Resa

Hej pullor gullor !

Jag har gjort en fantastisk resa när jag var i Karlskrona ! Träffa mycket nytt folk trevliga människor och mentorerna var underbara ! Känns konstigt att vara hemma igen , inge givakt inge manöver.. Också har man inte alla goa människor runt om sig heller ! Men det var nog det bästa jag gjort i mitt liv hittills ! Vi körde båt på "tvspel" vi marscherade vi släkte bränder ! Vi alla blev filmade och intervjuade och sista men inte minst vi fick träffa Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ! Och många nya fina vänner ..

Jag har vart hemma i 2 dagar för jag har känt mig hängig efter vi sov i militär tält med granris det var ingen höjdare men det funkade .. Sen så har jag åkt bandvagn också på min fantastiska resa .. Just nu sitter jag på bussen lyssnar på musik och chillar på väg till skolan ..
I slutet på september så ska jag få en skiva med alla bilder om det går och lägga in dom på datorn så lägger jag självklart ut dom här på bloggen ;)!
Känns också konstigt att man får ha sina egna kläder på sig ! Har ju gått i uniform i 3 dagar .. Men nu är jag tillbaka till verkligheten och saknar alla fina / roliga människor !
Flyg resan var nog värst , har inte flugit på flera år så var jätte nervös och fick huvudvärk ! Men jag är glad att jag åkt dit och var med om detta upplevelse lägret 2012 ! Så håll ut i tidningar och så för jag kan vara med !

Folk kanske tycker det är en stor grej att träffa Kronprinsessan men jag kan säga så här det var inte så märkvärdigt , men lite roligt var det eftersom jag och Daniel kommer nästan ifrån samma håla alla veta att han kommer ifrån ockelbo och jag kommer ifrån Bergby inte så långt ifrån kanske 2-3 mil och då berätta jag för honom att jag bodde i Bergby sen så presentera han mig för Victoria det kommer jag leva länge på .. För det är ändå kungligheter .. Hur ofta händer det liksom ??

Ska skriva mer om denna resa men nu ska jag året gå till verkligheten !


PUSSSSS ;*


RSS 2.0