppröd och ledsen tjej försöker sova men det går inte för dom hemska tankarna tar över. jag önskar att jag va starkare än såhär. Att man kan bli så ledsen utav att inte få ett svar varför? spelar ingen roll hur många gånger i minten man kollar på telefonen man har inte fått nånting ändå, men ändå kollar man varför är det så? jag kryper i alla fall ner i sängen och försöker. Kom just på att jag inte ätit nånting idag förutom lite knäck i morse och just nu känner jag ingen matlust heller! skit samma detta ska inte bli nå långt eller så ville bara skriva av mig lite. 
 
Nu säger jag godnatt och hoppas jag somnar snart.. 
 
 
PUUUSS gullor pullor ;*

Pulka dags

 
Hellu!
 
idag blir det pulka åkning medan snön ligger kvar liksom ;). Blogg appen funkar inte så den kan ju suga min sura purjo;p. har måla naglarna idag lite rosa sådär fint så kanske jag inte biter på dom. Skulle åkt in till frun egentligen men är så trött så trött! så det blev inget! 
 
 
Vet inte vad jag ska skriva. Skulle skriva nånting men det försvann, fast nu kom jag på det är sugen på att åka utomlands finns ju billiga resor på sista minuten får se om det blir en resa eller så ;). Nu ska jag ut i snön ;p. 
 
ha det gullor pullor PUUUSSS ;*
 
 
 
 
 
 
 

kaos!

Hellu!
 
snön är helt kaos jag vill inte klaga men när bussar tåg och sånt ställsin för vädret så är det kaos! 
här ute i skogen plogar dom väldigt dåligt tycler jag. svårt att ta sig fram så det är också kaos allting känns kaos att komma försent till skolan varje morgon för bussarna inte kan köra INTE OKEJ!
 
jag är tött efter en stessig dag först fick jag springa till bussen som jag inte behövde eftersom den var sen. sen fick jag reda på att alla landbygsbussar var inställda PANIK hur ska man kunna komma hem?! men det löste sig bussarna börja gå senare igen. just nu ligger jag i sängen med min vinterjacka och håller på och fryser ihjäl! blir varm oboy och macka på detta så kanske man tina upp.. 
 
mitt minne det håller på att bli väldigt dåligt. jag glömmer bort vad saker och ting heter och vad dom säger på nyheterna tex det är kaos i mitt huvud också. jag tror jag skulle behöva en resa till ett varmt land och bara njuta men det är ju inget att tala om.. asså som detta hur sjukt är inte det här sitter på bussen och funderar undra vilket dag jag får pengar och hur långt det är kvar. då slår det mig när jag slår upp kalendern att just fan jag fyller ju år. HUR kan man liksom glöma bort att man fyller år? annars brukar man ha ned räkning när det är bara 2 veckor kvar men jag hade totalt glömt det. kanske för det inte är en ålder att fira? jag vet inte känner själv att mitt minne är helt borta, jag kansk tappa det nånstans vad vet jag? var nånting jag skulle göra idag som var viktigt men det är bort blåst nu.. 
 
 
Ha det bra gullor pullor, pUUUUSSS ;*

Tråååååk!

Hellu!

Skola idag hade faktiskt rikta in mig på 8 bussen men jag är så duktig att passa tider så jag hann med halv 8 ;). Men kom försent ändå och det kan vi ju tacka bussen för!

Tråkig idrott idag men jag var ombytt och med! Det var gym idag! Kände att jag inte hade nån ork men fick beröm av läraren för jag vara ombytt och med ;) känns ju skönt! Fick sluta tidigare för att hinna med bussen den som alltid är sen och äcklig och fan asså! Tror på fan bara för jag var ytterst sen asså var i tid men var nästan vid bussen då är den 1 minut tidig! Vad är det den som brukar vara 10-20 min försenad. Så stod där i nästan 40 minuter och då var ju bussen självklart sen! Otur idag!!!

Laktos / gluten är fan inte kul känns som jag inte kan äta nånting längre! Liksom choklad som är så gott nej men det går inte! Måste ta med egen mat till skolan för att skolan lär ha as länge på sig att beställa! Men ja liksom det kanske går över! Ska uppfinna laktosfri choklad.

En till sak som absolut Inte har nånting med detta att göra såg nyss Grynet show på tv asså hon Grynet i nå barn program på barn kanalen! Är det bara jag som saknar henne eller ?!
Nu ska jag göra mig redo för sängen eller kanske kolla på gäster med gester ja bra fråga. Kollar en stund sen sova är dunder trött -,- nej Karl jan är med så tänker inte titta tål inte människan så nu blir det sängen ;)

Ha det gott gullor pullor PUUUSSS ;*


måndag

Hellu!
Sitter just nu i skolan efter 3 veckors praktik rätt skönt.Precis skrivit klart min uppsatts om sjukdomar hoppas på att jag får godkänt i alla fall.
 
hade det väldigt trevligt i lördag med frugan ramlade 3 gånger ut pågrundav skorna jag hade på mig fasnade snö på sulan så det vart jätte ojämt och halt så har kramas lite med snön och sådär ;)!
Igår var det nån kille Linus heter han la till mig som vän på facebook och skrev att HELA Gävle Valbo och Sandviken hade naken bilder på mig.. Jag blev så ledsen och chokad och tänkte hur ska det gå till? Jag sa självklart att jag skulle göra en anmälan på detta för det är inte okej att sprida naken bilder. Men till slut så visade sig att det inte var jag! Men hur dålig stil är det inte att säga att det är jag. liksom jag vart så fundersam hur detta skulle ha gått till och hur dom skulle kunna få bilder på mig. Men problemet löst. hörde även av mig till den stackars flickan som var utsatt för det här!
 
Har vart hos kuraton idag och nu börjar det hända grejer om lite allt möjligt så nu känns det rätt så bra.
Har inte så mycket att göra just nu eftersom jag är klar med den där uppsattsen som jag grublat över så många gånger MEN nu är den äntligen klar, även om jag skrivit om det 5 gånger för det har krånglat för mig och Anton hjälpa mig att skriva fördigt den i Lördags. Men jag fick helt enkelt skriva klart det nu och nu är det gjort. SKÖÖÖÖÖNT! snart lunch och sådär. Väldigt trött och slut idag eftersom jag vart så arg igår så det gick inte att slappna av och sova! men nu ska jag åter gå till mitt
 
HA det bra mina gullor pullor, PUUUUSSS ;*

Godmorgon!

har legat vaken en stund och sådär, tog ett tag innan jag klev upp för jag hade så himla ont i magen:( men gick upp skulle gå ner till tvättstugan. Jo men hejdu gick ju skit bra om det kunde sluta snö för ett tag så man inte måste skotta varje halvtimme skulle jag vara rätt så nöjd. Jag började med att skotta och det tog ju sin lilla tid sen nu har jag precis startat en maskin tvätt: nu blir det ducscha käka frukost och sedan invänta min fru och min karl som kommer hit idag! min karl ska hjälpa mig med min uppsatts som han lovat, jag och frugan ska förtära alkohol !!!!! så ikväll blir det fest och jag är super taggad! tänker bär klänning idag även om det är snöar och är minus ute! var så längesen jag verkligen klädde upp mig! 
 
 
börjar också känna av att jag håller på att bli sjuk, INTE NU!! Lite smått ont i halsen men det kanske gå över vem vet;)! ligger just nu i sängen och lyssnar på min gamla mp3 spelare gamla skit musik som svensk hip hop hallå ?! Det värsta är att jag kan dom också hahah.. nej men duscha göra sig klar tills mitt fina besök kommer. 
 
kanske lägger upp nån bild senare med sminkning och klädsel men va inte så säker på det. Men ska försöka..
 
PUUUSSS ;*

RSS 2.0