godmorgon

Heeeej !
 
inte sovit så himla mycket men ändå har jag legat och slappa i sängen ett tag ! AEWSOME 
jag ska stax klia upp och fixa och trixa med smink och se hur det slutar ! nejrå haha jag kan min grej..
 
Jag och Emil har haft lite morgon mys på sms! jag kommer inte sluta prata om honom hur mycket ni än tycker det är tjatig eller vad som helt för han är så underbar så jag måste skriva ner hur söt han är! och han gör mig fantastisk glad! och det gör även ni som uppskattar min blogg ni är bäst mina älsklings läsare ! där fick ni också lite morgon mys ifrån mig .. 
 
även fast jag är trött och sådär så känner jag mig inte så bitter ! ligger och lyssnar musik med dom nya högtalar så himla gött skit samma nu är det bara en massa skit snack här och massa trams ! 
 
över till det jag skulle göra ifrån första början ! 
 
FIXA OCH TRIXA ! 
smink är nånting som de flesta har och visst är det kul att hålla på om man inte haft smink på sig på jätte länge ? 
man blir som ett barn på jul nästan ! Det blir så kul att sminka sig själv när man inte gjort det på jätte länge ! jag tycker det varje fall så just nu är jag på hög varv och håller på och funderar om jag ska göra en lite fest sminkning eller lite vardags eller lite mitt emellan det ! jag ska fixa mig för att jag ska åka till ockelbo marknaden nu vet ni varför jag håller på som jag gör! också sen att fixa håret ! ah nu är jag inte så duktig på att hålla på med mitt hår för det blir aldrig som jag vill.. sen var det att välja kläder också hmm ja gud jag är verkligen som ett barn på jul ! 
 
HAHAH nej men nu ska jag sitta vid datorn lite hjälpa mamma och färga håret sen åter gå till mig själv! jag skriver ett inlägg senare ikv också ! och då kommer det upp bilder på dagen också! 
 
 
 
 
 
PUSSS ;*

träning !

Heej hopp !
 
Idag har det absolut inte hänt så jätte mycket! mer än att det slog mig att jag VERKLIGEN måste börja träna bort öl kaggen ! och då beslöt jag mig för att börja åka rollerblades och jag tänker göra det varje kväll 3 km ! hopps på träningsverk i morgon så jag vet att jag gjort nån nytta ;)! 
 
Just perci nu så ligger jag i sängen och pratar med min finaste Emil! han är verkligen ett undervärk ! han är SÅÅÅÅ otroligt underbar ! lärde bara berätta det för er söta läsare ! 
 
sen en till sak igår var det en tjej på 13 år som gjorde min kväll ! hon tyckte min blogg var cool och läs värld! jag blev så glad ! men nu ska jag återgå till att prat med min fina Emil pemil! 
 
 
 
 
 
 
 
PUUUUSSSS ;*

6 km

Hej alla glada ;D
nu har jag och min kusin gått 6 km för att köpa lita götta!
kan ju säga att man blev bra trött av att gå! går inte att blogga ifrån telefonen heller :(.. så fick ta datorn ett tag !
tänkte hoppa in i duschen ! och sen kanske man skulle sova eller nånting känner mig inge sugen på min ben & jerrys längre .. jag som var så sugen innan vi gick och på väg dit men nu när jag väl har den är jag inge sugen!..

PUSSS ;*

Handla !

Hej !
Nu ska jag åka till stan och få pengar av pappa så att jag kan handla det sista in för skolavslutningen som är i morgon !
Skönt nu är det bara ett trist år kvar ! Sen är det min tur att ta den efter längtade studenten !
Tänkte att jag gör ett snabb inlägg här ! Ska ta på mig skorna nu och springa till bussen !
PUSSSS :*


Känslan !

Hej !
Idag är min känsla : jag ska följa mitt hjärta ! Göra det som känns bäst för mig , och just nu känns du bäst för mig ! Jag saknar dig jag älskar dig mer än något annat ! Men hur kan det komma sig att vi har kontakt och hittar tillbaka till varandra ! Jo vi kan inte vara utan varandra ..
Det är svårt att släppa taget efter så lång tid ! Tycker att mina vänner skulle förstå mig ! Därför håller jag det lite för mig själv och skriver det här ist ! Äkta vänner förstår , flaska blir arg !
Men det är mitt liv mina val !
Tack för några sanna ord idag !



PUSSS ;*


RSS 2.0